Minion Beta! - Help us test our new AddOn updater. Get it now!
Download
(328 Kb)
Download
Updated: 11-27-07 05:23 PM
Pictures
File Info
Updated:11-27-07 05:23 PM
Created:unknown
Downloads:19,464
Favorites:55
MD5:

SLTimex 2.0  Popular! (More than 5000 hits)

Version: r13
by: Taffu [More]

No Longer Supported/Updated
If you are still interested in the SL text-based plugins, please download SLDataText which is the current supported AddOn.

Post A Reply Comment Options
Unread 11-29-07, 01:34 PM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Re: SLTimex not working

Originally posted by EliteRaven87
Hi, Taffu... I noticed someone had already posted a comment similar to this, and another member had given that person advice. However, I followed the instructions and the addon is still not working for me.

I've downloaded and installed your addon into the C:\...Interface\AddOns folder, and when I went into the game, nothing showed up. I tried the /slt /sltimex /timex commands, but no dice. I then installed the ACE Mod Decursive addon, as suggested by Asterix, as well as the kit Ace2.

Any other suggestions? Thanks in advance for any help provided
I tested the addon, alone, without any other Ace libraries individually loaded from either other addons, or the Ace2 lib itself, and it worked fine on cleared WTF/Addon folders.

Did you check the "Addon" button at the Character Selection screen to make sure SLTimex was showing up on the list? If it's not showing on the list, it could be a nesting problem where the folder is either in the wrong place or too deep in an additional unnecessary folder.

If it "is" showing on your list, but not loading when you enter the game after character selection, are there any error messages? Do you have other addons loaded as well (Ace or non-Ace...doesn't matter)? Possibly playing on a Locale other than enUS, zhTW, or zhCN? As much information as you can provide would help...as I'd like to correct the problem if there's something going on that's causing it not to load. Thanks
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-29-07, 01:18 PM  
EliteRaven87
A Kobold Labourer

Forum posts: 0
File comments: 4
Uploads: 0
SLTimex not working

Hi, Taffu... I noticed someone had already posted a comment similar to this, and another member had given that person advice. However, I followed the instructions and the addon is still not working for me.

I've downloaded and installed your addon into the C:\...Interface\AddOns folder, and when I went into the game, nothing showed up. I tried the /slt /sltimex /timex commands, but no dice. I then installed the ACE Mod Decursive addon, as suggested by Asterix, as well as the kit Ace2.

Any other suggestions? Thanks in advance for any help provided
EliteRaven87 is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-27-07, 05:01 PM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Originally posted by ouch!
I noticed problem with Latency setting not being saved properly. I can reproduce it this way: delete all SLT SVs, install mod; Ingame turn off memory and FPS, leave only Time, Server Time and Latency. If I quit game and launch it again - there will be no latency displayed, despite if I check/uncheck "hide" again. The only solution is to repeat above steps, or to reset profile, reloadui and reconfigure. Settings will be saved just for one session. r11 was fine, r12 has this problem
It's not a Latency-specific problem. Make sure when you hide elements that they don't have other elements anchored to them. Latency is out-of-the-box anchored (or parented) to the Memory module. If you hide the Memory module and then reload your UI, the Latency module is going to inherit the properties of the parent on first load (which means it will be hidden). You can test this by instead of doing what you're doing, do the following:

Fresh Install -> Start Game
Hide Memory module
Reload UI
(Latency will now be hidden with Memory)
Open GUI Options -> Toggle Memory Hidden "Off"
Both Memory and Latency will reappear

So just make sure you aren't anchoring an element to a hidden element and you'll be all set.
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-27-07, 02:50 AM  
ouch!
A Defias Bandit

Forum posts: 2
File comments: 11
Uploads: 0
I noticed problem with Latency setting not being saved properly. I can reproduce it this way: delete all SLT SVs, install mod; Ingame turn off memory and FPS, leave only Time, Server Time and Latency. If I quit game and launch it again - there will be no latency displayed, despite if I check/uncheck "hide" again. The only solution is to repeat above steps, or to reset profile, reloadui and reconfigure. Settings will be saved just for one session. r11 was fine, r12 has this problem
ouch! is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-26-07, 12:34 PM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Originally posted by LgEnder
Feature Request:

Growth Direction = Direction for the object to expand from/anchor from.

That will help with a problem of trying to make certain layouts and not have growth make them go all wonky. Tried the Justify options to no end to see if it would work but it seems everything just anchors using/grows from its right side.
FYI, found the problem and r13 will have a fix after some testing.
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-25-07, 06:46 AM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Originally posted by Facktotum
got this error for some reason

[2007/11/25 09:15:22-338-x1]: SLTimex\Core.lua:1953: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
SLTimex\Core.lua:1953: in function <Interface\AddOns\SLTimex\Core.lua:1949>
That is not an error for the current version, however the problem is still present in the current version of SLStats. Looking into it

Update: This has been fixed with SLStats 1.0 r2
Last edited by Taffu : 11-25-07 at 01:39 PM.
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-25-07, 02:17 AM  
Facktotum
A Kobold Labourer

Forum posts: 1
File comments: 36
Uploads: 0
got this error for some reason

[2007/11/25 09:15:22-338-x1]: SLTimex\Core.lua:1953: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
SLTimex\Core.lua:1953: in function <Interface\AddOns\SLTimex\Core.lua:1949>
Facktotum is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-24-07, 05:50 PM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Originally posted by LgEnder
Feature Request:

Growth Direction = Direction for the object to expand from/anchor from.

That will help with a problem of trying to make certain layouts and not have growth make them go all wonky. Tried the Justify options to no end to see if it would work but it seems everything just anchors using/grows from its right side.
Hmm, this shouldn't be the case. The anchor point is set from the justification (Right, Center, or Left). Whatever the justification is set at, the anchor point should be exactly the same. I haven't noticed any growth issues, however I'll look into it a little deeper.
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-24-07, 05:19 PM  
LgEnder
A Kobold Labourer

Forum posts: 0
File comments: 6
Uploads: 0
Feature Request:

Growth Direction = Direction for the object to expand from/anchor from.

That will help with a problem of trying to make certain layouts and not have growth make them go all wonky. Tried the Justify options to no end to see if it would work but it seems everything just anchors using/grows from its right side.
Last edited by LgEnder : 11-24-07 at 05:21 PM.
LgEnder is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-24-07, 04:33 PM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Re: Hello

Originally posted by Silviu
First, thx for so cool addons, a few suggestions if u would like to take advice.
- maybe add it to wowace svn for some localizations and all the time latest libs
- maybe add a file embeds.xml for the people who run disembeded with libs and don`t want 10 errors in FrameXML ( if u need more info on this i will gladly help )
- maybe try convert it to LibSharedMedia-2.0 and SharedMedia2.0 more recent ones
I prefer for my addons to be solely available here at WoWI, and I do not want to update more than one site with releases. Anyone interested in helping out with Locales are more than welcome to contact me directly, as Digmouse has with the zhCN and zhTW Locales.

I'll consider using an embeds.xml file, and I'll certainly update to SM-2.0 as soon as I can. Thanks for the suggestions
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-24-07, 02:19 PM  
Silviu
A Defias Bandit
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 3
File comments: 25
Uploads: 4
Hello

First, thx for so cool addons, a few suggestions if u would like to take advice.
- maybe add it to wowace svn for some localizations and all the time latest libs
- maybe add a file embeds.xml for the people who run disembeded with libs and don`t want 10 errors in FrameXML ( if u need more info on this i will gladly help )
- maybe try convert it to LibSharedMedia-2.0 and SharedMedia2.0 more recent ones
Silviu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-23-07, 09:53 PM  
Mons
A Kobold Labourer

Forum posts: 0
File comments: 5
Uploads: 0
Missing elements

I am experiencing "lost" elements upon relog or reload (namely, the latency element disappears and I can't get it back without reinstalling the add-on and WTF folder files.

Also I'm getting the "bumping" error with SL Community.

Otherwise, LOVE these add-ons. I too am sick of reliance on Fubar and Titan for information at a glance...bars are ugly. Can't wait for SLStats.
Mons is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-23-07, 06:31 PM  
Cymmeron
A Defias Bandit

Forum posts: 2
File comments: 22
Uploads: 0
A comment: I LOVE your addons. I'm addicted to them. They are making it possible for me to get rid of Fubar and Titan things and that makes me IMMENSELY happy since I can't really stand info bars.

A suggestion : If you put a coords module in your SLStats, I'll sing your praises for eternity! And if I had any, I'd pay RL money.
Cymmeron is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-23-07, 10:32 AM  
rberry88
Premium Member

Forum posts: 42
File comments: 38
Uploads: 0
*drools* SLStats *drools*
rberry88 is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 11-23-07, 03:58 AM  
Fuzzywuzzy
A Black Drake
 
Fuzzywuzzy's Avatar

Forum posts: 84
File comments: 34
Uploads: 0
Same as naeem151287, i'll be waiting for SLStats too.

I like the addon, but my main reson for trying it out in the first place was that i didn't have any addon showing durability, which this one does (did).

r9 still works fine for me, so i'll be patiently waiting
Fuzzywuzzy is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Post A Reply



Category Jump: