Download
(337 Kb)
Download
Updated: 01-13-08 05:42 AM
Pictures
File Info
Updated:01-13-08 05:42 AM
Created:unknown
Downloads:7,357
Favorites:43
MD5:
SLCore  Popular! (More than 5000 hits)
Version: 1.02
by: Taffu [More]
No Longer Supported/Updated
If you are still interested in the SL text-based plugins, please download SLDataText which is the current supported AddOn.
Optional Files (0)


Post A Reply Comment Options
Old 01-03-08, 05:50 AM  
Taffu
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 149
File comments: 418
Uploads: 33
Originally posted by Syngian
Ok, so I finally ditched the old SLStats + SLTimex in favor of the new modules today and are having the following issues:

- Font doesn't stay after I log out + back in, for what its worth I'm using the SharedMediaLibrary from WoWAce + the font: "BigNoodleTitiling-Oblique"

This is the error: \AddOns\SLCore\Libs\SLModule-1.0\SLModule-1.0.lua:71: <unnamed>:SetText(): Font not set

- Nextly, the SLMemoryAnchor doesn't seem to be applying itself so whenever I link up the latency anchor to it, SLMemoryAnchor drops it and the latency meter flys off the screen >_<

This is the error: \AddOns\SLCore\Libs\SLModule-1.0\SLModule-1.0.lua:86: <unnamed>:SetPoint(): Couldn't find region named 'SLMemoryAnchor'
For the font, how is it registered? Through a MyMedia file or from another AddOn?

I'll check the anchor problem for SLMemory...thanks for the heads up
Taffu is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Old 01-03-08, 05:33 AM  
Syngian
A Kobold Labourer

Forum posts: 0
File comments: 75
Uploads: 0
Ok, so I finally ditched the old SLStats + SLTimex in favor of the new modules today and are having the following issues:

- Font doesn't stay after I log out + back in, for what its worth I'm using the SharedMediaLibrary from WoWAce + the font: "BigNoodleTitiling-Oblique"

This is the error: \AddOns\SLCore\Libs\SLModule-1.0\SLModule-1.0.lua:71: <unnamed>:SetText(): Font not set

- Nextly, the SLMemoryAnchor doesn't seem to be applying itself so whenever I link up the latency anchor to it, SLMemoryAnchor drops it and the latency meter flys off the screen >_<

This is the error: \AddOns\SLCore\Libs\SLModule-1.0\SLModule-1.0.lua:86: <unnamed>:SetPoint(): Couldn't find region named 'SLMemoryAnchor'
Syngian is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Post A Reply



Category Jump: