Download
(104 Kb)
Download
Updated: 09-15-12 11:51 AM
Addon for:
eXtreme Unit Buttons.
Pictures
File Info
Compatibility:
Mists of Pandaria (5.0.4)
Updated:09-15-12 11:51 AM
Created:08-28-12 06:27 PM
Downloads:834
Favorites:2
MD5:
eXtremeUnitButtons v2.1 Beta
Version: 2.1beta4
by: abinning [More]
Check "Load out of date addons"
Fixed Broken Functions. Fixed Icon selection and Macro buttons. It is working fine on my shaman for now.
http://www.wowinterface.com/download...fo.php?id=6794
Updated TOC
Archived Files (1)
File Name
Version
Size
Author
Date
2.1beta3
106kB
abinning
08-28-12 11:58 PM


Post A Reply Comment Options
Unread 06-26-14, 01:10 PM  
Whist34
A Murloc Raider

Forum posts: 7
File comments: 33
Uploads: 0
Still a Great Addon!

The code for this mod still works after almost two years with no update.

It works and doesn't eat up my resources!

I wanted to thank you and the original authors for doing such a good job with this addon.

Thank you!
Whist34 is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 12-31-12, 04:23 PM  
shinx
A Defias Bandit

Forum posts: 2
File comments: 71
Uploads: 0
can you please take a look at this spell http://www.wowhead.com/spell=119898

the button is not shown correctly

i dont get it to work, if i push the range slidebar to 100% the button is there and i can click it.

my other problem, i dont see the cooldows on the buttons...

maybe you can help me.

cya
shinx is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 09-28-12, 05:12 PM  
fredddredd
A Kobold Labourer
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 0
File comments: 34
Uploads: 3
Macro textures broken

Not quite sure when this broke, but as of this evening I'm unable to get textures to appear for macro buttons using the defined syntax - all I get is a small green dot, and a green button on mouse over. A macro button I've already defined displays fine, but gets replaced by the dot as soon as I save. I've checked, and I get that even with only XUB (and the Blizzard stuff) in the AddOns folder - so interference from another mod is unlikely.

From the SavedVariables fiile I can see that the texture name is no longer being correctly constructed (so, e.g., texture 4 gets saved as "INTERFACE\\ICONS\\4" rather than "INTERFACE\\ICONS\\Ability_CheapShot"). I can get around the problem by substituting the actual texture name for the number in the button definition, but clearly that's just a sticking plaster.

(Haven't had time to check fully, but I'm presuming the API call to retrieve the texture name is getting duff data back.)
Last edited by fredddredd : 09-28-12 at 05:27 PM.
fredddredd is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 09-26-12, 11:02 PM  
fredddredd
A Kobold Labourer
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 0
File comments: 34
Uploads: 3
Dropdown error, debug error

When I select PitBull frames, all I get is "..\FrameXML\UIDropDown|menu.lua line 452: attempt to index local 'icon' (a nil value)".

I've entered frame names by hand, and that seems to be OK (I've been too busy soloing in MoP to see yet what happens on party frames and so forth, but the player one at least has been accepted, so I see no reason why the others shouldn't be).


I'm also getting "..\AddOns\eXtremeUnitButtons\XUB_OnUpdate.lua line 453: attempt to call global 'XUBShowDebugMessage' (a nil value)" at startup on my Shadow priest.
fredddredd is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 09-11-12, 09:19 AM  
abinning
A Kobold Labourer
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 1
File comments: 48
Uploads: 1
I will try to find time to check into it.
Originally Posted by Csalago
based on what I've been seeing, i believe this is the cause:

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6413024969

Not sure what can be done for now unless you have some ideas.
abinning is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 09-07-12, 06:15 PM  
Csalago
A Kobold Labourer
 
Csalago's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 1
File comments: 85
Uploads: 7
based on what I've been seeing, i believe this is the cause:

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6413024969

Not sure what can be done for now unless you have some ideas.
Csalago is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 08-30-12, 10:32 AM  
abinning
A Kobold Labourer
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 1
File comments: 48
Uploads: 1
Does it break anything or just pop an error?
If you can reproduce it I will look into fixing it.
What classes are you using this with?
abinning is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 08-30-12, 06:25 AM  
Csalago
A Kobold Labourer
 
Csalago's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 1
File comments: 85
Uploads: 7
I've had a couple instances of this error showing up.

Code:
[ADDON_ACTION_BLOCKED] AddOn eXtremeUnitButtons tried to call the protected function CompactRaidFrame1:Show()
still not sure what's triggering it though.
Csalago is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Unread 08-29-12, 10:28 AM  
Csalago
A Kobold Labourer
 
Csalago's Avatar
AddOn Author - Click to view AddOns

Forum posts: 1
File comments: 85
Uploads: 7
excellent! I'll do some testing over the next few days and let you know how things are working. I use this mod extensively.
Csalago is offline Report comment to moderator  
Reply With Quote
Post A Reply



Category Jump: