Quantcast
 
Results: 9Comments by: Nexuapex
File: OPie03-15-09
Error while logging in while in combat
Posted By: Nexuapex
Hi, got this error while logging in while in combat (Charlie 5, sorry, I'm a bit behind): In OnEvent:PLAYER_REGEN_DISABLED: OPie.AutoQuest: OPie\Rings\Common.lua:90: attempt to index local "link" (a nil value) OPie\Rings\Common.lua:90: attempt to index local "link" (a nil value) OPie\Rings\Common.lua:90: in function
File: OPie09-18-08
Re: Re: Re: On settings loss and 3.0
Posted By: Nexuapex
Originally posted by Foxlit If PLAYER_LOGOUT were to fire before ADDON_LOADED, an empty table would be placed in the SV global. However, that shouldn't make a difference - if the handler didn't place the internal empty table into the SV global, the SV global would be nil, and presumably saved as nil. Unless for some reason the var...
File: OPie09-17-08
Originally posted by Foxlit Then...
Posted By: Nexuapex
Originally posted by Foxlit Then the settings loss shouldn't be specific to OPie. It could be, if at some point during the loading process OPie assigns generic values to the global environment. *shrugs*
File: OPie09-17-08
Originally posted by Foxlit Probl...
Posted By: Nexuapex
Originally posted by Foxlit Problem is, that shouldn't (and from what I can see, can't) be the state of those variables at any time after the loading process is complete. Is it possible that WoW is saving the variables at some point during loading, if the disconnect happens at that point?
File: OPie09-15-08
I can't really reproduce it on dema...
Posted By: Nexuapex
I can't really reproduce it on demand—my "good string of disconnects" is just my crappy connection, which is only that crappy some of the time. When it happens, the saved OPie.lua variables vanish—I think one of the variables is set to an empty table, and one is set to nil. I don't remember if it occurs only after I get into th...
File: OPie09-09-08
Originally posted by Foxlit When...
Posted By: Nexuapex
Originally posted by Foxlit When did this last happen; which OPie version did you use at the time? Two days ago, version 0.12. It seems to be relatively reproducible, if you can get a good string of disconnects going.
File: OPie09-08-08
I don't know exactly what happened,...
Posted By: Nexuapex
I don't know exactly what happened, but sometime while I was having connection problems and disconnecting/reconnecting several times in quick succession, OPie's settings got reset to the defaults.
File: For All Indents And Purposes07-30-08
A++. Would optionally depend upon a...
Posted By: Nexuapex
A++. Would optionally depend upon again.
File: Behaviors07-28-08
Re: Simply Amazing
Posted By: Nexuapex
Originally posted by 0Blackmage0 This is an awsome mod, and it came along at just the right time. Im just trying to learn lua coding in WoW and between this mod and the "WoWlua" mod (in the dev catagory) should make experimenting with the code much easyer. Great Work! Glad to hear it! :banana: