Results: 24Comments by: Namtar
File: Vault09-04-12
I also have an issue with the AntiD...
Posted By: Namtar
I also have an issue with the AntiDestroy module (spent an hour activating and deactivating every addon to narrow it down). When it's activated, I can't click the "OK" or "Accept" button in the dialogue that pops up in certain situations - e.g. when I want to gem/enchant an item that can still be traded after a dungeon, or when I wan...
File: Discord Unit Frames09-02-12
Wow, that was fast! Thanks a lot :)
Posted By: Namtar
Wow, that was fast! Thanks a lot :)
File: Discord Unit Frames09-01-12
I keep getting an error with the la...
Posted By: Namtar
I keep getting an error with the latest version: Message: DiscordUnitFrames-5.0.3\DUF_Element.lua:153: attempt to index field "?" (a nil value) Time: 09/01/12 22:21:26 Count: 47 Stack: :1: in function <:1> Locals: self = DUF_PartyFrame2_TextBox_1 { 0 = index = "TextBox" unit = "party2" menu = de...
File: Discord Unit Frames07-12-12
Amazing, thanks! Hi Namtar, T...
Posted By: Namtar
Amazing, thanks! Hi Namtar, The $rn variable to show a player or party members realm name is available in the 4.1.11 build Hey, I grew really fond of DUF during the last weeks, but there's something I probably overlooked. Is there a way/variable that shows the group members' realms? My former unit frame addon would show the...
File: Discord Unit Frames07-02-12
Hey, I grew really fond of DUF dur...
Posted By: Namtar
Hey, I grew really fond of DUF during the last weeks, but there's something I probably overlooked. Is there a way/variable that shows the group members' realms? My former unit frame addon would show them as -, which I always found quite convenient.
File: Shadowed Unit Frames06-07-12
I've been having a weird bug since...
Posted By: Namtar
I've been having a weird bug since a few weeks. Please note that I'm a total noob when it comes to programming, so I have no idea what might cause it, but the only thing it affects seem to be my SUF windows. I had a disconnect once, and when I logged back in, all my unit frames were invisible. I finally managed to make them visible...
File: Vault02-12-12
I have a strange little issue at th...
Posted By: Namtar
I have a strange little issue at the moment. There's one grey item (Ripped Wing Webbing, in German it's "Zerfetztes Flügelnetz") that Vault keeps buying back. It tells me that it's protected, but neither did I add it to my vault nor can I see it in the Data Broker tooltip. I tried to delete it from my vault by dragging it up to the B...
File: Vault02-01-12
Okay, in this case I'm glad to be o...
Posted By: Namtar
Okay, in this case I'm glad to be of some help! Sometimes I wish I could give more precise reports instead of just stating "X does Y and Z doesn't do A", but alas, I know nothing about addon writing. Just wanted to add that everything works fine again :)
File: Vault01-28-12
I hate to be the bringer of bad new...
Posted By: Namtar
I hate to be the bringer of bad news again *ducks* But with the current version, it seems that Vault is broken for me. The Data Broker icon doesn't show a list any more in its tooltip, I can't add any items by dragging them on it, the slash command + link doesn't seem to work and although Vault is activated, I can't seem to find any...
File: Vault01-25-12
Wow, thanks a lot! Now I don't conf...
Posted By: Namtar
Wow, thanks a lot! Now I don't confuse those two any more, and as a rogue, I definitely approve of lockboxes ;) I haven't seen any DataBroker plugin yet that also uses the purple box (and I use a lot of them), but if I ever do, I'll make sure to tell you.
File: Vault01-25-12
I tested both the slash command and...
Posted By: Namtar
I tested both the slash command and the Data Broker on different toons, as well as the "buy back" function, and everything works fine for me :banana: I only tend to confuse the Data Broker icon with Atlas Loot's, as they both use this brown box, but that's hardly an issue. It only tells me I use too many addons ;)
File: Vault01-23-12
Yeah, it was about the same here....
Posted By: Namtar
Yeah, it was about the same here. "Okay, I got some grey items form the fishing daily again, but I know they will be sold automatica... wait, why are my bags still full? What is this Reptile Egg doing there again? Why can't I sell it? It keeps coming back, ohmygod, it haunts me! *flail*" Thanks for the quick fix, I've already...
File: Vault01-23-12
There's something... weird happenin...
Posted By: Namtar
There's something... weird happening at the moment. I use another addon (VendorMaster) to automatically sell all grey items, and since today, Vault buys them right back! The same with every item regardless of rarity I try to sell manually. I disabled VendorMaster and the behaviour continues. With Vault disabled, I can sell and auto-s...
File: MyRolePlay06-03-11
Originally posted by Etarna Corre...
Posted By: Namtar
Originally posted by Etarna Correct! Amazing! :D Thanks a lot for the quick answer - I'm really looking forward to trying MRP soon.
File: MyRolePlay06-03-11
Originally posted by Etarna Other...
Posted By: Namtar
Originally posted by Etarna Other, compatible MSP RP AddOns will soon be available: including flagRSP2 2.5 (as Azxiana gave me permission to update it). So if you prefer the “look and feel” of flagRSP2, I will have an update ready soon, once the testing is complete. (It’s still got a few rough edges, but then, so does the old 2.4 v...
File: Equipped Average Item Level Tooltip04-15-11
Originally posted by Cowmonster I...
Posted By: Namtar
Originally posted by Cowmonster I think I got that resolved and I added support for the guild. If the members of your guild also run the addon or you have "scanned" them so you get their info in your tooltip then you can see that information in a small frame under the GuildMemberDetailFrame as you peruse your guild roster. Please...
File: Equipped Average Item Level Tooltip04-14-11
After the update the addon stopped...
Posted By: Namtar
After the update the addon stopped working for me. I don't get any information at all in my tooltips. Before the update it was a bit slow gathering data, but the equipped AIL showed up just fine. Even disabling my tooltip addon didn't help. I already miss those little numbers! ;(
File: nibMicroMenu06-02-10
Originally posted by Nibelheim It...
Posted By: Namtar
Originally posted by Nibelheim It comes with Bartender, but will also work with Dominos if you wish to use it instead :) Though I can't recall if Dominos also has the same Macro conditional functionality that Bartender does. If it doesn't, you might not be able to get Dominos to show/hide the same as Bartender does in RealUI....
File: Broker_HitCrit05-09-09
I'm not sure whether this has been...
Posted By: Namtar
I'm not sure whether this has been reported already, but there's a funny little problem with the deDE localisation. Source of the problem may be the fact that "a hit" and "to hit" look the same in English, but in German they don't look the same. Uhm... I should make this a bit clearer... I guess the original line is something like...
File: Dominos04-24-09
Re: ActionButtonColors > RedRange
Posted By: Namtar
Originally posted by kazso You can try ActionButtonColors instead of RedRange. It's the same as RedRange with the additional feature of coloring the spells you can't use (not enough mana :rolleyes:). http://wow.curseforge.com/projects/abc Thanks a lot, exactly what I was looking for. And even more.
File: Dominos04-17-09
My problem (as described below) see...
Posted By: Namtar
My problem (as described below) seems to have solved itself. Might have been caused by RedRange... I still can't find an update for this one :confused:
File: Dominos04-15-09
I'm encountering a strange problem...
Posted By: Namtar
I'm encountering a strange problem at the moment. When I log in with my DK, all my buttons are literally blank. There are just my keybindings somewhere in the corner, but no icons. Then I reload my UI and everything's back, except for bar #2. This one only shows the very left icon and nothing else, although I can still see the toolti...
File: DKHelper01-21-09
doesn't work on german realm, no ru...
Posted By: Namtar
doesn't work on german realm, no runes shown etc. I play on an German realm, and the addon has been working quite well for me for the last days. At least runes and rune cooldowns were correct, I didn't have the time to check the diseases (because I was busy saving the healer ;-) ). Maybe it's incompatible to another addon, who kno...
File: Prat 3.012-02-08
There seems to be a problem with th...
Posted By: Namtar
There seems to be a problem with the "Editbox" options. Every time I choose a different texture or border texture than the preset one, the editbox turn into a... well, uhm, a black box. When I choose certain textures (e.g. Blizzard Dialog), a part of the border is still gleaming, but in most cases the editbox is just a black rectangl...