Quantcast
 
Results: 6Comments by: Syri
File: CowTip 3.007-22-09
Been having issues of late with a m...
Posted By: Syri
Been having issues of late with a memory leak and cowtip combined with outfitter. Here is the error I receive: Date: 2009-07-21 23:10:52 ID: 1 Error occured in: Global Count: 1 Message: memory allocation error: block too big Debug: : ? : GetRegions() CowTip\Appearance\Appearance.lua:423: SetFont() CowTip\Appearance\Ap...
File: SquawkAndAwe07-14-09
Just wanted to come and make a bit...
Posted By: Syri
Just wanted to come and make a bit of a request. I wanted to ask if it might be possible to make SSA a *little* more like class timers, in that the bars switch locations based on how long there is left on the debuff etc? Seems a bit wonky to have the Eclipse bar sticking out 2-3 spots above the debuff bars etc. And one mo...
File: IshtaraUi04-15-09
I'm still using my slightly-modifie...
Posted By: Syri
I'm still using my slightly-modified version just fine in 3.1. Only addons I've had to shut off are skinner and carbonite quest.
File: Dominos03-10-09
Originally posted by Tuller What...
Posted By: Syri
Originally posted by Tuller What your error is telling me is that you have something running that is attempting to call ] in the secure environment, but I cannot find a place where Dominos is doing so. Have you reproduced the issue with all other addons disabled? Hmm, nope. Went through all my addons one by one + dominos... Ap...
File: Dominos03-10-09
Hey there... having a bug with Domi...
Posted By: Syri
Hey there... having a bug with Dominos... hopefully you can either fix, or tell me what I'm doing wrong! First of all... having an issue getting certain spells to cast. All but two, on my main and moonkin bars will cast; decurse, and my trees. Both work if clicked... neither work if keypressed. Yep, they're keybound, however....
File: Bartender410-19-08
Grrr
Posted By: Syri
Only trouble I occasionally have run into on this addon is that when I move around the configuration menu, it occasionally moves higher than I intended, making it hard to drag it back down from the top of my screen. Until now, I've always been able to get it back down... now I'm stuck with the config menu at the top of the screen...