Quantcast
 
Results: 16Comments by: BlackWidow
File: eXtreme Unit Buttons08-19-09
Re: Re: Re: Party button problem
Posted By: BlackWidow
Thanks Cleric, will give it a try.
File: eXtreme Unit Buttons08-12-09
Re: Re: Party button problem
Posted By: BlackWidow
Hi Tay, Thanks for taking the time to respond. I am using the http://www.wowace.com/addons/ag_unitframes/files/864-r708/ ag_UnitFrames-r708.zip Using Frameinfo, this is the info that I got " aUFpartyUnitButton 1 " Had a bit of difficulty getting the frame info while mousing over the party frame, but I think that is cor...
File: eXtreme Unit Buttons08-11-09
Party button problem
Posted By: BlackWidow
Hi all, Have been away from the game for a long time and can not figure out how to fix this. I can't get any buttons to show on my party frames. Using Ag Unit Frames. Hoping that someone can help please. Error: Unable to find 'aUFparty#1' No buttons could be attached to this frame. This is the profile setting normal,party,hea...
File: eXtreme Unit Buttons07-13-07
Nice to see you checking in Eleness...
Posted By: BlackWidow
Nice to see you checking in Elenesski, hope that things are good :D Thanks to tayedaen and everyone else for keeping this going.
File: eXtreme Unit Buttons06-25-07
Originally posted by OxiMoron Tha...
Posted By: BlackWidow
Originally posted by OxiMoron That's only when you have your mouse over one of the invisible buttons.. Give them a better place or click somewhere else ;) lol, no..it's not. Has nothing to do with invisible buttons. And also, I sometimes can not click a target. EDIT: Oximoron...I owe you an aplology, I think you are corre...
File: eXtreme Unit Buttons06-24-07
Movement with right mouse button
Posted By: BlackWidow
Hi all, I have narrowed it down to eXtreme unit buttons. I am having problems moving with my right mouse button. This only happens when using extreme unit buttons. Disabled all other addons and as soon as I enable this, the problem starts. The right mouse button just doesn't grab. I can't be the only one this is happening to. An...
File: eXtreme Unit Buttons06-19-07
Buttons unclickable sometimes
Posted By: BlackWidow
Hiya guys, This just started happening today, has never happened before. Buttons are just not clickable. Doesn't matter if hostile or friendly target. The button is just not responding. Is this happening to anyone else? I am still using Eleneskki's latest version. Thanks EDIT: This is happening most of the time :( Has...
File: eXtreme Unit Buttons05-01-07
Thanks very much for the informatio...
Posted By: BlackWidow
Thanks very much for the information. :)
File: eXtreme Unit Buttons04-27-07
Re: Re: Pet Commands?
Posted By: BlackWidow
Originally posted by Elenesski I was planning on adding these in a future version, but in the interim, I used macros: _petattack,macro,65,/petattack _petfollow,macro,232,/petfollow _petstay,macro,95,/petstay Thanks for the info, but would rather have seen a post from you saying that you were going to continue your work on...
File: eXtreme Unit Buttons04-15-07
You did an awesome job with this El...
Posted By: BlackWidow
You did an awesome job with this Elenesski! Thanks for all your hard work. All the best to you :D
File: eXtreme Unit Buttons03-12-07
I agree, the text based UI is just...
Posted By: BlackWidow
I agree, the text based UI is just fine. Takes a bit of getting used to, but certainly easy enough to grasp. I, like the previous poster, would rather you spend time fine tuning your mod rather than spend time working on a different UI. Thanks again for your excellent work.
File: eXtreme Unit Buttons03-11-07
Re: Version 1.3a Released
Posted By: BlackWidow
Originally posted by Elenesski Fixes the problem with buttons not showing up on targets and the issue with CTRaid. Sorry for the inconvenience. The more complicated the mod gets the more difficult testing becomes. Thanks Elenesski, My buttons are working again. Your work is appreciated :D
File: eXtreme Unit Buttons03-11-07
Broken post 1.3
Posted By: BlackWidow
Hiya Elenesski, Getting this error after updating to 1.3. Can't load my profile nor make any changes at all. I get this same error. :( I was also experiencing that lag last night in a raid. Thanks EDIT: Deleted image as no longer necessary.
File: eXtreme Unit Buttons03-09-07
This mod is awesome!
Posted By: BlackWidow
Great job, and thanks! EDIT: Wow Elenesski, the more I play around with this the more I appreciate your amazing work! Any additions/changes that you make will be icing on the cake ;) I love it!
File: eXtreme Unit Buttons03-09-07
No button showing
Posted By: BlackWidow
Hiya Elenesski, Thanks for doing this! I have gone through the steps to create a button using your Quick Start Guide, and everything seems to be ok. I can verify and save, but I have no button beside my frame :( Am using Discord Unit Frames. Have tried a few times but no button is showing. I have no idea as to why. Don't know...
File: eCastingBar12-18-06
Hiya, and thanks for updating. A...
Posted By: BlackWidow
Hiya, and thanks for updating. Am noticing a couple of issues. The ecasting bar is being used for the what the mirror used to do, i.e., flight path. Flight path used to use the mirror bar. The timer for flights is now in seconds, rather than minutes and seconds. Is this a planned change? Thanks