Results: 15Comments by: Popo51
File: Mute Annoying WoW Sounds05-19-13
The only WoW Sound that annoys the...
Posted By: Popo51
The only WoW Sound that annoys the hell out of me is the Worgen Sniffing that constant game spamming noise drives me crazy lol
File: bUnitFrames05-18-13
Hmm for class you could add it as a...
Posted By: Popo51
Hmm for class you could add it as an option within the frames for those who don't want 3D portraits or add it as text for Aura that could just be the same like covering over the 3D portrait like it currently does ie: Daze etc. Just a thought i'm no good at LUA coding Not sure whats giving me this error either so far only got it...
File: bUnitFrames05-17-13
Great addon just wondering have you...
Posted By: Popo51
Great addon just wondering have you considered adding 3d unit frames on the portrait just wondering incase i missed it in the options menu :P
File: GathererDB WoWHead10-12-12
Re: Re: Re: I am also gettign this error
Posted By: Popo51
I've tried reinstalling gatherer / DB a couple times now... seems like after I import the db, the MOP zones nodes are incomplete/nonexistent... Hmm not sure if anyone else is getting this issue but when i import the MoP Database its not importing all the Ghost Iron Ore Nodes. Herbs are fine but i'm wondering why not all the MoP Or...
File: GathererDB WoWHead10-11-12
I have the latest version installed...
Posted By: Popo51
I have the latest version installed but i'm unable to find the import database option. can someone please help me out? http://i48.tinypic.com/afd3b8.jpg is there a way to manually import the database? muchos gracias When you install the addon do not listen to Curse Client currently Curse Client is saying GathererDB is call...
File: GathererDB WoWHead10-06-12
Anyone had this happen-every time i...
Posted By: Popo51
Anyone had this happen-every time i log into curse client to update addons i get Puller alarm as addon.And normaly since i havent installed it ever i erase it,but what i found out is that by erasing that addon in reality i was erasing GathererDb_wowhead addon.How weird is that? Yes i also get that.
File: GathererDB WoWHead09-30-12
Re: I am also gettign this error
Posted By: Popo51
I've tried reinstalling gatherer / DB a couple times now... seems like after I import the db, the MOP zones nodes are incomplete/nonexistent... Hmm not sure if anyone else is getting this issue but when i import the MoP Database its not importing all the Ghost Iron Ore Nodes. Herbs are fine but i'm wondering why not all the MoP Or...
File: GathererDB WoWHead09-28-12
Hmm not sure if anyone else is gett...
Posted By: Popo51
Hmm not sure if anyone else is getting this issue but when i import the MoP Database its not importing all the Ghost Iron Ore Nodes. Herbs are fine but i'm wondering why not all the MoP Ores are not been imported is this a bug or am i doing something wrong? My Gatherer is up to date and so is the GathererDB.
File: nBags04-09-12
Ok here it is this is with just thi...
Posted By: Popo51
Ok here it is this is with just this addon no others i removed all the rest to show its not conflicting with any addons apart from the one it comes with "!Beautycase" & "nBags" Message: Interface\AddOns\nBags\nBags.lua:24: attempt to index global 'AftermathhUI' (a nil value) Time: 04/09/12 14:46:55 Count: 1 Stack: Interface\Add...
File: nBags04-05-12
Could you so kindly update this add...
Posted By: Popo51
Could you so kindly update this addon please i don't like useing bag addons like Bagnon they well suck i'd like to use this but i get a LUA Error upon logging in :( If you want the LUA Error just ask :)
File: TomTom08-03-11
Originally posted by Cladhaire If...
Posted By: Popo51
Originally posted by Cladhaire If you're relying on a levelling guide, then you'll need to talk to them, especially if /way 50 50 sets the waypoint correctly. TomTom is really just a client for setting waypoints that other addon utilize. Hmm if it happens again then i just might but i can say thank you for such a fast response...
File: TomTom08-03-11
Originally posted by Cladhaire Ar...
Posted By: Popo51
Originally posted by Cladhaire Are you expecting TomTom to set waypoints for you automatically? If so, make sure that option is still selected. Well i just recently got ahold of a Leveling Guide to see how fast it is or not and it automatically sets way points for me and i beleive it was checked.
File: TomTom08-03-11
Originally posted by Cladhaire Ha...
Posted By: Popo51
Originally posted by Cladhaire Have you set a waypoint? The arrow doesn't appear when there isn't a waypoint set. /way 50 50 Nope and for some odd reason it now works O.o I have no clue what went wrong :confused:
File: TomTom08-03-11
For some bizzare reason my arrow wi...
Posted By: Popo51
For some bizzare reason my arrow will not show no more i cleaned my Cache then it stopped so i put the old Cache back and it still refused to show so thats not my problem. How can i go about getting my green arrow to show again? :confused:
File: Gatherer04-17-11
Re: still stuck at 90.4%
Posted By: Popo51
Originally posted by holliss I've googled the crap out of this problem, and this is the only recent link which doesn't lead to a dead end that even acknowledges it. For me, at least, the 9.6% it doesn't load is for cataclysm nodes. I see every other node fine, in every other zone, but cata ones. It seems like this has been fixe...