Quantcast
 
Results: 9Comments by: bosswick
File: Altz UI for Legion04-17-17
Well, I found this macro via google...
Posted By: bosswick
Well, I found this macro via google since the BG queue is still not fixed. /run TogglePVPUI() TogglePVPUI() /click HonorFrameQueueButton Enjoy :) edit: Works about 80% of the time. If you get an error, just reload ui and try again. Been a nice little work around :D
File: Altz UI for Legion04-09-17
Still having problems with queuing...
Posted By: bosswick
Still having problems with queuing for a battleground. I've gone so far as to delete my interface folder and reinstall 7.19 so that altzui is the only addon I have. I've also tried removing the cache and wtf folders on a fresh install. No success. Is there anything I need to specifically delete or change to get it to work? Also ha...
File: Altz UI for Legion04-07-17
Still having problems with queuing...
Posted By: bosswick
Still having problems with queuing for a battleground. I've gone so far as to delete my interface folder and reinstall 7.19 so that altzui is the only addon I have. I've also tried removing the cache and wtf folders on a fresh install. No success. Is there anything I need to specifically delete or change to get it to work? Also ha...
File: Altz UI for Legion03-01-17
Any idea why when I updated to 7.18...
Posted By: bosswick
Any idea why when I updated to 7.18b that my font changed back to default? I even tried the previous version and it is stil default :( edit: just kidding, fixed it. had to enable the font overlay in aurora.
File: FreeUI10-28-10
Originally posted by Haleth Expla...
Posted By: bosswick
Originally posted by Haleth Explain please, with "it doesn't work" I can't really do anything. Does it load at all? Do you get any lua errors? No .lua errors. Though, I did delete my WTF folder seeing as I had a previous version installed, as well as !Installer on my Addon list was being loaded. Never prompted me for the in...
File: FreeUI10-27-10
For some reason I can't get the ins...
Posted By: bosswick
For some reason I can't get the installer to run. :3
File: FreeUI10-20-10
Hmph, for some reason when I edit u...
Posted By: bosswick
Hmph, for some reason when I edit unitframes.lua to change the position of the unitframes, I get a duplicate frame without any hp/mp text to the new position I moved them to. :3 And I can't seem to get the newest version of oUF_Movableframes to work.
File: FreeUI10-16-10
Meh, I'm no good with LUA edits, so...
Posted By: bosswick
Meh, I'm no good with LUA edits, so moving the unit frames is pretty difficult for me. :/ is there any way to know how to figure out x,y coordinates? I'm used to movableframes. =P
File: FreeUI10-14-10
How do you move the unit frames? :3
Posted By: bosswick
How do you move the unit frames? :3