Results: 19Comments by: csamolot
File: PhanxChat08-23-10
Awesome!!
Posted By: csamolot
Awesome addon. Switched over from another chat addon as it had way too many options that I didn't even use. This one has everything I need!!! I love it!! Keep up the great work!!
File: CoreTK-Auras08-23-10
Promising
Posted By: csamolot
This looks promising since I have the same problem with my girlfriend ALWAYS forgetting to do this as well. Gonna have to try this out for her!!
File: oUF_Arp08-21-10
Re: Re: Error on every other level
Posted By: csamolot
Originally posted by Tobbe8716 Every time you gain a level? Sry for the delay, aint playing that much atm due to there is almost nothing to do and I bought sc2 ;) Ah awesome!!! No it just happens on every other level for some reason. Not sure as to why.
File: Ability, Item, Spell and Achievement Icon package08-17-10
Absolutley love it!!!
Posted By: csamolot
Absolutley love it!!!
File: oUF_Arp08-16-10
Error on every other level
Posted By: csamolot
I'm getting this error every other level when I level Message: Interface\AddOns\oUF_Arp\Arp_Tags.lua:21: bad argument #1 to 'len' (string expected, got nil) Time: 08/17/10 01:24:37 Count: 2 Stack: : in function `len' Interface\AddOns\oUF_Arp\Arp_Tags.lua:21: in function (tail call):...
File: PocketPlot08-07-10
Zone Text
Posted By: csamolot
I just switched over from another mod to this and so far I love it. I do have a problem though for some reason the zone text isn't showing up. I double checked to make sure it was checked to display and it was. I tried reloading the ui and still nothing. I tried unchecking it then rechecking but it wont come up. I'm not getting any e...
File: oUF_Arp08-05-10
Everything works great tried out th...
Posted By: csamolot
Everything works great tried out the party frames and works perfect so far. Did get this error when I killed something and then looted it Message: Interface\AddOns\oUF_Arp\Arp_Tags.lua:21: bad argument #1 to 'len' (string expected, got nil) Time: 08/05/10 23:18:44 Count: 1 Stack: : in function `len' Interface\AddOns\oUF_Arp\A...
File: oUF_Arp08-05-10
Re: Re: Party?
Posted By: csamolot
Originally posted by Tobbe8716 That should be fixed in the latest version, cant log on atm tho server down... EDIT: Log on, works fine. Did you download 1.02? Oh okay cool. Just downloaded it and will test it out. I'm sure it works though. Just need to wait for a friend to show up online to check it out LOL
File: oUF_Arp08-05-10
Party?
Posted By: csamolot
Thanks for responding that would be cool with the highlight. I have another issue not sure what's going on. I finally partied with someone and for some reason both the party and raid frame opened up? is this normal? I was only grouped with one other person so I dont know. SO far loving this layout !!
File: oUF_Arp08-04-10
I figured out how to add the icons...
Posted By: csamolot
I figured out how to add the icons no biggie but still having the issue with the threat glow going away once in combat. Can't for the life of me figure that out though I'm new to using lua LOL
File: oUF_Arp08-04-10
PVP Icon
Posted By: csamolot
Is there some way to add the PVP icon? I also noticed when I agro something I gain a red border which is cool, however once I start combat with the creature or whatever the red border goes away. Is this intended to happen? Love the layout so far keep it up!!
File: oUF_Anubis08-04-10
Awesome!!
Posted By: csamolot
No more errors here either!!. Great layout!! Keep up the great work!
File: oUF_Anubis08-04-10
Error messages
Posted By: csamolot
Okay I disabled all addons but ouf and when I enabled each addon for ouf like ouf spark and ouf smooth I got errors one of which you noticed already from a previous post but here is the one with just ouf smooth and healcom added Message: Interface\AddOns\oUF_Anubis\oUF_Anubis.lua:235: attempt to call method 'SmoothBar' (a nil va...
File: oUF_Anubis08-04-10
Not loading
Posted By: csamolot
I wanted to try this layout as I loved the look of it unfortunatly it isn't loading at all. I still get blizz's original frames and I do have ouf loaded. I'm not getting any error messages at all so I don't know what's wrong. Well I disabled all my addons but this one and it loads so now I need to track down which one(s) are prev...
File: Flourish08-02-10
Dominos
Posted By: csamolot
First off I just want to say I love your mod!! I have noticed though with dominos when you have resting bonus without the mod it's supposed to be a light blue. When this mod is enabled and you have it everything checked to show the yellow part for XP it turns the blue to grey almost invisible with the yellow there. Not a big deal jus...
File: Bagnon Beta07-30-10
Awesome!!
Posted By: csamolot
First off just let me tell you I love your addons!!! They are simple, and lightweight!! I just switched over from another addon to this one and love it. I was just wondering if you could add maybe some sort of glow or something around new items that you get into your bags or another addon that would do it for me. I also was wondering...
File: OmniCC Beta07-29-10
Cooldown not showing sometimes
Posted By: csamolot
Hey first I just want to say I love your mods. Use them for almost everything. I've been using Omnicc beta for awhile and sometimes the cooldowns show up and sometimes they dont. I'm not getting any errors or anything. I have been getting a Interface action failed because of an AddOn every once in awhile and right now I'm checking to...
File: Molinari01-02-10
I've tried the you posted on github...
Posted By: csamolot
I've tried the you posted on github and so far it seems to be working even with all my addons loaded
File: Molinari01-02-10
Still doesn't work for me after I u...
Posted By: csamolot
Still doesn't work for me after I updated. I tried uninstalling and reinstalling also disabling all addons but that one and still nothing with the new update.