Results: 20Comments by: Tooplex
File: GuildMaster01-25-11
Originally posted by kraftman As...
Posted By: Tooplex
Originally posted by kraftman As a temporary fix until u can work out what's going wrong, try typing: /run GMRoster = nil I did that fix, but its still coming up :X
File: GuildMaster01-24-11
Originally posted by kraftman Can...
Posted By: Tooplex
Originally posted by kraftman Can you let me know what version you're running, and whether the player roofie has done anything unusual, eg deleting a character and making it again? Im using the latest version, and yes he deleted his character and started as a new class. Thanks for the fix anyway.
File: GuildMaster01-24-11
Found a bug, Basically its saying o...
Posted By: Tooplex
Found a bug, Basically its saying on the chat window constantly, like every 3 minutes "Roofie has gone from level: 15 to level: 10" Roofie is one of our guild members. Anyway you can fix this. It just keeps spamming it
File: GuildMaster01-21-11
Originally posted by kraftman Can...
Posted By: Tooplex
Originally posted by kraftman Can you confirm that this still happens after a relog/reload of the interface? I'll check it out now :) If you hover over each requirement in the dropdown, it shows a bit more info in the tooltip. The age is in days, but unfortunately it will only measure from when you have first run the addon. Ther...
File: GuildMaster01-21-11
Guild Info wiping seems to be fixed...
Posted By: Tooplex
Guild Info wiping seems to be fixed. Thanks very much. Also if these Rank requirements do very much work then this would save me mountains of work. What is the Age Requirement in? Minutes, Hours, Days? Thank you and cant wait for the guild info being added. Edit: Just noticed it now says "You dont seem to be guild master The...
File: GuildMaster01-20-11
Why isnt the Guild information show...
Posted By: Tooplex
Why isnt the Guild information shown on the modified Guild frame, Is it possible you can add it somehow? Also my guild info is still being wiped and being replaced with the info number. Can this be fixed please?
File: QuestGuru12-06-10
Originally posted by Pericles Man...
Posted By: Tooplex
Originally posted by Pericles Many thanks for updating this was dreading questing without it. I'm getting an error when I move my mouse over the tracker... 1x Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:630: Usage: GameTooltip:SetText("text" ): Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:630: in function `QuestLog_UpdatePartyInfoTooltip':...
File: Bartender411-27-10
I have a strange problem. Sometimes...
Posted By: Tooplex
I have a strange problem. Sometimes after using a vehicle, this happens randomly mind you. The Health and Mana Bars and the Vehicle action bars stay there but the graphic bar and the micromenu and stuff like that goes away. And they stay there until i log out or do a /reload. Is there anyway to fix this at all?
File: Perl Classic Unit Frames10-19-10
I use OmniCC, Is that what creates...
Posted By: Tooplex
I use OmniCC, Is that what creates the timers then for the targets. Wierd.
File: gFrames10-19-10
Ok thank you for the notification....
Posted By: Tooplex
Ok thank you for the notification. Will regularly check :)
File: Perl Classic Unit Frames10-19-10
I have a bit of a problem. Sometime...
Posted By: Tooplex
I have a bit of a problem. Sometimes after a while of playing, my target buffs will lose their timers and the only way they will come back is via reloading the UI. and then i get an error come back up, but the timers come back up. Hope you can help.
File: QuestGuru10-15-10
I dont know why but im now getting...
Posted By: Tooplex
I dont know why but im now getting this error when ever i clear an objective. Any idea why? Message: Interface\AddOns\QuestGuru\QuestGuru.lua:2339: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil) Time: 10/16/10 01:10:13 Count: 2 Stack: : in function `find' Interface\AddOns\QuestGuru\QuestGuru.lua:2339: in function `QuestG...
File: QuestGuru10-14-10
THANK YOU THANK YOU THANK YOU SO MU...
Posted By: Tooplex
THANK YOU THANK YOU THANK YOU SO MUCH for updating this. I can not belive how much ive missed this for the whole day ive been without it. Thank you for updating it and never stop updating it please!
File: Scrolling Combat Text10-14-10
I have a problem, it isnt showing t...
Posted By: Tooplex
I have a problem, it isnt showing the LOW ON MANA warning when im low on mana, even though i am low on mana and it is enabled. Is this a known bug?
File: Arcana's Experience Broker10-14-10
It still shows the whole "onenter"...
Posted By: Tooplex
It still shows the whole "onenter" and stuff in the chat box when hovering over it, other than that it works fine.
File: MetaMap10-13-10
I get 3 now, The other couple were...
Posted By: Tooplex
I get 3 now, The other couple were caused by a mod called gtip Message: Interface\AddOns\MetaMap\MetaMap.lua:595: attempt to concatenate a nil value Time: 10/13/10 20:09:47 Count: 1 Stack: Interface\AddOns\MetaMap\MetaMap.lua:595: in function `MetaMap_OnEvent' :1: in function <:1> Locals: self = MetaMap_EventFrame { 0 =...
File: MetaMap10-13-10
Get about 8 errors from MetaMap on...
Posted By: Tooplex
Get about 8 errors from MetaMap on startup. Definatly needs fixing from this current update.
File: gFrames10-13-10
Your Whole UI is gonna need to be u...
Posted By: Tooplex
Your Whole UI is gonna need to be updated majorly im afraid since the new 4.0.1 patch. Cant move your frames Bags say "Kobold Camp Cleanup" where it should say Bags Map is fine though Patch has messed up alot of my other addons as well. Hope you can get this updated.
File: gFrames09-29-10
Originally posted by Goldpaw The...
Posted By: Tooplex
Originally posted by Goldpaw The current live build of gFrames is built upon the now outdated oUF 1.3.x. It embeds oUF, along with a lot of plugins. I'm sure there is a conflict in there somewhere. I won't be able to fix it, as I'm only working on gFrames 2.0 now. Which doesn't have that problem. As for the matter of when I'll r...
File: gFrames09-29-10
I have a bit of a problem and its k...
Posted By: Tooplex
I have a bit of a problem and its kinda wierd. Basically it works perfectly with my Warrior, but this has started to happen with my hunter. Basically When i go close to an enemy or an enemy gets close to me, the target window fades out a bit, i dont get why this happens because its fine with my Warrior. Heres a screenshot to show...