Quantcast
 
Results: 9Comments by: Tinkles
File: NugComboBar07-20-18
Ok I updated it from curse the fir...
Posted By: Tinkles
Ok I updated it from curse the first time, apparently curse is not doing it correctly downloaded it from wow interface and it updated correctly and now works thank you for your help
File: Quartz - Modular Casting Bar07-20-18
currently Quartz is shown as 8.01...
Posted By: Tinkles
currently Quartz is shown as 8.01 but for some reason blizz still thinks it is out of date and throws lots of lua messeges . when i click the mark off to load out of date add ons Quarts shows as red or out of date it sort of works but a bit off
File: NugComboBar07-20-18
here is what I got after using that...
Posted By: Tinkles
here is what I got after using that script on my palli Message: Interface\AddOns\NugComboBar\NugComboBar.lua:1581: attempt to index field 'anchor' (a nil value) Time: Fri Jul 20 17:09:17 2018 Count: 1 Stack: Interface\AddOns\NugComboBar\NugComboBar.lua:1581: attempt to index field 'anchor' (a nil value) Interface\AddOns\NugComb...
File: Hekili - Priority Helper for Battle for Azeroth07-19-18
Hello, I have updated Hekili and i...
Posted By: Tinkles
Hello, I have updated Hekili and it works just fine on ret but not on prot was wondering if that is no longerr part of Hekili or some odd error. Thanks.
File: NugComboBar07-19-18
Hello again , I tried /script NugCo...
Posted By: Tinkles
Hello again , I tried /script NugComboBarDB_Global = nil; ReloadUI(); but as far as the pallis and warlock no dice the warrior, hunter,Spriest and rogues work just fine. It's very odd I even deleted my WTF file (to get another add on working ) and results are the same any ideas would be great thank, Ben
File: SliceCommander07-19-18
Thanks for the help I ended up dele...
Posted By: Tinkles
Thanks for the help I ended up deleting my WTF folder and SC started to work properly I tried the delete procedure but no go. it will take a bit of time to do my ui but there isn't a lot there
File: NugComboBar07-18-18
I see it has been updated to 8.01...
Posted By: Tinkles
I see it has been updated to 8.01 but it acts a bit odd it will work on my rogue but not on my palli it shows on the ingame interface opens up but when i have show it it just doesn't show works great on the rogue as i said wonder if it's a blizz thing or ? Thanks. Ben
File: SliceCommander07-18-18
slice commander and windowed mode
Posted By: Tinkles
I have updated SC and cannot get it to work it shows in add ons but not ingame interface i read where you said it will not work in windowed mode but that is blizz default now any way to make it work any help appreciated as i really like this add on thanks, Ben
File: SliceCommander10-25-10
slice commander
Posted By: Tinkles
:36 ID: 1 Error occured in: Global Count: 1 Message: ..\AddOns\SliceCommander\SliceCommander.lua line 704: attempt to perform arithmetic on field 'BarMargin' (a string value) Debug: (tail call): ? SliceCommander\SliceCommander.lua:704: SliceCmdr_NewFrame() SliceCommander\SliceCommander.lua:895: SliceComman...