Results: 4Comments by: Qlusivenl
File: Duffed UI V608-01-11
it worked ! :D
Posted By: Qlusivenl
your my hero <3 the 2nd option worked :) I deleted the savedvars and now they're on the right place ;D thank you very much :D btw: good job on the whole UI :) I love it :) I'm looking forward for your work.
File: Duffed UI V608-01-11
Re: Re: screenshot problem
Posted By: Qlusivenl
Originally posted by liquidbase Okay I see what your problem is. Please check via inagme-Config if the buff- / debuffframe is enabled. /tc => Auras => Enable Tukui Buff/Debuff Frames Maybe it's disabled. If it so the anchor for moving doesn't appear with the command /mtukui or /moveui. nope, it's enabled :/ i've turnd it...
File: Duffed UI V608-01-11
screenshot problem
Posted By: Qlusivenl
well.. here it is http://imageshack.us/photo/my-images/14/wowscrnshot080111095412.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/827/wowscrnshot080111095605.jpg/ as you can see I have no movable box for the buffs and debuffs and I don't know what it is... i've tried almsot everything. with all my other characters i DO NOT have...
File: Duffed UI V607-31-11
buffs/debuffs wrong place
Posted By: Qlusivenl
I keep getting at an alt now that my buffs and debuffs are right on my unitframe of my alt.... at the beginning i had it on my main too but I put the option "settings per character" and then it was gone.. but at my alt now it doesn't work. It's really annoying that it's not placed right and i can't move it :S when I do /moveui there...