Quantcast
 
Results: 6Comments by: mikenowo
File: Atlas08-16-13
Ok, looks like I found the problem....
Posted By: mikenowo
Ok, looks like I found the problem. My ACP addon (Addon Control Panel), that manages addons within the game, had the 4 plugins/modules unchecked SO they weren't being accessed. Oddly, this was only on one of my characters and I hadn't unchecked them. Not sure how they got disabled. In any event, after turning them back on for that ch...
File: Atlas08-11-13
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Get
Posted By: mikenowo
Yes, all 4 of the suspect plugins/modules are showing in the game client's addons list and are checked.
File: Atlas07-31-13
Re: Re: Re: Re: Get
Posted By: mikenowo
So, how obvious it is, that your client is in English locale? Also, zip file names do not tell, what addon versions are installed in your WoW client. WoW can't read addons from Zip files. Yet. Please install Swatter or other similar addon, and run the command /run foo( while ingame, then post the resulting backtrace here. Well,...
File: Atlas07-31-13
Re: Re: Get
Posted By: mikenowo
When I first log into a WoW character, I get an "Atlas has detected missing module(s)..." message/error window. It names 4 plugins (Atlas_Battleground, Atlas_DungeonLocs, Atlas_OutdoorRaids, Atlas_Transportation) BUT I have downloaded and installed these plugins, so WHY do I keep getting this message/error in WoW? They seem to work f...
File: Atlas07-30-13
Get "Atlas has detected missing module(s)" error
Posted By: mikenowo
When I first log into a WoW character, I get an "Atlas has detected missing module(s)..." message/error window. It names 4 plugins (Atlas_Battleground, Atlas_DungeonLocs, Atlas_OutdoorRaids, Atlas_Transportation) BUT I have downloaded and installed these plugins, so WHY do I keep getting this message/error in WoW? They seem to work f...
File: Spellcraft04-06-12
Minimap button appears on one realm mage but not on another
Posted By: mikenowo
I have a strange issue: The Minimap button appears on one realm mage but not on another realm mage char I have. Both have it enabled. Why would it appear on one and not the other?