Results: 17Comments by: Schreibstift
File: Supervillain UI04-06-14
Confirming with Daigan's post, Role...
Posted By: Schreibstift
Confirming with Daigan's post, Role Icons are gone.
File: Supervillain UI04-06-14
i have a little Request if it's not...
Posted By: Schreibstift
i have a little Request if it's not near impossible to do, Could you add/fix the Buff icons to register when i have a buff aura on me? as it is right now it does not detect any Buff auras like shamans Mastery buff, DK's Attack Speed buff and so on, or is this something i can change myself in the settings? if it is, then How?
File: Supervillain UI04-05-14
Tried the newest version 3.994....
Posted By: Schreibstift
Tried the newest version 3.994. FPS has actually IMPROVED all addons working completely absolutely no LUA bugs. So far, No issues at all. will try i'n a raid fight in a moment. editing this post after testing. :) Edit; Working GREAT in raids aswell, no problems there either, FPS actually a tiny bit improved in raids a...
File: Supervillain UI04-05-14
Try this new update (3.994 once its...
Posted By: Schreibstift
Try this new update (3.994 once its no longer PENDING) and let me know. FYI: spikes from 3.993 are resolved. NOTE: i have the latest version of Atlasloot. says it's still pending.. EDIT; my bad, trying now.
File: Supervillain UI04-05-14
i've been resorted to use the SVUI...
Posted By: Schreibstift
i've been resorted to use the SVUI 3.992, SVUI 3.993 is giving me random lagspikes every 15-25 seconds, Lagspike as in FPS dropping to 10-15 and then going back up to 50+ after a few seconds. did not find any LUA errors from this tho. everything else works fine.
File: Supervillain UI04-05-14
EDIT: so i disabled Addon Styling i...
Posted By: Schreibstift
EDIT: so i disabled Addon Styling in the SVUI options -> UI Styling, and now my atlasloot works again! ok, i noticed i hadn't activated my Bugsack addon, i get these 3 lua errors everytime i login. 1x AtlasLoot-v7.07.02\Core\Panel.lua:291: attempt to index field "PanelButtonList" (a nil value) AtlasLoot-v7.07.02\Core\Panel.l...
File: Supervillain UI04-05-14
i see that i still havent recieve a...
Posted By: Schreibstift
i see that i still havent recieve any reply on my previous question, so i ask again WHY... It does work. I use it and it works fine. Confirming it works fine too. It does. It shows it's something on your end and not a UI issue. Try a fresh install of atlas loot. if you actually read my first comment you would see that...
File: Supervillain UI04-05-14
i see that i still havent recieve a...
Posted By: Schreibstift
i see that i still havent recieve any reply on my previous question, so i ask again WHY... It does work. I use it and it works fine. Confirming it works fine too. It does. It shows it's something on your end and not a UI issue. Try a fresh install of atlas loot. if you actually read my first comment you would see that...
File: Supervillain UI04-05-14
i see that i still havent recieve a...
Posted By: Schreibstift
i see that i still havent recieve any reply on my previous question, so i ask again WHY... It does work. I use it and it works fine. Confirming it works fine too. That helps me sooo much >_>
File: Supervillain UI04-04-14
My Atlasloot minimap icon shows bot...
Posted By: Schreibstift
My Atlasloot minimap icon shows both "Click" and "Shift+Click" as red text, does this mean anything? when i go into the Addons Options list and click on Atlasloot and try to Load it, nothing at all happens, what may be causing this?? try using /al allready tried all the / commands for Atlasloot, nothing working
File: Supervillain UI04-04-14
My Atlasloot minimap icon shows bot...
Posted By: Schreibstift
My Atlasloot minimap icon shows both "Click" and "Shift+Click" as red text, does this mean anything? when i go into the Addons Options list and click on Atlasloot and try to Load it, nothing at all happens, what may be causing this??
File: Supervillain UI04-04-14
It does work. I use it and it works...
Posted By: Schreibstift
It does work. I use it and it works fine. i'm trying to load it and it doesn't load at all, nomatter what i do it wount work
File: Supervillain UI04-04-14
i see that i still havent recieve a...
Posted By: Schreibstift
i see that i still havent recieve any reply on my previous question, so i ask again WHY DOES NOT ATLASLOOT WORK WITH THIS UI?
File: Supervillain UI04-03-14
Why doesn't AtlasLoot work with thi...
Posted By: Schreibstift
Why doesn't AtlasLoot work with this UI? i keep clicking but its not opening up :s
File: Supervillain UI04-02-14
ok so, i reinstalled a fresh new in...
Posted By: Schreibstift
ok so, i reinstalled a fresh new install of the UI and i keep getting this error everytime i try to click someone ERROR#132 (0x85100084) Fatal Exception! Program: C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\Wow.exe ProcessID: 3344 Exception: 0xC00000005 (ACCESS_VIOLATION) at 0023:003b8a81 The instruction at "0x003b8a81" re...
File: Supervillain UI03-30-14
..
Posted By: Schreibstift
got it working again, Now, question! why does the buff window not detect Aura buffs? i seem to be missing crit/mastery/haste whenever im in a raid, but i'm not missing them, i have the buffs but it does not show up on the buff window under the "consolidated" buffs, why is this?
File: Supervillain UI03-28-14
WoW Errors, all the time?!
Posted By: Schreibstift
Hi, so i followed all the instructions, installed all the things correctly, and i just moved around the frames and changed some of the fonts on the addon, other than that everything is pretty much untouched, but everytime i login my wow crashes, nomatter where my character is standing, crowded area, empty area, it still crashes, Any...