Quantcast
 
Results: 5Comments by: NSDragon
File: MikScrollingBattleText04-19-09
Originally posted by Mikord Affix...
Posted By: NSDragon
Originally posted by Mikord Affix: You probably have their target scroll area disabled. From the change notes: Disabling a scroll area will now ensure all events destined for it are suppressed regardless of their source. Previously it was displaying things like triggers and cooldowns regardless of the target scroll area's...
File: LootAlert04-30-08
Originally posted by Malthus I am...
Posted By: NSDragon
Originally posted by Malthus I am using the latest build, and they are higher than they should be. In my case it seems to be even worse, probably since I redirect the loot messages to another chat window as well, therefore the looted amount seems to be counted twice. But even without that it seems to be higher by a small amount...
File: X-Perl UnitFrames12-21-06
I'm having troubles with the Blizza...
Posted By: NSDragon
I'm having troubles with the Blizzard combo points option on my druid and rogue. I don't get any error messages at all, but even though the option to display them is selected upon login or zoning, the combo points don't start showing up until I've disabled them and re-enabled them once. Other than that, the addon's working perfectly.
File: Saeris's LootLink12-11-06
Originally posted by Saeris Can y...
Posted By: NSDragon
Originally posted by Saeris Can you give me a specific example? Searching for "10" gives me four results. Searching for "Zulian" gives me nothing. But if I hit reset, then search so I get the full list again, and scroll all the way to the bottom, I see the 10 "Zulian" entries just fine. I just installed the latest version, an...
File: Saeris's LootLink12-10-06
The search function doesn't seem to...
Posted By: NSDragon
The search function doesn't seem to be working right. Most of the time I get zero results when searching for a particular item, even when it does exist in the database. No error message or anything, it just doesn't give me any results. I tried reparsing, thinking that it would fix things, and I got a message saying that only 5301...