Quantcast
 
Results: 12Comments by: anjldust
File: MailNotifier11-24-08
The mail notification icon staying...
Posted By: anjldust
The mail notification icon staying after opening mail automatically is an issue with all bulk mail addons, including Postal. See the Postal addon author's response on this page: http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/postal.aspx?CommentPage=2
File: Cirk's Chatmanager08-10-07
Since there's a lot of new changes...
Posted By: anjldust
Since there's a lot of new changes to chat channels and such, you might wanna take a peak at the PTR Cirk. One thing I suspect might be an issue right away: Since Chatmanager rebinds chat channels, they'll probably show up in the incorrect order under the new chat tab on the social window. For example, under the chatmanager inter...
File: Cirk's Chatmanager (Continued)01-10-07
As a workaround for the error when...
Posted By: anjldust
As a workaround for the error when sending tells, you can go into options and uncheck reply also to last whisper sent. It's not a perfect solution or anything but it doesn't cause the error anymore.
File: HealingEstimator01-02-07
I really like the new bar design. :-)
Posted By: anjldust
I really like the new bar design. :-)
File: PerfectRaid01-02-07
I've got the newest version of Cliq...
Posted By: anjldust
I've got the newest version of Clique and I'm still receiving the dongle error previously described as well. EDIT - 15 minutes after the new version. Go me! EDIT EDIT - Same deal. Apparently Bongos uses dongle.lua as well. It must be the out of date one. I wonder if I can just copy the new version over and have it work.
File: Clique12-28-06
Originally posted by Cladhaire Yo...
Posted By: anjldust
Originally posted by Cladhaire You can set multiple profiles, and you could change them with a keybind: /script Clique:SetProfile("Cladhaire of Stormrage") will set you to the profile "Cladhaire of Stormrage" (your default is PlayerName of RealmName), and you can use: /script Clique:SetProfile("Clad's Buffing Set") It...
File: Clique12-28-06
I've got an idea for a feature and...
Posted By: anjldust
I've got an idea for a feature and I'm curious as to what you'd think about it. I have Clique configured to select a unit on left click and pop up the unit menu on right click while not in combat. While in combat, left click is heal 4 and right click is renew 10. The problem with this is sometimes the game won't put me in combat righ...
File: HealingEstimator12-22-06
I'm having a problem with the heal...
Posted By: anjldust
I'm having a problem with the heal meter not resetting itself when I click the reset button. All the overheal info, effective info, and pie-chart icon stay the same.
File: AfterCast12-18-06
I'm trying to make a macro that spa...
Posted By: anjldust
I'm trying to make a macro that spams both the raid channel and my class channel on a successful cast. So far I have this: /aftercast /ra Fear Ward cast on %t. /aftercast /# Fear Ward cast on %t. /cast Fear Ward Where # is my class channel. The problem I'm having is that only one channel will get the message. I've read on...
File: Cirk's Chatmanager (Continued)12-16-06
I deleted my saved variables and up...
Posted By: anjldust
I deleted my saved variables and updated to the latest version, BTW. Seems to have fixed my issue. :-) Originally posted by anjldust I'm not sure if this is something I've caused, but I notice that sometimes when I begin to type in a channel whose number I've reassigned it won't always register that I'm typing in that channel. I...
File: PerfectRaid12-11-06
Just a suggestion for how to show H...
Posted By: anjldust
Just a suggestion for how to show HoTs - In the old version a Renew was shown with a green R. I think having it show a single R for each Renew, like RRRRRR, might be nice. Your own R would be colored say, white instead of green. A second method might be to have Rx? where ? is the number of Renews. Beside that, it shows a white R t...
File: Cirk's Chatmanager (Continued)12-11-06
I'm not sure if this is something I...
Posted By: anjldust
I'm not sure if this is something I've caused, but I notice that sometimes when I begin to type in a channel whose number I've reassigned it won't always register that I'm typing in that channel. If I type something too fast it won't print in the channel. I can only imagine this is because it's not recognizing the channel reassignmen...