Results: 20Comments by: wraithpc
File: OmniCC05-25-07
Latest version is broken for me......
Posted By: wraithpc
Latest version is broken for me... Going back to previous version which worked fine... : OmniCC\main.lua:153: attempt to index field 'sets' (a nil value) OmniCC\main.lua:343: in function : in function `CooldownFrame_SetTimer' Interface\FrameXML\BonusActionBarFrame.lua:201: in...
File: Ping Direction05-13-07
Sorry I took so long to answer.......
Posted By: wraithpc
Sorry I took so long to answer.... I've actually gone back to the previous version as I happened to ping twice, and it set my camera to 4 again.... I think my normal is game default which does the smart follow... Basically when i turn my camera, not changing character direction, as soon as i release the mouse button the...
File: Ping Direction05-01-07
after using the /pingdir camera co...
Posted By: wraithpc
after using the /pingdir camera command it turned of the auto centering thing... and so far i cannot find how to restore... any help? kinda sucks.... I tried deleting pingdir variables, and resetting all my camera settings to default, no help... very annoying..... had to delete SET cameraView "4" apparently once you use the...
File: LightHeaded04-21-07
Latest version gives me no comments...
Posted By: wraithpc
Latest version gives me no comments for any quests.... Removed saved variables no help. http://ctscreens.net/6353 http://ctscreens.net/6353
File: Fubar_CharmsFu02-24-07
Thanks, seems to have fixed the pro...
Posted By: wraithpc
Thanks, seems to have fixed the problems :)
File: Fubar_CharmsFu02-23-07
Would be a great mod if it worked.....
Posted By: wraithpc
Would be a great mod if it worked... All i get is a ton of errors and the display on my Fubar... some of the errors..... 2007/02/23 06:14:47-716-x20]: Dewdrop-2.0-28457 (FuBar_CharmsFu):2702: attempt to index local 'button' (a nil value) FuBar-25921\FuBar.lua:761: in function Dewdrop-...
File: AutoRespond02-09-07
A quick suggestion, I had a GM tick...
Posted By: wraithpc
A quick suggestion, I had a GM ticket open and this was set at defaults, you may want to put a check that if the person sending a tell is a GM to disable or something... this thing got caught in a loop with the GM's autoresponder for about 90 seconds, i couldn't disable ... LOL
File: TipOnDemand02-06-07
Nicely done, first look seems all t...
Posted By: wraithpc
Nicely done, first look seems all the issues are fixed, .2 increments, perfect! Clock flashing seems to be fixed, Equippeed items displays great.. All I can say is Thanks, and job well done, if i happen acrossed any bugs I'll post it... Great mod, and it was really nice of you to implement ideas from outside sources......
File: TipOnDemand02-06-07
I knew my use of the confusion woul...
Posted By: wraithpc
I knew my use of the confusion would be a problem... Sorry... hmmm.... Maybe... It seems like rungs of the logic ladder are missing, was like the modifier key was not working until i unchecked and rechecked it, happened on other settings as well, sorry, I may not be able to describe any better or reproduce... It could have been a...
File: TipOnDemand02-06-07
First, let me thank you again for t...
Posted By: wraithpc
First, let me thank you again for the great job your doing on this! Some observations... 1. Most important, It seems after the Delay is enabled i cannot display equpped item tooltips, regardless of any other modifiers, when the delay is not enabled it seems fine. I double checked and made sure they were displayed normally with...
File: TipOnDemand02-06-07
Installing it now, Thanks a bunch,...
Posted By: wraithpc
Installing it now, Thanks a bunch, I'll post in a while :)
File: TipOnDemand02-06-07
I don't see why not, although i kno...
Posted By: wraithpc
I don't see why not, although i know very little about the tech side of things..
File: TipOnDemand02-06-07
Originally posted by Garland Ooh,...
Posted By: wraithpc
Originally posted by Garland Ooh, hm. That's a strange one. Do me a favour? In the TipOnDemand_FuBar.lua file, after line 21 add... self.folderName = "TipOnDemand" See if that works? That fixed it, seems to be no further errors.
File: TipOnDemand02-05-07
Previous errors gone, but replaced...
Posted By: wraithpc
Previous errors gone, but replaced with the following. : FuBarPlugin-2.0-26156:769: Usage: IsAddOnLoadOnDemand(index or "name") : ? AceEvent-2.0-25921 (Ace2):251: in function `TriggerEvent' AceEvent-2.0-25921 (Ace2):962: in function
File: TipOnDemand02-05-07
Just installed this latest revision...
Posted By: wraithpc
Just installed this latest revision, gives me the following two errors upon initial UI load... : ...and\Elements\TipOnDemand_FuBar\TipOnDemand_FuBar.lua:15: attempt to index global 'Bartender3' (a nil value): AceAddon-2.0-26427 (Ace2):455: in function : ? Ac...
File: TipOnDemand02-05-07
Finally, if you're actually reading...
Posted By: wraithpc
Finally, if you're actually reading down here wraith, sure I can do that! That'd be an easy thing to include. It'll be a fun little challenge in fact, there's only one thing I wonder about though and that's the minimal increments I should allow the ticker to act at. I'll likely be using an AceEvent schedule (since it's fast) to creat...
File: TipOnDemand02-04-07
I like the mod, but its still not p...
Posted By: wraithpc
I like the mod, but its still not perfect for me.... Is there any chance for a kind of Hover Delay? IE: Hold cursor over tooltip area for x seconds and tooltip is displayed? This would make the mod perfect for me! Regardless, thanks very much for the mod and your efforts!
File: Bongos201-12-07
What are the settings for the probl...
Posted By: wraithpc
What are the settings for the problematic bar? Nothing really, not paged or anything... its odd : / Here is an actual shot of the bar settings..
File: Bongos201-12-07
Re: Bongos 7112
Posted By: wraithpc
Everytime I login for the day I'm having to re-locate a single bar... :( Bongos Bar moving
File: ChatSounds01-09-07
Mod is broken
Posted By: wraithpc
Mod is broken for me..... latest patch and revision of maod.... can't send any tells or PM's... get the following error...... Interface/FrameXML/ChatFrame.lua:2720:bad arguement #1 to 'strupper' (string expected, got table) This is with no other mmods installed, just Blizz default UI.. Help :(