Quantcast
 
Results: 6Comments by: MemoryDump
File: Clique03-09-15
Re: Clique die today?
Posted By: MemoryDump
did this addon die today? I've been using it forever and today it just stopped responding any of the key-bindings I had setup. I tried deleting the Clique serverVars and I'm still getting no response. I can still add/delete bindings. found the prob. It was an update to the latest Z-Perl UnitFrames that broke it! The author has sin...
File: Clique03-09-15
Clique die today?
Posted By: MemoryDump
did this addon die today? I've been using it forever and today it just stopped responding any of the key-bindings I had setup. I tried deleting the Clique serverVars and I'm still getting no response. I can still add/delete bindings.
File: AutoProfit11-18-08
even after this latest update I sti...
Posted By: MemoryDump
even after this latest update I still get this error: (and yes I deleted my old folder first) Date: 2008-11-18 01:04:33 ID: 1 Error occured in: Global Count: 1 Message: ...dOns\AutoProfit\libs\AceLocale-2.2\AceLocale-2.2.lua line 487: AceLocale(AutoProfit): Translation "Update exception list from pre 2.0 AutoProfit version...
File: Clique08-31-07
Re: Re: Re: Re: side mouse buttons
Posted By: MemoryDump
Originally posted by Cladhaire windows has more power and flexibility than wow :P Look into the driver options for yoru mouse. you were right! it was the drivers that came for my Logitech mouse :mad: I uninstalled them and everything was fine again.. go figure :D
File: Clique08-30-07
Re: Re: side mouse buttons
Posted By: MemoryDump
Originally posted by Cladhaire If you can't use those buttons to bind in WoW.. sounds like a software issue dealing with your mouse. that's what I was thinking, however the buttons work fine in Windows itself :confused: this is what you get when you re-install Windows & WoW :(
File: Clique08-30-07
side mouse buttons
Posted By: MemoryDump
hey all, I typically use the side buttons of my mouse (Logitech MX700) to assign various spells using Clique. This has always worked flawlessly in the past. Now for whatever reason it seems my side-buttons are assigned to some other camera related command which for the life of me can't find where it's set. (is my guess anyways) I...