Results: 7Comments by: BloodyFess
File: Deadly Boss Mods - Victory Sound10-27-14
I made a fix for DBM-VictorySound 1...
Posted By: BloodyFess
I made a fix for DBM-VictorySound 1.9 to work with 6.0.2. 1. In folder ...\World of Warcraft\Interface\AddOns\DBM-VictorySound\Sounds\ convert all *.mp3 files to *.ogg with any MP3 to OGG converter. Delete all old files with *.mp3 extension. 2. Open file DBM-VictorySound.lua in any text editor (Notepad, for example). Find and r...
File: TomTom10-25-14
When entering the game I receive th...
Posted By: BloodyFess
When entering the game I receive that error: Date: 2014-10-25 13:21:04 ID: 2 Error occured in: Global Count: 1 Message: ..\AddOns\TomTom\libs\Astrolabe\Astrolabe.lua line 202: attempt to index local 'mapData' (a nil value) Debug: : ? TomTom\libs\Astrolabe\Astrolabe.lua:202: ComputeDistance() TomTom\TomTom_POIInt...
File: MicroMenu07-03-11
Originally posted by Vrul Are any...
Posted By: BloodyFess
Originally posted by Vrul Are any errors being generated (if you turn that interface option on)? Did you ever rearrange the buttons so that the Social button would be first? For checking any errors i`m useing "Swatter". When loading errors absent. I didn`t make any rearrange at all. All settings are as default. I`m thinking, ma...
File: MicroMenu07-03-11
Originally posted by Vrul Which b...
Posted By: BloodyFess
Originally posted by Vrul Which buttons do you have enabled in the MicroMenu options and which one is showing up in TitanPanel? I can see a "Social" button only. In Option I have all buttons enabled...:( I was trying to remove SavedVariable MicroMenu file, reenable all buttons, reset MicroMenu to default... Nothing happend... :(
File: MicroMenu07-03-11
Originally posted by Vrul Which v...
Posted By: BloodyFess
Originally posted by Vrul Which version of Titan Panel are you using and did you enable the plugin in Titan Panel? TitanPanel-5.0.5.40100. I can see 1 button only. All enabled. And I`m playing on ruRu realms
File: MicroMenu07-03-11
Not working for Titan panel
Posted By: BloodyFess
Not working for Titan panel
File: OneBank302-16-11
Originally posted by Kaelten 3.3....
Posted By: BloodyFess
Originally posted by Kaelten 3.3.10 should fix the the locale error. It`s very simple. You just need to replace AceLocale-3.0 library in your addon pack with newest version this one. I replaced folders in ALL my addons with latest version and all errors was eliminated,