Results: 4Comments by: cintoko
File: AutoBar09-07-12
Re: Re: Re: Re: Issues with hunter and warlock class bars.
Posted By: cintoko
I had the error "AutoBar-v5.0.4.02\AutoBarClassBar.lua:221: attempt to index field "?" (a nil value)" with my warlock and hunter as cintoko. I deleted (well, renamed) my autobar.lua file in the SavedVariables folder now, no error. Edit: OK, it's something in the ButtonList. I found removing the following entry from the Warlock s...
File: AutoBar09-07-12
Re: Re: Issues with hunter and warlock class bars.
Posted By: cintoko
Like most of the others, I am only having trouble on certain toons, specifically the hunter and warlock. I can't get my class bars to show up for either class and I'm not having this issue with other classes. I have done as suggested: I've deleted my settings and I have logged on with ONLY Autobar enabled (no other addons) but the is...
File: AutoBar09-06-12
Issues with hunter and warlock class bars.
Posted By: cintoko
Like most of the others, I am only having trouble on certain toons, specifically the hunter and warlock. I can't get my class bars to show up for either class and I'm not having this issue with other classes. I have done as suggested: I've deleted my settings and I have logged on with ONLY Autobar enabled (no other addons) but the is...
File: Bartender310-01-07
Stealth bar
Posted By: cintoko
I notice some people also have trouble with the paging for Action Bar 1. While in stealth, I see the proper buttons, such as Ambush and Garrote. But when I hit the corresponding hotkey for Ambush, it tries to execute the ability I have on the same hotkey when not in Stealth. So rather than performing Ambush, it tries to do Eviscerate...