Results: 4Comments by: Nooz1337
File: Supervillain UI06-15-10
Me again :P
Posted By: Nooz1337
Okey I downloaded the new version, and it worked ^^ thanks <3 But while i got you, i have a new problem. When you quest in normal wow, and you get those area marking for some quests. Do this work in your UI? Because it is not working for me :< Also how do i show bags? Cant change bags this way :<
File: Supervillain UI06-15-10
Re: Re: Re: Re: help :<
Posted By: Nooz1337
Originally posted by Munglunch I don't think you will need to run wow-repair. It is most likely a syntax bug somewhere in my coding. If possible, try enabling lua errors in your Interface/Help menu in-game and /rl. Copy and paste the lua error you are most likely going to get in to a forum post here. Hre it is: ..nterface\AddO...
File: Supervillain UI06-15-10
Re: Re: help :<
Posted By: Nooz1337
Originally posted by Munglunch Interesting. Did you make any changes to the config.lua file? No not anything, only DL'ed and started wow, reloaded ui, and still there.. Things that maybe can do it: Only thing i have that may mess with wow is Leatrix Latency Fix. Other than that i have nothing :S I will try and run wow repair...
File: Supervillain UI06-15-10
help :<
Posted By: Nooz1337
Hey, i need some help here ! :O First id like to say i love this UI and id really like if it worked as it should on my PC. Here is the problem: http://img690.imageshack.us/img690/4302/unitframes.jpg The unitframes wont work nor be where they should be. Can you help me? EDIT: Would also like to say all addons are on and i have...