Results: 13Comments by: malathar
File: Dominos11-01-08
Erm. Sorry. My problem was I wasn't...
Posted By: malathar
Erm. Sorry. My problem was I wasn't putting quotes aroung the frameList. Dominos:ToggleFrames("menu") works.
File: Dominos11-01-08
I'm not looking for a slash command...
Posted By: malathar
I'm not looking for a slash command. I cannot send a slash command to the chat window with a LUA script.
File: Dominos11-01-08
So, I set my bars up to have 20 bar...
Posted By: malathar
So, I set my bars up to have 20 bars of 6 buttons. I can use 'Dominos:ToggleFrames(1-20)' in a LUA script to hide/show the action bars. How do I do this with the menu and bag bars? I've tried plugging in higher numbers, tried using words. Any help would be greatly appreciated.
File: Ion10-25-08
Originally posted by Maul I see....
Posted By: malathar
Originally posted by Maul I see. I suppose I could add in a function to call so you can do it via another addon. You could do it right now, just need to know what you are looking for. Basically it is: MacaroonBar1.handler:Hide(), using the frame name reference. Ah, thanks, you're so great!
File: Ion10-24-08
Originally posted by Maul /mac hi...
Posted By: malathar
Originally posted by Maul /mac hidden Where if the name of the bar when you mouse over it while in config mode, e.g. "Bar 1". If you change the bar name you will have to update your macro. Yeah, I knew about the slash command, but I was looking for what to throw into a LUA script. Don't think you can se...
File: Ion10-24-08
What is the LUA command to hide/sho...
Posted By: malathar
What is the LUA command to hide/show a bar? Like I can use "Dominos:ToggleFrames(10)" to show dominoes bag bar. I've tried modifing that command to work with macaroon but haven't been sucessful yet.
File: ZMobDB Advanced610-22-08
Everything seems to be working perf...
Posted By: malathar
Everything seems to be working perfectly. Thanks =) I'll let you know if something comes up.
File: ZMobDB Advanced610-22-08
Ok, so I deleted it and its saved v...
Posted By: malathar
Ok, so I deleted it and its saved variable files, reinstalled it and put the models back in place. Models are still disappearing randomly. When i do the /zmob testbox, select target and random and hit start, it does nothing. It'll show my current targets model but thats it, if I go through and select dead, pain, ect, it will show the...
File: ZMobDB Advanced610-21-08
I don't know what I did wrong out o...
Posted By: malathar
I don't know what I did wrong out of those instructions, but all models disappeared and I can't get them to show at all. Gonna delete the files and reinstall when I get out of BT.
File: ZMobDB Advanced610-21-08
I've been having models randomly di...
Posted By: malathar
I've been having models randomly disappear. Mainly the player and target portrait. Only time I've noticed it is when I have myself targeted. Any ideas whats causing this? http://i282.photobucket.com/albums/kk271/malathar/WoWScrnShot_102108_210335.jpg reloadui and it fixed it http://i282.photobucket.com/albums/kk271/malathar/...
File: Sunn - Viewport Art10-14-08
Error changing solid colors color.
Posted By: malathar
Whenever I try to change the color of the solid color option I get an error. I pick out the color, it changes the color of the background and all, but whenever I click ok I get the following message. :1: attempt to index local 'self' (a nil value) If I try to change the background color of my chatbox before I try sunnarts then...
File: Examiner04-08-08
I'm having this same problem here....
Posted By: malathar
I'm having this same problem here. I do a fresh install with the newest version. I inspect someone it works fine. But the next person I inspect it shows completely wrong talent trees and doesn't show me equipment tooltips. I use the addon CowTips, and I have it showing my target's spec in the tooltip. Could that be tripping it up?
File: X-Perl UnitFrames03-26-08
Grim Reaper Error
Posted By: malathar
I've been getting this error from Grim Reaper and I can't quite figure out any concrete factors to its cause. I downloaded the newest release and got invited to a H Bot run. We ran bot and it worked fine and all. Then we went to H Mech, and whenever I would mouse over someones frame an error would pop up. About halfway through Mech t...