WoWInterface

WoWInterface (http://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   nUI: Bug Reports (http://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=90)
-   -   mini map (http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=32272)

jjbudda69 05-02-10 02:38 PM

mini map
 
I am not sure if its an issue with Nui+ or another add-on..but my mini map doesn't show in the nui frame anymore..the only things i have recently uploaded is the latest nui+ 5.06.17, KonferSK, and AVR..i have also removed AVR but to no avail...Does anyone know what might be causing this issue to happen....I know it was working before i updated those 3 items though.

spiel2001 05-02-10 02:46 PM

I'm not sure what you mean by "doesn't show in the nUI frame" anymore. In the center of the dashboard or the info panel or something else?

Where does the minimap show?

If it's in the upper right corner, you might try using the '/nui minimap' command and see if that fixes it.

jjbudda69 05-02-10 02:51 PM

in the center of the dashboard..the mini map actually doesn't appear at all..on my screen

jjbudda69 05-02-10 02:57 PM

i tried what you suggested../nui minimap..all it did was reload my ui..but the map didn't show up...it will show up in the corner if i disable the nui though.

Xrystal 05-02-10 02:58 PM

Hmm, can you post a screenshot. That seems to be really weird.

Do you have the nUI_Minimap plugin ? If so, toggle the bottom right red button and you may see it appear amongst those panels.

jjbudda69 05-02-10 03:06 PM

1 Attachment(s)
ok i uploaded it to this i hope it attached though....if not i am not sure how to get it from my screenshots to here.

spiel2001 05-02-10 03:08 PM

Disable the "nUI_InfoPanel_Minimap" addon and log back into WoW. Then use the '/nui minimap' command and you should be all set.

jjbudda69 05-02-10 03:15 PM

ok that worked..my minimap is visible again..so should i just delete that add-on then?

spiel2001 05-02-10 03:19 PM

If you're not going to use it, yes.

I'm not sure why your minimap didn't show up in the info panel when you had that mod enabled, though. I've never seen that before.

EDIT: Are you using Carbonite by any chance?

jjbudda69 05-02-10 03:23 PM

ok i will disable it then..thx for your help..and again keep up the good work..i love this add-on that you have made....i hacve even turned a few others on to it as well..

spiel2001 05-02-10 03:33 PM

You're welcome... and thanks for the kind word.

Necksa 05-13-10 06:57 AM

thanks for the info on the minimap it worked first time thanks again


All times are GMT -6. The time now is 08:22 PM.

vBulletin © 2014, Jelsoft Enterprises Ltd
©2012 ZAM Network LLC