WoWInterface

WoWInterface (http://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   nUI: Bug Reports (http://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=90)
-   -   error with .24 (http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=33401)

Malqui 06-23-10 08:51 PM

error with .24
 
on login I get this.

1x ...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:233: attempt to index global 'Skada' (a nil value):
...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:137: in function <...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:120>:

Locals:
plugin = nUI_InfoPanel_Skada {
options = <table> {}
0 = <userdata>
initPanel = <function> @ nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:148:
setSelected = <function> @ nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:305:
sizeChanged = <function> @ nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:159:
active = true
selected = false
setEnabled = <function> @ nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:231:
container = nUI_InfoPanel_SkadaContainer {}
}

---

I also e-mailed this to you scott

adyinn 06-23-10 08:55 PM

Getting the same thing here. My mini map is located in the bottom middle of my screen over the spell icons. I have also lost the HUD.

EdMigPer 06-23-10 08:59 PM

1 Attachment(s)
I'll quote myself from the other thread:


Quote:

Originally Posted by EdMigPer (Post 193817)
I just installed a fresh 5.06.24 (Plus) and got this error as well as missing and/or misplaced items (screenshot included)

Code:

Message: ...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:162: attempt to index global 'Skada' (a nil value)
Time: 06/23/10 22:49:38
Count: 1
Stack: ...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:162: in function `sizeChanged'
Interface\AddOns\nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:803: in function `applyScale'
Interface\AddOns\nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:908: in function `applyOptions'
Interface\AddOns\nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:937: in function `applySkin'
Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:252: in function <Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:137>

Locals: scale = 0.5066667013162
height = 140.8533429659
width = 339.55556484406
options = <table> {
 enabled = true
}
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to index global 'Skada' (a nil value)"
plugin = nUI_InfoPanel_Skada {
 options = <table> {
 }
 0 = <userdata>
 initPanel = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:148
 setSelected = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:305
 sizeChanged = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:159
 active = true
 selected = false
 setEnabled = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:231
 container = nUI_InfoPanel_SkadaContainer {
 }
}

I have nothing but nUI installed and a fresh Interface/WTF folder set.


Malqui 06-23-10 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by EdMigPer (Post 193821)
I'll quote myself from the other thread:

I'm sorry i didn't see the thread ^_^

here's my screenie as well


spiel2001 06-23-10 09:16 PM

Sorry -- my bad -- it's been fixed in the 5.06.25 hot fix

Malqui 06-23-10 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by spiel2001 (Post 193832)
Sorry -- my bad -- it's been fixed in the 5.06.25 hot fix

dun worry about it bro! just that fact that you are here every freaking day if something goes wrong is better then 99% of the rest of the mod authors.

:EDIT:

yeah the patch seems to have worked, however I am still seeing the overlay thing.

lyons217 06-23-10 09:29 PM

first, let me say that I LOVE nUI. It is hands-down the best ui i have seen. unfortunately, this is my error report upon logging in (have downloaded latest patch):


Date: 2010-06-23 23:26:24
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua line 162:
attempt to index global 'Skada' (a nil value)
Debug:
[C]: ?
...I\Layouts\Default\InfoPanels\nUI_InfoPanel_Skada.lua:162: sizeChanged()
nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:803: applyScale()
nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:908: applyOptions()
nUI\Integration\nUI_InfoPanel.lua:937: applySkin()
nUI\Main\nUI.lua:252:
nUI\Main\nUI.lua:137
AddOns:
Swatter, v3.1.14 (<%codename%>)
AtlasLoot, vv5.10.00
AtlasLootFu, vv5.10.00
Babylonian, v5.1.DEV.130
BonusScanner, v5.3
Configator, v5.1.DEV.190
DBMCore, v
Gatherer, v3.1.14
GearScore, v3.1.16 - Release
nUI, v5.06.24 (Plus)
nUIAuraButtons, v5.03.01
nUIConfigGUI, v30300.4
nUIInfoPanelDualStats, v1.03.00
Omen, v3.0.9
PallyPower, vb3.2.11
Peggle, v1.02c
Recount, v
SlideBar, v3.1.14 (<%codename%>)
TauntMaster, v3
TidyPlates, v5.10.5
TidyPlatesGrey, v1
BlizRuntimeLib_enUS v3.3.5.30300 <us>
(ck=217)

spiel2001 06-23-10 09:30 PM

/sigh

That's in the 5.06.25 hot fix... go grab that and all will be well.

Malqui 06-23-10 09:31 PM

Quote:

Originally Posted by lyons217 (Post 193841)
first, let me say that I LOVE nUI. It is hands-down the best ui i have seen. unfortunately, this is my error report upon logging in (have downloaded latest patch):



no you haven't. check again and please read the thread before you post.

Malqui 06-24-10 08:30 PM

Quote:

Originally Posted by Malqui (Post 193837)
dun worry about it bro! just that fact that you are here every freaking day if something goes wrong is better then 99% of the rest of the mod authors.

:EDIT:

yeah the patch seems to have worked, however I am still seeing the overlay thing.

Quote:

Originally Posted by spiel2001 (Post 193842)
/sigh

That's in the 5.06.25 hot fix... go grab that and all will be well.

hey Scott, have you had a chance to look at the screenie I posted where the input bar overlaps the chat box?

spiel2001 06-24-10 08:52 PM

That's by design. It's supposed to be there... that way it is only overlaying historical chat and only when it is open. It has a background behind it so that the background text does not show through.

By the way... nUI's chat has ALWAYS had the chat edit box at the top. It makes more sense for it to hide old chat than new.


All times are GMT -6. The time now is 03:14 AM.

vBulletin © 2014, Jelsoft Enterprises Ltd
©2012 ZAM Network LLC