WoWInterface

WoWInterface (http://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Gameplay (http://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=146)
-   -   Tradeskill Addons Are Dying (http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=34405)

VexVishnu 08-10-10 09:30 AM

Tradeskill Addons Are Dying
 
I hate the default tradskill window. It's so frustrating to use and often times feels way too cramped. It lacks functionality that ATSW and Skillet offered.
Now all those addons are broken. ATSW, Skillet, along with Lilsparky's Workshop don't seem to be working.

I can't find any suitable replacements.

What tradeskill addons are you using that still work or you were able to make work?

Vis 08-10-10 10:40 AM

Lilsparky's Branch of Skillet is still going strong over at WoWAce.com

LSW is still working as well without any issues for me.

On top of that, Lilsparky is also doing a completely new one called Gnomeworks Tradeskill Frame. It's still in alpha phase but it's looking to be a very very promising replacement for Skillet/ATSW etc.

You can also click on Lilsparky's name over at wowace and get the alpha/beta updates of all the mods going :)


Here's a couple links.

http://www.wowace.com/addons/gnomeworks/

http://www.wowace.com/addons/skillet/

http://www.wowace.com/addons/lil-sparkys-workshop/

lilsparky 08-10-10 11:04 AM

yeah, gnomeworks will be coming online soon i hope. it's pretty much usable right now, but it's still got some known issues and gotchas. i'd say it's about 50% in terms of features implemented, but the basics are all there -- cept maybe being able to get rid of queue entries.

it also integrates with lsw (tho you need the latest alpha of lsw from wowace).

Marthisdil 09-11-10 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by VexVishnu (Post 201936)
I hate the default tradskill window. It's so frustrating to use and often times feels way too cramped. It lacks functionality that ATSW and Skillet offered.
Now all those addons are broken. ATSW, Skillet, along with Lilsparky's Workshop don't seem to be working.

I can't find any suitable replacements.

What tradeskill addons are you using that still work or you were able to make work?

I'm using Lil'Sparky's version of Skillet on live - it works just fine. LSW works with it too.

Lilsparky is working on a new tradeskill window replacement - Gnomeworks - go to wowace.com and check it out.

break19 09-11-10 09:50 AM

http://www.wowinterface.com/download...-Cauldron.html

I found this little gem and love it. Especially when paired with:

http://www.wowinterface.com/download...peList2.0.html

hevreka 09-16-10 10:27 AM

Hello All
 
FYI i think the Addon Called ADDONLOADER Makes Skillet See RED so Remove ADDONLOADER Addon and try skillet and it works normaly

I think skillet dont like the dynamic load and unload things that ADDONLOADER do.

Do Try And see if it works

My Best And Warmest Regards
Hevreka

Phanx 09-19-10 06:33 PM

AddonLoader only delays loading of addons based on conditions the addons themselves specify. It doesn't do anything with addons that don't explicitly list conditions for it, so if it's doing anything with Skillet, it's only doing so because Skillet's author included support for AddonLoader.

AddonLoader never "unloads" addons, since it isn't possible to unload an addon without reloading the UI. Individual addons can include "disable" functionality to turn off their active features (such as combat log scanning) and hide their visible UI elements, but they're still loaded in memory, and AddonLoader doesn't even touch that.

hevreka 09-25-10 11:02 PM

Quote:

Originally Posted by Phanx (Post 206701)
AddonLoader only delays loading of addons based on conditions the addons themselves specify. It doesn't do anything with addons that don't explicitly list conditions for it, so if it's doing anything with Skillet, it's only doing so because Skillet's author included support for AddonLoader.

AddonLoader never "unloads" addons, since it isn't possible to unload an addon without reloading the UI. Individual addons can include "disable" functionality to turn off their active features (such as combat log scanning) and hide their visible UI elements, but they're still loaded in memory, and AddonLoader doesn't even touch that.

Well Could you give me a Good Answer When i Disable Addonloader that Skillet Works ???? and when the Addonloader Is Enabled It DONT ??

My Best Regards
Hevreka

Taryble 09-26-10 02:46 PM

Something else is interfering, then - I use AddonLoader with Skillet, and it works perfectly.

woofpup 10-13-10 05:06 AM

ATSW Updated!!!
 
Advanced Trade Skills Window was actually updated last night. It's a wonderful replacement for Bliz's window.

Galo 10-20-10 04:22 PM

Guess I'll post here as it's about what I was thinking too.

Is there any current up-to date addons that are more or less like Manufac was?

It was, and still is, the best tradeskill addon I've seen, but it stopped working ages ago. The current most common tradeskill addon don't even come close to the slickness Manufac had, but I just wonder if there is some less-known one that would be like Manufac.

Vranx 10-21-10 09:47 AM

Quote:

Originally Posted by Galo (Post 212898)
Is there any current up-to date addons that are more or less like Manufac was?

Looks similar to this:
http://wow.curse.com/downloads/wow-a.../producer.aspx

LittleWhiteDove 10-21-10 10:20 AM

Advanced Trade Skill Window works just perfect and you can get it on this site.

Galo 10-21-10 03:33 PM

Quote:

Originally Posted by Vranx (Post 213085)

And there I was, only looking through tradeskill addons here on WoWI.
But, that is exactly what I've been looking for a loooooong time. So, thank you for this find.

Aarokh 10-21-10 04:00 PM

I was about to link Produce when I read the first post, scrolled down to only see someone else already posted this.

Anyhow, Producer is my favourite Tradeskill Addon by far.

frostbitez 12-21-10 07:30 PM

Enchant addon
 
I am looking for a simple to read/use enchanting add on.
I use to use Auctioneer and love the way enchantrix worked, however I figured out that Auctioneer is buggy as was reason for alot of my d/c.
I dont want something that I have to spend hours trying to fiugre out how to work, then loose it @_@
Help ?

Rokblest 01-03-11 08:18 PM

Easy Enchants
 
Try Panda. It either works /panda from command line, or I launch mine off chocolate bar. Also useful for DEing, JCing, and other stuff I haven't even tried. :)

Crissa 03-04-11 12:36 AM

I had this nice tradeskill addon that worked with slidebar and turned it all into configurable menus, not a window. So I could have a menu of 'orange items' or 'x slot items' or have them sorted alpha or skill or whatever, and it was just a menu that would fold out by mouseover.

Alas, that was a long time ago (2008).

-Crissa

Asuhrie 03-04-11 01:20 AM

Quote:

Originally Posted by Rokblest (Post 225378)
Try Panda. It either works /panda from command line, or I launch mine off chocolate bar. Also useful for DEing, JCing, and other stuff I haven't even tried. :)

I second Panda, when you are max skill level. It's a pretty slick addon.


All times are GMT -6. The time now is 04:30 PM.

vBulletin © 2014, Jelsoft Enterprises Ltd
©2012 ZAM Network LLC