WoWInterface

WoWInterface (http://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Graphics Help (http://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Cooldown widget, circle instead of square? (http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=35176)

Xubera 09-26-10 06:19 PM

Cooldown widget, circle instead of square?
 
I am working on this addon that uses circular buttons, and I want to incorporate cooldowns in that.

In earlier projects, I just used an over lay picture that covered up the corners... however this time around, i got a design that I like, and the overlay border is too thin, letting the cooldown box protrude...

do I just need to accept that fact and either have my cooldown stick out, or be too small, or just make my overlay border thicker?

zork 09-27-10 08:09 AM

You can do that. Check my ringmods and GCDRing aswell.

You can do any kind of ring in any kind of filling. But this requires a lot of dedication and math.

Xubera 09-27-10 04:04 PM

Quote:

Originally Posted by zork (Post 207486)
You can do that. Check my ringmods and GCDRing aswell.

You can do any kind of ring in any kind of filling. But this requires a lot of dedication and math.

yeah actually i spent hours and hours trying to wrap my head around your math and I just couldnt figure it out. But it all clicked as soon as i wrote it on paper, and it helped me alot changing your variables of "Ix, Iy" and "Ox and Oy" to just "sine, cosine" and "sine2, cosine2"

but i got it to work, i started a little side project for me that I got working. I made a ring mod that kept track of your professions and when you leveled up, it was just a circular experience bar. And I added notches on my ring (the Experience Exhaustion tick) for when the next major skillup was available. Like Mining had a notch for Tin, and when i could level up to Journeyman...

Reading over your material and rRingMod3 code over and over has really helped and taught me a lot. Really appreciate your help, even though you didnt know you helped me :)


edit::
oh, and I was just posting to see if there was a better way before making my own cooldown using the ring methods :)

Cralor 09-27-10 07:11 PM

Is there actually a way to make the Blizzard Cooldown overlay into a circle, though?

This would be really nice!

zork 09-28-10 01:20 AM

No there is not. Actually we would need an m2 file that has this implemented. Afaik the Cooldown is nothing but a model with set parameters.


All times are GMT -6. The time now is 11:42 AM.

vBulletin © 2014, Jelsoft Enterprises Ltd
©2012 ZAM Network LLC