WoWInterface

WoWInterface (http://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   nUI: Bug Reports (http://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=90)
-   -   unable to focus (http://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=44009)

Lejion_rom 08-29-12 01:41 PM

unable to focus
 
hello i tried to set a focus today, and i received an error pop-up looking like this


Date: 2012-08-29 12:38:46
ID: 3
Error occured in: AddOn: nUI
Count: 1
Message: Error: AddOn nUI attempted to call a forbidden function (FocusUnit()) from a tainted execution path.
Debug:
[C]: FocusUnit()
..\FrameXML\UnitPopup.lua:1677: func()
..\FrameXML\UIDropDownMenu.lua:710: UIDropDownMenuButton_OnClick()
[string "*:OnClick"]:1:
[string "*:OnClick"]:1
Locals:
None
AddOns:
Swatter, v4.0.1 (<%codename%>)
WowheadLooter, v40020
ACP, v3.4
AutoTurnIn, v3.0
Babylonian, v5.1.DEV.312(/embedded)
BagBrother, v
Bagnon, v5.0.2
BeanCounter, v5.13.5258 (BoldBandicoot)
Configator, v5.1.DEV.312(/embedded)
DebugLib, v5.1.DEV.312(/embedded)
EnchantrixBarker, v5.13.5258 (BoldBandicoot)
GearScore, v4.11.00.00
LibAboutPanel, v1.6.0
LibExtraTip, v5.12.DEV.319(/embedded)
nUI, v5.07.25 (Plus)
nUIDragon, v5.07.19
nUIInfoPanelDualStats, v5.07.19
nUIInfoPanelStats, v5.07.19
Panda, v4.3.0.39
Recount, v
SlideBar, v4.0.1 (<%codename%>)
Stubby, v5.13.5258 (BoldBandicoot)
TidyPlates, v6.7.0 (R521)
TidyPlatesGraphite, v
TidyPlatesGrey, v
TidyPlatesNeon, v
TidyPlatesQuatre, v
TidyPlatesThreatPlates, v6.001
TidyPlatesHub, v
TidyPlatesWidgets, v
TipHelper, v5.12.DEV.315(/embedded)
BlizRuntimeLib_enUS v5.0.4.50001 <us>
(ck=37b)


said the problem was because of nUI so i figured i would come ask if i am just doing something wrong.

I targetted the toon, right clicked went to set focus and this popped up.

thanks for any help in advance,
Lejion

P.S. thanks guys for all the hard work, love the addon so far, had it for several months now.

Xrystal 08-29-12 02:39 PM

no unit frame addon is allowed to set the focus through the right click menu. You have to use /focus and /clearfocus on your target. It has been that way for years.

Lejion_rom 08-29-12 02:54 PM

ok so i was just doing it wrong... darn. yeah figured out i could macro it after a little research, so i did. thanks though

P.S. darn you blizzard!!!

spiel2001 08-29-12 07:44 PM

This is an issue I have been working on and off with Blizz... hopefully we can get a resolution soon. In their defense, it's a very complicated problem and not just a simple bug.


All times are GMT -6. The time now is 09:10 PM.

vBulletin © 2014, Jelsoft Enterprises Ltd
©2012 ZAM Network LLC