Showing results 1 to 25 of 153
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Mayron
Forum: Lua/XML Help 07-05-14, 04:47 AM
Replies: 1
Views: 412
Posted By Mayron
Trying to make simple DropDown Box.

I fixed the problem, sorry :)
Forum: Lua/XML Help 06-03-14, 06:48 AM
Replies: 0
Views: 306
Posted By Mayron
ScrollBar for a large FontString?

Never mind, fixed it :)
Forum: Lua/XML Help 06-01-14, 04:43 PM
Replies: 11
Views: 519
Posted By Mayron
Ah well at least its working and was not any...

Ah well at least its working and was not any unknown bug causing it. Well now everything is awesome so thanks guys :)
Forum: Lua/XML Help 06-01-14, 04:17 PM
Replies: 11
Views: 519
Posted By Mayron
Thanks Phanx, Usually I only keep major elements...

Thanks Phanx, Usually I only keep major elements of an AddOn in separate files. In this case I have my "BottomUI" module in one, my CastBar mod in another, and Chat Module in another. Other smaller...
Forum: Lua/XML Help 06-01-14, 10:28 AM
Replies: 11
Views: 519
Posted By Mayron
That is completely understandable, just need to...

That is completely understandable, just need to setup GitHub again and post it there. I thought it was going to be a typical beginners error with the use of Ace3 so thought I would post the major...
Forum: Lua/XML Help 06-01-14, 10:23 AM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
I always use Notepad++ but it is not an IDE :S

I always use Notepad++ but it is not an IDE :S
Forum: Lua/XML Help 06-01-14, 02:31 AM
Replies: 11
Views: 519
Posted By Mayron
So I just found out the body of the function is...

So I just found out the body of the function is not the problem because this does not work either:

function MayronUI:OnEnable()
print("TEST")
end

To load this file with this function in I am using...
Forum: Lua/XML Help 06-01-14, 02:07 AM
Replies: 11
Views: 519
Posted By Mayron
Ah so at least I can cross that off the list. No...

Ah so at least I can cross that off the list. No idea why no Lua error is appearing then. The OnEnable function shows a few visual frames on the screen and does not do it when I launch WoW and login...
Forum: Lua/XML Help 05-31-14, 04:45 PM
Replies: 11
Views: 519
Posted By Mayron
Issue with Ace3 not loading AddOn

Hi, I have never had this issue before but recently started and need help. When I load WoW and login for the first time on a character it does not load the AddOn I am making until I "/reload" the...
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 03:36 PM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
Ah yes I see that now. Thank you, that helped me...

Ah yes I see that now. Thank you, that helped me out a lot and makes a lot of sense, appreciated!
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 02:46 PM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
Thank you so very much Fizzlemizz! That worked!...

Thank you so very much Fizzlemizz! That worked! So it was just because I had chosen a different parent for my sub frame, that makes a lot of sense.

Glad I know that for future and will make a note...
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 02:39 PM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
I read that: So I added the sub frame that...

I read that:



So I added the sub frame that needs to be a child of the main frame inside of an opening and closing <Frames> tag but still no luck.
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 02:21 PM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
Just can't understand why the sub frame won't...

Just can't understand why the sub frame won't work. Is it not possible? I can't find information on this.
This is the full code so I had a button I created which I commented out as that too did not...
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 02:16 PM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
Thank you I will try that out. Not heard of that...

Thank you I will try that out. Not heard of that IDE before. SciTE looks very nice, just wish I could get it to work. I tried some tutorials but no one could answer my question and on forums where...
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 02:10 PM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
Sorry if you already know this but, If you use...

Sorry if you already know this but,
If you use "$parent" it grabs the parents name and adds any extra text to the end of the parents name for the new element name so if the parent is MUI_Bottom like...
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 11:06 AM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
I used http://dev.averageurl.com/wow/xml/ and it...

I used http://dev.averageurl.com/wow/xml/

and it says its valid XML but still no luck getting the frame to show again. I did not alter the file structure so the bgFile is valid.

EDIT: I got it to...
Forum: Lua/XML Help 05-27-14, 10:56 AM
Replies: 13
Views: 704
Posted By Mayron
New to XML and cannot show Frame

Hi, I am trying to make many of my frames written in Lua to use XML instead but I am having very strange issues.The first is that if I moved a frame from being a frame on its own to a sub frame of...
Forum: Lua/XML Help 05-05-14, 09:05 AM
Replies: 3
Views: 341
Posted By Mayron
Thanks guys, I am not sure how I overlooked that...

Thanks guys, I am not sure how I overlooked that method. Will try it tonight :)
Forum: Lua/XML Help 05-04-14, 03:36 PM
Replies: 3
Views: 341
Posted By Mayron
Problem with GetItemQualityColor

Hi everyone,

I have a bug which I cannot seem to fix or figure out what is causing it. I have this code:


local function updateIcons()
if not PaperDollFrame:IsShown() then return end

for i,...
Forum: Lua/XML Help 04-21-14, 02:59 AM
Replies: 4
Views: 408
Posted By Mayron
I thought of this myself and did option 2 but...

I thought of this myself and did option 2 but thank you. I agree, forcing it to load sounded like a bad idea but did not really think that it could actually cause problems. I only want this addOn to...
Forum: Lua/XML Help 04-20-14, 03:12 PM
Replies: 4
Views: 408
Posted By Mayron
Thanks that worked! I'm trying to remove the...

Thanks that worked! I'm trying to remove the texture being used on the GuildBankFrame but I do not know much about how this is done. Any idea on how I would do this? :)
Thanks!
Forum: Lua/XML Help 04-20-14, 02:23 PM
Replies: 4
Views: 408
Posted By Mayron
Guild Bank issue

Hi, I am trying to hide the emblem of the guild bank frame called "GuildBankEmblemFrame" but it does not recognise the frame name so I looked at Blizzards code at:...
Forum: AddOn Help/Support 02-20-14, 01:41 PM
Replies: 7
Views: 1,003
Posted By Mayron
Not sure what to say about that error. Its only...

Not sure what to say about that error. Its only indicating a Blizzard error. Does not look like it is much to do with any non-Blizzard addOn or the UI but hopefully someone else might be of more...
Forum: AddOn Help/Support 02-18-14, 04:52 AM
Replies: 7
Views: 1,003
Posted By Mayron
That is odd, works fine for me but if you have...

That is odd, works fine for me but if you have SLDataText addOn disabled then that can result in a Lua bug but the UI still works. I tried altering the code but still I could not seem to find any...
Forum: General Authoring Discussion 01-20-14, 01:42 PM
Replies: 13
Views: 1,118
Posted By Mayron
I do not use UIDropDownMenu and all my...

I do not use UIDropDownMenu and all my StaticPopupDialogs have unique names, not really sure if my Blizzard interface options using wowace is causing a leak or not, not sure how to check for that :S
Showing results 1 to 25 of 153