Thread: Viewport bug
View Single Post
Unread 01-14-12, 08:05 AM   #13
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Uldum again... (this area appears to be to be completely unrelated to hardware)

I am using the nUI_Art_InvisibleMan, so I can see the dark bar at the bottom when the viewport is on without dropping the interface. One picture is with the viewport on and one with it off. Both are from the same positions. I am up in the air but it is the same if I am on the ground or in the palace. It seems lighting effects such as weapon glow, fire from the hippogryph, and water are below where they are supposed to be. When I fly over the water, the level raises to where it supposed to be.
This happens here all the time when the viewport is on for all my characters.
I have an HP Pavilion with an Intel Core 2 Quad Q9300 with 8GB memory, an Nvidia GeForce GT220, and Windows Vista 64 bit.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_011112_191802.jpg
Views:	320
Size:	467.3 KB
ID:	6721  Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_011112_191821.jpg
Views:	318
Size:	460.8 KB
ID:	6722  
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline