Thread: Viewport bug
View Single Post
Old 01-14-12, 07:29 AM   #24
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Report from Throne of Tides

K. Scott,
I was experiencing this issue earlier this week and just tonight actually. It happened in the exact same place, the Throne of Tides instance (regular). The issue I was seeing was my character running just about completely underground, just the top of his head & the nametag above the ground. It was the exact same both times.

Iím sorry to say I didnít have this e-mail available to me when it was happening so I wasnít able to turn the viewports off and back on to verify it. Anyway it starts happening right as you run down the first hallway and then in a bunch of different places throughout the instance. I would try to get in there by myself and test it out but honestly I just started playing and donít know where the instance entrance is. I do know that I have viewports enabled

Iím playing an undead rogue on an IBM clone with Windows7 Ultimate and an NVIDIA GeForce 8800 GTS video card. If I get a chance to get back into the instance I will make sure to take a screen shot and send it to you.

Sorry I couldnít get you everything you needed and thanks again for the great UI.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline