View Single Post
Unread 09-02-12, 05:39 AM   #2
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
If you macro in ExtraActionButton1 click it should work but until it comes to the US I can't test it to find out why it isn't showing properly now. There was a post made yesterday about it. First Friday is when they come to the US servers so unfortunately until then I have no idea why it isn't working. Only suspicions.

However, if you want to test something out to see if my theory is sound, could you try tweaking a file for me and testing it out.

In /nui/plugins/nui_movers.lua make the changes noted here but make a copy of the file first so you can roll back to it if it doesn't fix it. But apart from the different way Scott has coded the mover system to the way I did the positioning was the only other difference. Let me know if it fixes it for you.

Lua Code:
  1. {
  2.         frameName = "ExtraActionBarFrame",
  3.         labelText = "Extra Action Bar Frame",
  4.         parent = "UIParent",
  5.         addOn = nil,
  6.         exclusionFrames = nil,
  7.         requiredFrames = nil,
  8.         defaultPosition =
  9.         {
  10.             anchorPt = "BOTTOMRIGHT",    >> Change to "CENTER"
  11.             relativeTo = "nUI_ActionBar",   >> "UIParent"
  12.             relativePt = "BOTTOMLEFT",     >> Change to "CENTER"
  13.             xOfs = -5,                               >> Change to 0
  14.             yOfs = 0
  15.         },
  16.     },
__________________
Xrystal is offline