Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-10, 06:19 PM   #1
Xubera
A Cobalt Mageweaver
 
Xubera's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 207
Cooldown widget, circle instead of square?

I am working on this addon that uses circular buttons, and I want to incorporate cooldowns in that.

In earlier projects, I just used an over lay picture that covered up the corners... however this time around, i got a design that I like, and the overlay border is too thin, letting the cooldown box protrude...

do I just need to accept that fact and either have my cooldown stick out, or be too small, or just make my overlay border thicker?
__________________
Chat Consolidate is the solution to any out of control trade chat. Ignore lines, throttle chat, consolidate posts!Follow the link to find out how!

▲ ▲ WoWInterface wont let me triforce >.>
Xubera is offline   Reply With Quote
Old 09-27-10, 08:09 AM   #2
zork
A Pyroguard Emberseer
 
zork's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,308
You can do that. Check my ringmods and GCDRing aswell.

You can do any kind of ring in any kind of filling. But this requires a lot of dedication and math.
__________________
| Simple is beautiful.
| Roth UI | Roth UI FAQ | GoogleCode | Zork | TDMOG

"I wonder what the non-pathetic people are doing tonight?" - Rajesh Koothrappali (The Big Bang Theory)
zork is offline   Reply With Quote
Old 09-27-10, 04:04 PM   #3
Xubera
A Cobalt Mageweaver
 
Xubera's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 207
Originally Posted by zork View Post
You can do that. Check my ringmods and GCDRing aswell.

You can do any kind of ring in any kind of filling. But this requires a lot of dedication and math.
yeah actually i spent hours and hours trying to wrap my head around your math and I just couldnt figure it out. But it all clicked as soon as i wrote it on paper, and it helped me alot changing your variables of "Ix, Iy" and "Ox and Oy" to just "sine, cosine" and "sine2, cosine2"

but i got it to work, i started a little side project for me that I got working. I made a ring mod that kept track of your professions and when you leveled up, it was just a circular experience bar. And I added notches on my ring (the Experience Exhaustion tick) for when the next major skillup was available. Like Mining had a notch for Tin, and when i could level up to Journeyman...

Reading over your material and rRingMod3 code over and over has really helped and taught me a lot. Really appreciate your help, even though you didnt know you helped me


edit::
oh, and I was just posting to see if there was a better way before making my own cooldown using the ring methods
__________________
Chat Consolidate is the solution to any out of control trade chat. Ignore lines, throttle chat, consolidate posts!Follow the link to find out how!

▲ ▲ WoWInterface wont let me triforce >.>
Xubera is offline   Reply With Quote
Old 09-27-10, 07:11 PM   #4
Cralor
Mmm... cookies!!!
 
Cralor's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2007
Posts: 767
Is there actually a way to make the Blizzard Cooldown overlay into a circle, though?

This would be really nice!
__________________
Never be satisfied with satisfactory.
Cralor is offline   Reply With Quote
Old 09-28-10, 01:20 AM   #5
zork
A Pyroguard Emberseer
 
zork's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,308
No there is not. Actually we would need an m2 file that has this implemented. Afaik the Cooldown is nothing but a model with set parameters.
__________________
| Simple is beautiful.
| Roth UI | Roth UI FAQ | GoogleCode | Zork | TDMOG

"I wonder what the non-pathetic people are doing tonight?" - Rajesh Koothrappali (The Big Bang Theory)
zork is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Developer Discussions » Graphics Help » Cooldown widget, circle instead of square?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off