Thread Tools Display Modes
Unread 11-29-11, 11:49 AM   #1
Daveo77
A Flamescale Wyrmkin
 
Daveo77's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2010
Posts: 138
nUI & Patch 4.3

Hi.

I know that Patch 4.3 is going live on the EU servers tomorrow, and has gone live on the US servers today.

Will nUI work with 4.3 (once I have re-ticked 'Load out of date addons'), or do I need to wait for a fix or update. I'm using nUI 5.07.21.
Daveo77 is offline  
Unread 11-29-11, 01:18 PM   #2
awesomsauce
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Dec 2009
Posts: 16
I have been able to log in with only up to date addons. It keeps timing out on me trying to load out of date addons.
awesomsauce is offline  
Unread 11-29-11, 01:22 PM   #3
Nonxistent
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2007
Posts: 5
at this point myself neither nUI Pro or nUI6 Alpha seem to work with the 4.3 patch. IF you are able to get past the load screen while having nUI loaded, it will not be functional when you get into the game, blizzards default UI loads instead. Haven't heard much from nUI lately so I think the author has been pretty busy. Not sure when we can expect a fix to this.
Nonxistent is offline  
Unread 11-29-11, 01:33 PM   #4
whereswaldo
A Chromatic Dragonspawn
 
whereswaldo's Avatar
Join Date: May 2008
Posts: 167
Not sure what is causing your problem, but I just logged into 3 of my toons and the latest nUI loaded fine on all 3. The only errors that shoed up in buggrabber were Carbonite and Smartbuff.
__________________

whereswaldo is offline  
Unread 11-29-11, 02:19 PM   #5
Seer
A Molten Giant
Join Date: Dec 2007
Posts: 649
Haven't played for some weeks myself, but you may find a fix in this thread

http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=41493

That is however a fix that worked during the early 4.3 ptr so may not be relevant at all for the release version or whatever might be causing problems.

If that fix doesn't work then posting the lua errors would help immensely. Try to install bug grabbing addons for that.
__________________
Take it as you want or leave it as it is.
Seer is offline  
Unread 11-29-11, 03:04 PM   #6
Belechannas
A Warpwood Thunder Caller
Join Date: May 2010
Posts: 86
I manually applied the fix to divide by zero in UnitPower.

Not getting lua errors, but the cooldown indicators on buttons don't seem to be working correctly in nUI5.

For example, if I cast Healing Rain, the button grays out, and the cooldown pie wedge sweeps around the button as it should, but the text c/d timer overlay on the button doesn't appear until there are only 0.2 seconds left on the c/d.

This could well be another divide by zero issue. Investigating...

Last edited by Belechannas : 11-29-11 at 03:07 PM.
Belechannas is offline  
Unread 12-06-11, 11:48 AM   #7
brian90
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
call me blind :)

i know somewhere in the forrest of threads here there is a fix on the "extrabutton1" issue so u can actualy move it to not be over ur cast bars with /nui movers command but i can't find it! and also will it it work for the new HoT instances like the hour glass being on top of ur cast bars aswell.

greets,

Rakh
brian90 is offline  
Unread 12-06-11, 12:13 PM   #8
whereswaldo
A Chromatic Dragonspawn
 
whereswaldo's Avatar
Join Date: May 2008
Posts: 167
If you have the "nUI : Plugin [Custom Movers]" addon installed, just re-install it and it will pick up the new frame. If not, install it. And yes, that will take care of the new hourglass frame that covers your action bars. It will show up as a square mover.
__________________

whereswaldo is offline  
Unread 12-06-11, 01:24 PM   #9
brian90
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Originally Posted by whereswaldo View Post
If you have the "nUI : Plugin [Custom Movers]" addon installed, just re-install it and it will pick up the new frame. If not, install it. And yes, that will take care of the new hourglass frame that covers your action bars. It will show up as a square mover.
i don't have it, neighther can i find it in the plugin section
brian90 is offline  
Unread 12-06-11, 01:32 PM   #10
chris.m.wilson
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Is there a fix for the latency readout? it has shown my latency at 0 since patch.. additionally im a Mac user and have no idea how to apply any of the fixes located here. Any help would be greatly appreciated.

Figured out how to apply the fixes. I'm a NEW Mac user, and still learning the querks.. Still have the problem with the latency meter, though. It's annoying when I know I'm lagging, but cant tell how bad it is, cause it says 0 MS. Thanks for any help!! Love this UI, been using it for a while, and don't think i could go back to Blizz UI, or any other for that matter!!

Last edited by chris.m.wilson : 12-06-11 at 01:54 PM.
chris.m.wilson is offline  
Unread 12-06-11, 02:38 PM   #11
Talyrius
A Rage Talon Dragon Guard
 
Talyrius's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 305
Is there a fix for the latency readout? it has shown my latency at 0 since patch.. additionally im a Mac user ...
You'll have to wait until Blizzard fixes it. They broke the function that returns latency on Mac clients.
Talyrius is offline  
Unread 12-06-11, 04:03 PM   #12
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
Originally Posted by brian90 View Post
i don't have it, neighther can i find it in the plugin section
http://www.wowinterface.com/download...tomMovers.html
__________________
Xrystal is offline  
Unread 12-07-11, 11:23 AM   #13
brian90
A Murloc Raider
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
THX!
brian90 is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » nUI & Patch 4.3

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off