Reply
 
Thread Tools Display Modes
Unread 12-24-12, 09:45 AM   #1
gr0by
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2008
Posts: 18
change actionbar like a modifier change skill

a possibility to Actionbar 1 switch to Actionbar 2 like an modifier only when i push the button
like "/swapactionbar 1 2" press but without double.
hold button X change to actionbar 2 release the button change to actionbar 1

thanks
gr0by is offline   Reply With Quote
Unread 12-24-12, 04:48 PM   #2
Phanx
A Pyroguard Emberseer
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 4,738
1) That is only possible with actual modifier keys: Alt, Ctrl, Shift, or some combination thereof. You can't do it with arbitrary keys like "Q" or "9".

2) You would need to use an actionbar mod that supports modifier paging, like Bartender4 or (maybe) Dominos. A macro can't do that, because a macro just runs once when you activate it, and does not respond to further keyup/keydown events. You need to actually set that up in your actionbar's state driver.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, ShieldsUp, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
Phanx is offline   Reply With Quote
Unread 12-25-12, 10:50 AM   #3
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,708
(And, yes, Dominos supports this, too.)
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Unread 12-26-12, 04:04 PM   #4
gr0by
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2008
Posts: 18
i download dominos but
how it works with dominos?
gr0by is offline   Reply With Quote
Unread 12-28-12, 10:39 PM   #5
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,708
- go into config mode
- right-click the bar you want to change
- in the dropdown menu of the little config window that shows, one of the options is to change based on what modifiers you have down
---- if you want the bar to page to bar 5 when you hold down the control key, select bar 5 in the slider for Ctrl
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Macro Help » change actionbar like a modifier change skill

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off