Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Unread 10-12-08, 07:35 PM   #21
Aesyl
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2008
Posts: 4
Haste, combo points don't work in 3.0. The function returns if it's not associated with the player frame, but the event is only registered if it's associated with the target frame.
Aesyl is offline  
Unread 10-12-08, 11:37 PM   #22
haste
Featured Artist
 
haste's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Dec 2005
Posts: 982
Originally Posted by Aesyl View Post
Haste, combo points don't work in 3.0. The function returns if it's not associated with the player frame, but the event is only registered if it's associated with the target frame.
Post a bug report.
haste is offline  
Unread 10-13-08, 06:37 PM   #23
Metzerott
A Murloc Raider
 
Metzerott's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
Thanks!

I just wanted to thank you for creating the oUF framework. It allows beginner's like me actually create some very advanced stuff with minimal effort, while still learning lua.

I'm certain that running oUF takes alot of effort, and I just wanted to thank you for it.
Metzerott is offline  
Unread 10-14-08, 01:26 AM   #24
MoonWitch
An Onyxian Warder
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2007
Posts: 357
Originally Posted by Metzerott View Post
I just wanted to thank you for creating the oUF framework. It allows beginner's like me actually create some very advanced stuff with minimal effort, while still learning lua.

I'm certain that running oUF takes alot of effort, and I just wanted to thank you for it.
I am sure that's nice to hear for haste. I couldn't agree more with you. You can see from oUF discussions that him and I not always saw eye to eye, but yeah, he's a good guy and an awesome programmer.
MoonWitch is offline  
Unread 10-16-08, 10:46 AM   #25
onkel
A Kobold Labourer
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Hope this haven't been asked before. Is oUF capable of displaying the rogue energy gain the smooth 3.0 way? I currently use rabbits layout and the energy gain is jumpy like pre 3.0.
onkel is offline  
Unread 10-16-08, 10:49 AM   #26
haste
Featured Artist
 
haste's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Dec 2005
Posts: 982
Originally Posted by onkel View Post
Hope this haven't been asked before. Is oUF capable of displaying the rogue energy gain the smooth 3.0 way? I currently use rabbits layout and the energy gain is jumpy like pre 3.0.
It is, take a look at elements/power.lua and elements/health.lua for more information.
haste is offline  
Unread 10-20-08, 07:38 PM   #27
SkunkWerks
A Fallenroot Satyr
 
SkunkWerks's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2006
Posts: 21
I can has config command?

Maybe I'm just dumb, but I can't seem to locate any info on slash commands for configuring this module...

>.>

Edit: Ok, I guess I'm dumb. I guess there are no config commands. In which case I have to say: beautifully crafted addon, except that- if I can't at least move the frames, I can't use it. The defaulted layout conflicts with my UI.

More's the pity. I just liked the look of those orbs of yours- quite slick, and considering a lot of my interface is styled "in the round" it would have been a nice addition.

Sadly, it isn't meant to be. If I have to go in and manually edit the Lua files to do so, well... then the promise that this addon "does all those boring things you'd rather not do yourself" is rather a disingenuous claim. I don't care to hand-code something to alter what I believe I should be able to do live in the interface itself- even if I were capable and learned at doing so.

Last edited by SkunkWerks : 10-20-08 at 08:04 PM.
SkunkWerks is offline  
Unread 10-21-08, 03:27 AM   #28
lodewijk
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2008
Posts: 13
Originally Posted by SkunkWerks View Post
Maybe I'm just dumb, but I can't seem to locate any info on slash commands for configuring this module...

>.>

Edit: Ok, I guess I'm dumb. I guess there are no config commands. In which case I have to say: beautifully crafted addon, except that- if I can't at least move the frames, I can't use it. The defaulted layout conflicts with my UI.

More's the pity. I just liked the look of those orbs of yours- quite slick, and considering a lot of my interface is styled "in the round" it would have been a nice addition.

Sadly, it isn't meant to be. If I have to go in and manually edit the Lua files to do so, well... then the promise that this addon "does all those boring things you'd rather not do yourself" is rather a disingenuous claim. I don't care to hand-code something to alter what I believe I should be able to do live in the interface itself- even if I were capable and learned at doing so.
what he said.
lodewijk is offline  
Unread 10-21-08, 03:52 AM   #29
haste
Featured Artist
 
haste's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Dec 2005
Posts: 982
Patience is a virtue.

The case is however: oUF is aimed towards add-on authors, who already have experience with the WoW API and Lua. Which means the bar is already put pretty high. The common user already have a bunch of alternatives when it comes to unit frames (ag_unitframes, pitbull, sage to mention the most common). These all provide a varying degree of customization.

Originally Posted by SkunkWerks View Post
Edit: Ok, I guess I'm dumb. I guess there are no config commands. In which case I have to say: beautifully crafted addon, except that- if I can't at least move the frames, I can't use it. The defaulted layout conflicts with my UI.

More's the pity. I just liked the look of those orbs of yours- quite slick, and considering a lot of my interface is styled "in the round" it would have been a nice addition.
It's up to the authors of the layouts to provide such features. The case is currently that most people who write layouts don't really care about who uses their layout or not. Its a thing mostly intended for themselves and no-one else, which is why most (if not currently all) layouts hard-code the whole setup.

Originally Posted by SkunkWerks View Post
Sadly, it isn't meant to be. If I have to go in and manually edit the Lua files to do so, well... then the promise that this addon "does all those boring things you'd rather not do yourself" is rather a disingenuous claim. I don't care to hand-code something to alter what I believe I should be able to do live in the interface itself- even if I were capable and learned at doing so.
As mentioned before, you (as a user) aren't really a part of the intended audience. oUF falls in a rather special category when it comes to who would use it to write layouts. In general its the lazy and the inexperienced who use it. The lazy who just want a unit frame that does X, but don't want to maintain a unit frame themselves. And the inexperienced who take a layout and modify it to their liking.

The whole unit frame creation process is simplified however. In most cases the layout author just have to create and position element X, which it then tells oUF to handle.

In the end it all boils down to: It's a issue of the layout, not oUF.
haste is offline  
Unread 10-21-08, 08:54 AM   #30
duhwhat
A Cyclonian
Join Date: Aug 2008
Posts: 48
Is there a way to disable timers on other players debuffs in oUF? It's rather confusing with two locks in an instance!
duhwhat is online now  
Unread 10-21-08, 08:57 AM   #31
haste
Featured Artist
 
haste's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Dec 2005
Posts: 982
Originally Posted by duhwhat View Post
Is there a way to disable timers on other players debuffs in oUF? It's rather confusing with two locks in an instance!
No, that's currently not possible.
haste is offline  
Unread 10-21-08, 09:38 AM   #32
duhwhat
A Cyclonian
Join Date: Aug 2008
Posts: 48
Originally Posted by haste View Post
No, that's currently not possible.
Bah, back to DoTimer then. Any plans to implement disabling timers from other players? Or will this need to come from Blizzard's end?
duhwhat is online now  
Unread 10-21-08, 09:42 AM   #33
haste
Featured Artist
 
haste's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Dec 2005
Posts: 982
I don't really plan on anything at the momemt. Feature requests are there for a reason however .
haste is offline  
Unread 10-21-08, 04:34 PM   #34
SkunkWerks
A Fallenroot Satyr
 
SkunkWerks's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2006
Posts: 21
Originally Posted by haste View Post
In the end it all boils down to: It's a issue of the layout, not oUF.
In the end it all boils down to: it's a nice addon that is sadly completely useless to me, whatever the reason.
SkunkWerks is offline  
Unread 10-21-08, 06:44 PM   #35
lodewijk
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2008
Posts: 13
Originally Posted by haste View Post
It's up to the authors of the layouts to provide such features. The case is currently that most people who write layouts don't really care about who uses their layout or not. Its a thing mostly intended for themselves and no-one else, which is why most (if not currently all) layouts hard-code the whole setup.
if thats the case than i honestly do not understand what all those layouts are doing flooding the download section of this site. just post and/or link them in the fora so ordinary users dont get bothered with them. again, there is some excellent work out there (mainly by you and zork imho) but the lack of a gui-setup kind of thing puts the whole ouf concept down.
lodewijk is offline  
Unread 10-22-08, 01:16 AM   #36
Aesyl
A Murloc Raider
Join Date: Feb 2008
Posts: 4
You don't seem to understand the concept.
Aesyl is offline  
Unread 10-22-08, 07:09 AM   #37
Caellian
A Frostmaul Preserver
 
Caellian's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 268
Allright i'm not sure if it's me doing something wrong but, if not i though i should report this.

here are the settings i have affecting the power bar
Code:
	self.Power.colorTapping = true
	self.Power.colorClass = true
	self.Power.colorClassNPC = true
	self.Power.colorReaction = true
	self.Power.frequentUpdates = true
I am not using self.Power.disconnected, i don't really know how to explain so a screenshot will do.



Some have their power bar full and some emply, i've tried to override with bar:SetValue(0) in my updatePower but that doesn't do it.

The second thing, look at the shaman's power bar, he's a ghost, why isn't it either full or emply ?
__________________
if (sizeof(workload) > sizeof(brain_capacity)) { die('System Overload'); }
Caellian is offline  
Unread 10-22-08, 07:49 AM   #38
Slakah
A Molten Giant
 
Slakah's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2007
Posts: 863
The second thing, look at the shaman's power bar, he's a ghost, why isn't it either full or emply ?
I use the default frames and it does this aswell, so it's default behaviour.
Slakah is offline  
Unread 10-22-08, 09:13 AM   #39
Caellian
A Frostmaul Preserver
 
Caellian's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 268
Originally Posted by Slakah View Post
I use the default frames and it does this aswell, so it's default behaviour.
Aight, but that's still weird i can't override it, anyway the other issue is the most important.
__________________
if (sizeof(workload) > sizeof(brain_capacity)) { die('System Overload'); }
Caellian is offline  
Unread 10-22-08, 09:53 AM   #40
haste
Featured Artist
 
haste's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Dec 2005
Posts: 982
updatePower is equal to PostUpdatePower?
haste is offline  
Closed Thread

Go BackWoWInterface » Featured Projects » oUF (Otravi Unit Frames) » oUF - General discussion

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off