Thread Tools Display Modes
Unread 05-18-09, 08:31 AM   #1
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
DK runes fixed...but HUD is still gone.

Hello,

I just downloaded and installed the 5.03.04 dev ver of nUI......boy is it fast...and the DK rune problem is fixed....and the party/player panels are working again...and the player buffs are also working again.

I thought that the missing hud was due to the rune problem..but I guess not...as I cannot get the hud to display in or out of combat....I even played with the /nui hud idlealpha, combatalpha commands with no luck.

On the positive side the nUI addon seems to be lighter and quicker....))

Cheers.....keep up the good work......)
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 08:39 AM   #2
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
If you can -- try renaming existing WoW and renaming your WTF folder to WTF.saved and logging back in... is the HUD back?

Are you getting any error messages?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-18-09, 08:53 AM   #3
palomita
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 9
I am having same issues, under my DK there is no HUD and runes are not showing. I checked with my lock and hud is working fine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_051809_085039.jpg
Views:	513
Size:	450.2 KB
ID:	2663  
palomita is offline  
Unread 05-18-09, 08:57 AM   #4
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
Originally Posted by spiel2001 View Post
If you can -- try renaming existing WoW and renaming your WTF folder to WTF.saved and logging back in... is the HUD back?

Are you getting any error messages?
Hi,

I exited out of wow....and renamed my wtf folder to wtf.saved....then restarted wow...watched the video....and then logged back into my DK and got this error...

Date: 2009-05-18 10:54:42
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\nUI\Integration\nUI_ChatFrame.lua line 211:
attempt to perform arithmetic on a nil value
Debug:
[C]: ?
nUI\Integration\nUI_ChatFrame.lua:211:
nUI\Integration\nUI_ChatFrame.lua:112
AddOns:
Swatter, v5.4.4157 (WallabyII)
Atlas, v1.14.1
AtlasBattlegrounds, v1.14.1
AtlasDungeonLocs, v1.14.1
AtlasOutdoorRaids, v1.14.1
AtlasTransportation, v1.14.1
AtlasLoot, vv5.05.00
AtlasLootFu, vv5.05.00
AucAdvanced, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterBasic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterOutlier, v5.4.4157.2531
AucMatchUndercut, v5.4.4157.2531
AucStatClassic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatHistogram, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatiLevel, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatPurchased, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatSales, v5.4.4157.2842
AucStatSimple, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatStdDev, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatWOWEcon, v5.4.4157.2530
AucUtilAHWindowControl, v5.4.4157.3311
AucUtilAppraiser, v5.4.4157.2530
AucUtilAskPrice, v5.4.4157.3175
AucUtilAutoMagic, v5.4.4157.3142
AucUtilCompactUI, v5.4.4157.2530
AucUtilEasyBuyout, v5.4.4157.3583
AucUtilItemSuggest, v5.4.4157.3108
AucUtilPriceLevel, v5.4.4157.2545
AucUtilScanButton, v5.4.4157.2530
AucUtilScanFinish, v5.4.4157.2530
AucUtilScanProgress, v5.4.4157.2530
AucUtilSearchUI, v5.4.4157.3655
AucUtilSimpleAuction, v5.4.4157.0
AucUtilVendMarkup, v5.4.4157.2530
AutoBar, vv3.00.08.22 beta
Babylonian, v5.1.DEV.130
BeanCounter, v5.4.4157 (WallabyII)
BetterQuest, vr154
Configator, v5.1.DEV.130
DBMCore, v
DebugLib, v5.1.DEV.130
Enchantrix, v5.4.4157 (WallabyII)
EnchantrixBarker, v5.4.4157 (WallabyII)
EquipCompare, v2.16
HealBot, v3.1.0.2
Informant, v5.4.4157 (WallabyII)
ItemRack, v
nUI, v5.03.04 (Dev)
nUIAuraButtons, v5.02.00
PallyPower, vv3.1.07-release
Recount, v
SlideBar, v5.4.4157 (WallabyII)
Stubby, v5.4.4157 (WallabyII)
(ck=691)

.....((
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 08:58 AM   #5
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
Next error

Date: 2009-05-18 10:54:43
ID: 2
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\nUI\Bars\nUI_MicroMenu.lua line 229:
attempt to index local 'options' (a nil value)
Debug:
[C]: ?
nUI\Bars\nUI_MicroMenu.lua:229: applyOptions()
nUI\Bars\nUI_MicroMenu.lua:285:
nUI\Bars\nUI_MicroMenu.lua:272
AddOns:
Swatter, v5.4.4157 (WallabyII)
Atlas, v1.14.1
AtlasBattlegrounds, v1.14.1
AtlasDungeonLocs, v1.14.1
AtlasOutdoorRaids, v1.14.1
AtlasTransportation, v1.14.1
AtlasLoot, vv5.05.00
AtlasLootFu, vv5.05.00
AucAdvanced, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterBasic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterOutlier, v5.4.4157.2531
AucMatchUndercut, v5.4.4157.2531
AucStatClassic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatHistogram, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatiLevel, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatPurchased, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatSales, v5.4.4157.2842
AucStatSimple, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatStdDev, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatWOWEcon, v5.4.4157.2530
AucUtilAHWindowControl, v5.4.4157.3311
AucUtilAppraiser, v5.4.4157.2530
AucUtilAskPrice, v5.4.4157.3175
AucUtilAutoMagic, v5.4.4157.3142
AucUtilCompactUI, v5.4.4157.2530
AucUtilEasyBuyout, v5.4.4157.3583
AucUtilItemSuggest, v5.4.4157.3108
AucUtilPriceLevel, v5.4.4157.2545
AucUtilScanButton, v5.4.4157.2530
AucUtilScanFinish, v5.4.4157.2530
AucUtilScanProgress, v5.4.4157.2530
AucUtilSearchUI, v5.4.4157.3655
AucUtilSimpleAuction, v5.4.4157.0
AucUtilVendMarkup, v5.4.4157.2530
AutoBar, vv3.00.08.22 beta
Babylonian, v5.1.DEV.130
BeanCounter, v5.4.4157 (WallabyII)
BetterQuest, vr154
Configator, v5.1.DEV.130
DBMCore, v
DebugLib, v5.1.DEV.130
Enchantrix, v5.4.4157 (WallabyII)
EnchantrixBarker, v5.4.4157 (WallabyII)
EquipCompare, v2.16
HealBot, v3.1.0.2
Informant, v5.4.4157 (WallabyII)
ItemRack, v
nUI, v5.03.04 (Dev)
nUIAuraButtons, v5.02.00
PallyPower, vv3.1.07-release
Recount, v
SlideBar, v5.4.4157 (WallabyII)
Stubby, v5.4.4157 (WallabyII)
(ck=691)
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 08:58 AM   #6
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
BY default the HUD should not appear when targeting a friendly NPC unless you have enabled that option via the slash command... are you sure that wasn't all the problem was in that screen shot? What happens if you target a hostile?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-18-09, 08:59 AM   #7
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
next error

Date: 2009-05-18 10:54:43
ID: 3
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ...ace\AddOns\Blizzard_CombatLog\Blizzard_CombatLog.lua line 3611:
attempt to perform arithmetic on a nil value
Debug:
[C]: ?
...ace\AddOns\Blizzard_CombatLog\Blizzard_CombatLog.lua:3611: Blizzard_CombatLog_Update_QuickButtons()
..\FrameXML\ChatConfigFrame.lua:1521: ChatConfig_UpdateFilterList()
..\FrameXML\ChatConfigFrame.lua:1745: CombatConfig_SetCombatFiltersToDefault()
..\FrameXML\ChatConfigFrame.lua:673:
..\FrameXML\ChatConfigFrame.lua:670
AddOns:
Swatter, v5.4.4157 (WallabyII)
Atlas, v1.14.1
AtlasBattlegrounds, v1.14.1
AtlasDungeonLocs, v1.14.1
AtlasOutdoorRaids, v1.14.1
AtlasTransportation, v1.14.1
AtlasLoot, vv5.05.00
AtlasLootFu, vv5.05.00
AucAdvanced, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterBasic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterOutlier, v5.4.4157.2531
AucMatchUndercut, v5.4.4157.2531
AucStatClassic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatHistogram, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatiLevel, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatPurchased, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatSales, v5.4.4157.2842
AucStatSimple, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatStdDev, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatWOWEcon, v5.4.4157.2530
AucUtilAHWindowControl, v5.4.4157.3311
AucUtilAppraiser, v5.4.4157.2530
AucUtilAskPrice, v5.4.4157.3175
AucUtilAutoMagic, v5.4.4157.3142
AucUtilCompactUI, v5.4.4157.2530
AucUtilEasyBuyout, v5.4.4157.3583
AucUtilItemSuggest, v5.4.4157.3108
AucUtilPriceLevel, v5.4.4157.2545
AucUtilScanButton, v5.4.4157.2530
AucUtilScanFinish, v5.4.4157.2530
AucUtilScanProgress, v5.4.4157.2530
AucUtilSearchUI, v5.4.4157.3655
AucUtilSimpleAuction, v5.4.4157.0
AucUtilVendMarkup, v5.4.4157.2530
AutoBar, vv3.00.08.22 beta
Babylonian, v5.1.DEV.130
BeanCounter, v5.4.4157 (WallabyII)
BetterQuest, vr154
Configator, v5.1.DEV.130
DBMCore, v
DebugLib, v5.1.DEV.130
Enchantrix, v5.4.4157 (WallabyII)
EnchantrixBarker, v5.4.4157 (WallabyII)
EquipCompare, v2.16
HealBot, v3.1.0.2
Informant, v5.4.4157 (WallabyII)
ItemRack, v
nUI, v5.03.04 (Dev)
nUIAuraButtons, v5.02.00
PallyPower, vv3.1.07-release
Recount, v
SlideBar, v5.4.4157 (WallabyII)
Stubby, v5.4.4157 (WallabyII)
(ck=691)
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 08:59 AM   #8
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
next error

Date: 2009-05-18 10:54:43
ID: 4
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\nUI\Bars\nUI_XPBar.lua line 224:
attempt to index field 'options' (a nil value)
Debug:
[C]: ?
nUI\Bars\nUI_XPBar.lua:224:
nUI\Bars\nUI_XPBar.lua:139
nUI\Bars\nUI_XPBar.lua:351:
nUI\Bars\nUI_XPBar.lua:337
AddOns:
Swatter, v5.4.4157 (WallabyII)
Atlas, v1.14.1
AtlasBattlegrounds, v1.14.1
AtlasDungeonLocs, v1.14.1
AtlasOutdoorRaids, v1.14.1
AtlasTransportation, v1.14.1
AtlasLoot, vv5.05.00
AtlasLootFu, vv5.05.00
AucAdvanced, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterBasic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucFilterOutlier, v5.4.4157.2531
AucMatchUndercut, v5.4.4157.2531
AucStatClassic, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatHistogram, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatiLevel, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatPurchased, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatSales, v5.4.4157.2842
AucStatSimple, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatStdDev, v5.4.4157 (WallabyII)
AucStatWOWEcon, v5.4.4157.2530
AucUtilAHWindowControl, v5.4.4157.3311
AucUtilAppraiser, v5.4.4157.2530
AucUtilAskPrice, v5.4.4157.3175
AucUtilAutoMagic, v5.4.4157.3142
AucUtilCompactUI, v5.4.4157.2530
AucUtilEasyBuyout, v5.4.4157.3583
AucUtilItemSuggest, v5.4.4157.3108
AucUtilPriceLevel, v5.4.4157.2545
AucUtilScanButton, v5.4.4157.2530
AucUtilScanFinish, v5.4.4157.2530
AucUtilScanProgress, v5.4.4157.2530
AucUtilSearchUI, v5.4.4157.3655
AucUtilSimpleAuction, v5.4.4157.0
AucUtilVendMarkup, v5.4.4157.2530
AutoBar, vv3.00.08.22 beta
Babylonian, v5.1.DEV.130
BeanCounter, v5.4.4157 (WallabyII)
BetterQuest, vr154
Configator, v5.1.DEV.130
DBMCore, v
DebugLib, v5.1.DEV.130
Enchantrix, v5.4.4157 (WallabyII)
EnchantrixBarker, v5.4.4157 (WallabyII)
EquipCompare, v2.16
HealBot, v3.1.0.2
Informant, v5.4.4157 (WallabyII)
ItemRack, v
nUI, v5.03.04 (Dev)
nUIAuraButtons, v5.02.00
PallyPower, vv3.1.07-release
Recount, v
SlideBar, v5.4.4157 (WallabyII)
Stubby, v5.4.4157 (WallabyII)
(ck=691)
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 09:01 AM   #9
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Ugh --

Okay... let's try this... exit WoW again and remove or rename your WTF folder again. This time when you log back in (btw -- you can press escape to skip watching the movie) before you select a character, click the "AddOns" button and disable all of your addons, then log in your character and set up your video and sound options.

Once that's done, log back out to the character selection screen and enable only nUI then log back in... is everything working now?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-18-09, 09:02 AM   #10
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Do me a favor... if you post more errors, go ahead and leave off the list of mods -- it'll make it easier to read.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-18-09, 09:03 AM   #11
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
Originally Posted by spiel2001 View Post
BY default the HUD should not appear when targeting a friendly NPC unless you have enabled that option via the slash command... are you sure that wasn't all the problem was in that screen shot? What happens if you target a hostile?
no hud at all....

I just back rev'd to 05.03.02...and still no hud...agggggh...lol
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 09:06 AM   #12
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
Originally Posted by spiel2001 View Post
Do me a favor... if you post more errors, go ahead and leave off the list of mods -- it'll make it easier to read.
Okie dokie...)
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 09:07 AM   #13
palomita
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 9
Ok, went to a area where I can pick a target/player(trying to target a flying drakeraider is almost impossible)

HUD is working normal... runes are showing.

I was just used to runes always showing but very transparent, until you target
palomita is offline  
Unread 05-18-09, 09:12 AM   #14
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Can you post a screen shot please Demanl (with the top console displayed)
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-18-09, 09:44 AM   #15
demanl
A Cyclonian
Join Date: Feb 2009
Posts: 42
Smile

Originally Posted by spiel2001 View Post
Can you post a screen shot please Demanl (with the top console displayed)
DOH....you ask for a screen shot...with the top console displayed....I look at it...and DOH......no hud was selected....DOH...I can be so S T U P I D some times......sorry..(

I change it to player/target...and VOILA....hud is WORKING.....in ver 5.03.04.....)

I'm so sorry about this......this is working G R E A T.....)
demanl is offline  
Unread 05-18-09, 09:45 AM   #16
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
~lol~

I had a feeling it might be that.

No worries... you're a *long* way from being the first person to have that problem.

~smile~
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » DK runes fixed...but HUD is still gone.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off