Thread Tools Display Modes
Old 04-06-10, 01:56 PM   #1
Deebee
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Can't find nUI

Hi,
I am running a 27" iMac and am having issues getting nUI+ installed on my system. Although I am reasonably new to Mac's I have downloaded other add-ons both with and without curse client and all have worked. The regular version of nUI works when downloaded either via curse or from the nUI web site. It just seems that I can't get the + version to work.
I have moved my old interface and WTF flies out and renamed them then logged into game to get fresh files and loaded nUI+ into those. When I log in I still have no "add-on" tab on the log in screen, and no nUI in game.
I am open to suggestions at this point.
Thanks
Deebee is offline  
Old 04-06-10, 03:05 PM   #2
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,025
Not sure how this works on the Mac but when you extracted the zip file did you then copy the folder inside that folder into the addon folder ?

I am sure its set up is the same as nUI regular but if you used curse to install that its possible that you are not aware of the folder structure inside.

Double check the addon folder structure and make sure you see this folder pattern.

Interface/AddOns/nUI/nUI.toc
Interface/AddOns/nUI/Main/nUI.lua

If you don't see that folder structure then something went wrong with the extraction/installation.
__________________
Xrystal is offline  
Old 04-06-10, 04:01 PM   #3
Deebee
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
I think I have it figured out, searched other threads and found an answer.
It looks like it's working now.
Thanks for the help
Deebee is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Technical Support » Can't find nUI

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off