Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-10, 02:30 PM   #1
mankeluvsit
A Rage Talon Dragon Guard
 
mankeluvsit's Avatar
Join Date: Sep 2008
Posts: 348
Red face Yaaa1pbt

YetAnotherAntiAlias1PixelBorderThread [:

mmkay, im sure this has been brought up a million times, and i know that usually you need to set your AA to x1 to have pixel perfect borders.
but sometimes ill fiddle around in ouf and beautycase and switching my AA to x8 and i will still have pixel perfect borders.
or maybe im trippin', but my question is, is there a way to have both AA x8 and pixel perfect borders? like only AA will effect the world and not my UI? if that makes sense.
i dont really like the pixelated characters, my computer is well strapped to run wow at high settings. someone please have a solution for this,
mankeluvsit is offline   Reply With Quote
Old 05-24-10, 05:16 PM   #2
Wella
A Rage Talon Dragon Guard
 
Wella's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 322
As far as I know the anti-aliasing applies to the whole screen. The pixel perfection you are talking about might just be coincidence. By the way, you're using a UI scale of 768/your monitor's resolution height, right? No need for any of this macro nonsense. Just use /console uiscale #.
__________________
Addons I use, not that any of you care
* Bejeweled - For boring 5 minute flights to Tanaris
* Genie - Blizzard really should have implemented bag sorting by now
* ncHoverBind - I'm a Lock, what can you expect?
* oGlow - Agan, a missing feature
* Recount - Derp
* ShooShards - Another missing feature


"Your idea is good. So i will try it."
- popmissa
Wella is offline   Reply With Quote
Old 05-25-10, 08:44 AM   #3
mankeluvsit
A Rage Talon Dragon Guard
 
mankeluvsit's Avatar
Join Date: Sep 2008
Posts: 348
Originally Posted by Wella View Post
As far as I know the anti-aliasing applies to the whole screen. The pixel perfection you are talking about might just be coincidence. By the way, you're using a UI scale of 768/your monitor's resolution height, right? No need for any of this macro nonsense. Just use /console uiscale #.
i use the silly uiscale, just want high res textures and 1pixel borders ]:
mankeluvsit is offline   Reply With Quote
Old 05-31-10, 12:59 AM   #4
zork
A Pyroguard Emberseer
 
zork's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,304
I don't think that is possible. This would require you to bring your texture 1 to 1 to WoW and you want to keep AA? No chance. But if you have a square texture you could just do the texture without the border and add it in with lua around the texture. That will work. See http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=31813
__________________
| Simple is beautiful.
| Roth UI | Roth UI FAQ | GoogleCode | Zork | TDMOG

"I wonder what the non-pathetic people are doing tonight?" - Rajesh Koothrappali (The Big Bang Theory)
zork is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Developer Discussions » Graphics Help » Yaaa1pbt

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off