Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-29-11, 06:29 PM   #21
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Originally Posted by Nibelheim View Post
Why are you hooking 'ActionButton_Update' twice? I'd hook it once, call Style() function from the hook, and call Style() function in UpdateStuff()

Code:
function DreamTweaks:UpdateStuff()
	UpdateActionButtonStyle()
	-- etc
end

function StickThisIntoAFunctionSomewhere()
	hooksecurefunc("ActionButton_Update", UpdateActionButtonStyle)
end
Ok I ether placed things wrong or something but now i get a error.

Code:
Message: Interface\AddOns\DreamTweaks\Core.lua:701: attempt to index global 'self' (a nil value)
Time: 08/29/11 17:33:05
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\DreamTweaks\Core.lua:701: in function `UpdateActionButtonStyle'
Interface\AddOns\DreamTweaks\Core.lua:851: in function `UpdateStuff'
Interface\AddOns\DreamTweaks\Core.lua:878: in function `?'
...aks\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:147: in function <...aks\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:147>
[string "safecall Dispatcher[1]"]:4: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:4>
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:13: in function `?'
...aks\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:92: in function `Fire'
...ddOns\DreamTweaks\Libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:120: in function <...ddOns\DreamTweaks\Libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119>

Locals: (*temporary) = <function> defined =[C]:-1
(*temporary) = <table> {
}
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to index global 'self' (a nil value)"
_G = <table> {
 ActionButton7FlyoutBorder = ActionButton7FlyoutBorder {
 }
 MultiCastActionButton6Cooldown = MultiCastActionButton6Cooldown {
 }
 MerchantItem9ItemButtonStock = MerchantItem9ItemButtonStock {
 }
 GetTrainerServiceTypeFilter = <function> defined =[C]:-1
 UNIT_NAMES_COMBATLOG_TOOLTIP = "Color unit names."
 UNIT_NAMEPLATES_TYPE_TOOLTIP_3 = "This method avoids overlapping nameplates by spreading them out horizontally and vertically."
 SetTrainerServiceTypeFilter = <function> defined =[C]:-1
 EventTraceFrameButton7HideButton = EventTraceFrameButton7HideButton {
 }
 SPELL_FAILED_CUSTOM_ERROR_71 = "This partygoer wants to dance with you."
 CompactUnitFrameProfilesGeneralOptionsFrameHealthTextDropdownButtonNormalTexture = CompactUnitFrameProfilesGeneralOptionsFrameHealthTextDropdownButtonNormalTexture {
 }
 TutorialFrameLeft19 = TutorialFrameLeft19 {
 }
 MultiCastActionButton2Cooldown = MultiCastActionButton2Cooldown {
 }
 ERR_TRADE_EQUIPPED_BAG = "You can't trade equipped bags."
 PVP_RANK_6_1 = "Corporal"
 BOOKTYPE_PROFESSION = "professions"
 AudioOptionsVoicePanelOutputDeviceDropDownButtonHighlightTexture = AudioOptionsVoicePanelOutputDeviceDropDownButtonHighlightTexture {
 }
 InterfaceOptionsDisplayPanelShowAggroPercentageText = InterfaceOptionsDisplayPanelShowAggroPercentageText {
 }
 VideoOptionsFrameCategoryFrameButton17ToggleHighlightTexture = VideoOptionsFrameCategoryFrameButton17ToggleHighlightTexture {
 }
 MerchantItem3AltCurrencyFrameItem1Text = MerchantItem3AltCurrencyFrameItem1Text {
 }
 OPTION_TOOLTIP_ACTION_BUTTON_USE_KEY_DOWN = "Action button keybinds will respond on key down, rather than on key up."
 BINDING_NAME_NAMEPLATES = "Show Enemy Name Plates"
 CHAT_HEADER_SUFFIX = ": "
 IsReferAFriendLinked = <function> defined =[C]:-1
 MAIL_LETTER_TOOLTIP = "Click to make a permanent
copy of this letter."
 AudioOptionsVoicePanelMicrophoneVolumeThumb = AudioOptionsVoicePanelMicrophoneVolumeThumb {
 }
 ERR_NOAMMO_S = "%s"
 CHAT_CONFIG_OTHER_COMBAT = <table> {
 }
 CONSOLIDATED_BUFFS_PER_ROW = 4
 TutorialFrameRight19 = TutorialFrameRight19 {
 }
 MoneyFrame_OnEvent = <function> defined @Interface\FrameXML\MoneyFrame.lua:224
 BN_UNABLE_TO_RESOLVE_NAME = "Unable to whisper '%s'. Battle.net may be unavailable."
 CinematicFrameRaidBossEmoteFrame = CinematicFrameRaidBossEmoteFrame {
 }
 InterfaceOptionsCombatTextPanelFCTDropDown_OnClick = <function> defined @Interface\FrameXML\InterfaceOptionsPanels.lua:1683
 LFGTeleport = <function> defined =[C]:-1
 SpellButton6Cooldown = SpellButton6Cooldown {
 }
 ChannelMemberButton10Name = ChannelMemberButton10Name {
 }
 Graphics_QualityText = Graphics_QualityText {
 }
 TalentMicroButtonAlertShadowTopLeft = TalentMicroButtonAlertShadowTopLeft {
 }
 EncounterJournalEncounterFrameInfoLootScrollFrameClassFilterFrameClass4Shadow = EncounterJournalEncounterFrameInfoLootScrollFrameClassFilterFr

Last edited by dreamcatcher : 08-29-11 at 06:32 PM.
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 08-29-11, 06:40 PM   #22
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,592
Hmm, you're right, that won't work at all. You'll just need to hook it once like you were doing:

Code:
hooksecurefunc('ActionButton_Update', function(self)
        for _, icon in pairs({
            self:GetName(),
            'MultiCastRecallSpellButton',
            'MultiCastSummonSpellButton',
        }) do
        local macroname = _G[self:GetName()..'Name']
        if (db.HideMacronames) then
            macroname:SetAlpha(0)
        end
    end
end)
And reload the UI to apply the changes. Hooking it again in UpdateStuff won't do anything.
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Unread 08-29-11, 06:52 PM   #23
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
If there is a way I can tie in all the skinning to one Then maybe I can do it like you say. I don't know. Still learning this stuff.

This is the whole code for the buttons.
Code:
function Style(self)  
	local name = self:GetName()
	local action = self.action
	local Button = self
	local Count = _G[name.."Count"]
	local HotKey = _G[name.."HotKey"]
	local Border  = _G[name.."Border"]
	local Btname = _G[name.."Name"]
	local Normal  = _G[name.."NormalTexture"]

	Button:SetNormalTexture[[Interface\AddOns\DreamTweaks\Media\button]]
	Border:Hide()
	
end

function StyleShapeshift()
	for i = 1, NUM_SHAPESHIFT_SLOTS do
	local name = "ShapeshiftButton"..i
	local Button = _G[name]
	local Border  = _G[name.."Border"]
	Button:SetNormalTexture[[Interface\AddOns\DreamTweaks\Media\button]]
	Border:Hide()
	end
end

function StylePet()
	for i = 1, NUM_PET_ACTION_SLOTS do
	local name = "PetActionButton"..i
	local Button = _G[name]
	local Border  = _G[name.."Border"]
	Button:SetNormalTexture[[Interface\AddOns\DreamTweaks\Media\button]]
	Border:Hide()
	end
end

function ActionButton_OnUpdate(self, elapsed)
	local rangeTimer = self.rangeTimer
	if (rangeTimer) then
	rangeTimer = rangeTimer - elapsed
	if (rangeTimer <= 0) then
	local isInRange = false
	if (ActionHasRange(self.action) and IsActionInRange(self.action) == 0) then
	_G[self:GetName()..'Icon']:SetVertexColor( 0.9, 0, 0 )
	isInRange = true
	end
	if (self.isInRange ~= isInRange) then
	self.isInRange = isInRange
	ActionButton_UpdateUsable(self)
	end
	rangeTimer = TOOLTIP_UPDATE_TIME
	end
	self.rangeTimer = rangeTimer
	end
end

hooksecurefunc('ActionButton_Update', function(self)
        for _, icon in pairs({
            self:GetName(),
            'MultiCastRecallSpellButton',
            'MultiCastSummonSpellButton',
        }) do
        local macroname = _G[self:GetName()..'Name']
        if db.HideMacronames then
            macroname:SetAlpha(0)
		else
            macroname:SetAlpha(1)
		end
	end
end)

function DreamTweaks:UpdateStuff()

	hooksecurefunc("ActionButton_Update", Style)
	hooksecurefunc("PetActionBar_Update", StylePet)
	hooksecurefunc("ShapeshiftBar_Update", StyleShapeshift)

end
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 08-30-11, 06:07 PM   #24
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Ok I moved on from trying to get the micro names to show hide for now since I have been stuck on it for days.

Now I need help with a minor thing just the layout look of the GUI.

This is what it looks like now.


I would like to move the options down. To have the scale, anchor, and offsets in same row. Can this be done?
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 08-30-11, 07:06 PM   #25
cokedrivers
A Cobalt Mageweaver
 
cokedrivers's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2009
Posts: 230
Originally Posted by dreamcatcher View Post
Ok I moved on from trying to get the micro names to show hide for now since I have been stuck on it for days.

Now I need help with a minor thing just the layout look of the GUI.

This is what it looks like now.


I would like to move the options down. To have the scale, anchor, and offsets in same row. Can this be done?
Code:
	enableHyperlinkTooltip = {
		order = 6,
		name = L["Enable Hyplerlink Tooltip"],
		desc = L["Enables the mouseover items in chat tooltip."],
		type = "toggle",
		disabled = function() return not db.chat.enable end,
	},
Order in your Ace Options lets you place the option where you want.

Hope this helps.
cokedrivers is offline   Reply With Quote
Unread 08-30-11, 07:22 PM   #26
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,592
Post

As well, you can use a "separator":

Code:
sep1 = {
    type = "description",
    name = " ",
    order = 30,
},
Make sure to set the order correctly. A separator will push the next fields onto a new line.
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Unread 08-30-11, 07:27 PM   #27
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,685
A description is full width by default, and will add a slight bit of empty space between his checkbox and the line below. What he should really do is give the checkbox element a width of full.

http://www.wowace.com/addons/ace3/pa...mon-parameters
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is online now   Reply With Quote
Unread 08-30-11, 08:57 PM   #28
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Originally Posted by Seerah View Post
A description is full width by default, and will add a slight bit of empty space between his checkbox and the line below. What he should really do is give the checkbox element a width of full.

http://www.wowace.com/addons/ace3/pa...mon-parameters
Thank you the " give the checkbox element a width of full" worked great.
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 08-31-11, 02:57 AM   #29
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
I'm haveing some problems with the color picker. It works good for the Tooltip but not so god on the frame for the Mini Map.

Here's what I have.

Code:
Color = {
	name = "BorderColor",
	type = "color",
	order = 2,
	hasAlpha = true,
	set = function(_,r,g,b,a)
	db.MM.Color.r = r
	db.MM.Color.g = g
	db.MM.Color.b = b
	db.MM.Color.a = a
	Map()
	end,
	get = function() return
	db.MM.Color.r,
	db.MM.Color.g,
	db.MM.Color.b,
	db.MM.Color.a
	end,
},
Code:
MM = {
	Enable = true,
	Scale = 1,
	Strata = "HIGH",
	Color = {r = 0, g = 0, b = 0, a = 1},
	Font = {"Fonts\\FRIZQT__.TTF",18,"THINOUTLINE"},
	anchor = "BOTTOM",
	offsetX = "0",
	offsetY = "5",
},
Code:
local f = CreateFrame("Frame", "MM", Minimap)
	f:SetParent(Minimap)
	f:SetPoint("BOTTOMLEFT", Minimap, -5, -5)
	f:SetPoint("TOPRIGHT", Minimap, 5, 5)
	f:SetFrameStrata("BACKGROUND")
	f:SetBackdrop{
		edgeFile = [=[Interface\DialogFrame\UI-DialogBox-Border]=],
		tile = false,
		tileSize = 0,
		edgeSize = 13,
		insets = {left = 4, right = 4, top = 4, bottom = 4}
	}
	f:SetBackdropBorderColor(db.MM.Color.r, db.MM.Color.g, db.MM.Color.b, db.MM.Color.a)
It will change color but not fully till i do a reload.
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 08-31-11, 11:06 AM   #30
Starinnia
Ninja Code Monkey
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2007
Posts: 84
You need to explicitly update the frame after a new color value is picked. I.E. make sure you're adjusting the frame in the "Set" handler.
Starinnia is offline   Reply With Quote
Unread 09-01-11, 03:05 AM   #31
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Originally Posted by Starinnia View Post
You need to explicitly update the frame after a new color value is picked. I.E. make sure you're adjusting the frame in the "Set" handler.
Not sure if I understand. The frame is in the same section of code as all code for the MiniMap.

Code:
function Map()

if db.MM.Enable then

	Minimap:ClearAllPoints()
	Minimap:SetPoint(db.MM.anchor, UIParent, db.MM.anchor,db.MM.offsetX, db.MM.offsetY)
	Minimap:SetScale(db.MM.Scale)
	Minimap:SetFrameStrata(db.MM.Strata)

local f = CreateFrame("Frame", "MM", Minimap)
	f:SetParent(Minimap)
	f:SetPoint("BOTTOMLEFT", Minimap, -5, -5)
	f:SetPoint("TOPRIGHT", Minimap, 5, 5)
	f:SetFrameStrata("BACKGROUND")
	f:SetBackdrop{
		edgeFile = [=[Interface\DialogFrame\UI-DialogBox-Border]=],
		tile = false,
		tileSize = 0,
		edgeSize = 13,
		insets = {left = 4, right = 4, top = 4, bottom = 4}
	}
	f:SetBackdropBorderColor(db.MM.Color.r, db.MM.Color.g, db.MM.Color.b, db.MM.Color.a)
	
	
	Minimap:SetBlipTexture[=[Interface\Addons\DreamTweaks\Media\ObjectIconsBigOn]=]
	Minimap:SetMaskTexture[=[Interface\ChatFrame\ChatFrameBackground]=]

	MinimapZoneTextButton:ClearAllPoints()
	MinimapZoneTextButton:SetPoint("TOP", Minimap, 0, 15)
	
	MiniMapTracking:ClearAllPoints()
	MiniMapTracking:SetPoint("TOPLEFT", Minimap, 0, 0)
	MiniMapTrackingButton:SetAlpha(0)
	
	MiniMapBattlefieldFrame:ClearAllPoints()
	MiniMapBattlefieldFrame:SetPoint("BOTTOMLEFT", Minimap, 0, 50)
	
	MiniMapLFGFrame:ClearAllPoints()
	MiniMapLFGFrame:SetPoint("BOTTOMLEFT", Minimap, 0, 0)
	LFDSearchStatus:ClearAllPoints()
	LFDSearchStatus:SetPoint("CENTER", UIParent, 0, 0)
	LFDSearchStatus:SetScale(0.9)
	
	MiniMapMailFrame:ClearAllPoints()
	MiniMapMailFrame:SetPoint("TOPRIGHT", Minimap, 0, 0)
	MiniMapMailIcon:SetTexture[=[Interface\AddOns\DreamTweaks\Media\Mail]=]


	if not IsAddOnLoaded("Blizzard_TimeManager") then
		LoadAddOn("Blizzard_TimeManager")
	end
	local clockFrame, clockTime = TimeManagerClockButton:GetRegions()
	clockFrame:Hide()
	clockTime:Show()
	clockTime:SetFont(unpack(db.MM.Font))
	TimeManagerClockButton:ClearAllPoints()
	TimeManagerClockButton:SetPoint("BOTTOM", Minimap, 0, 0)
	
	Minimap:EnableMouseWheel(true)
	Minimap:SetScript("OnMouseWheel", function(self, d)
		if d > 0 then
			_G.MinimapZoomIn:Click()
		elseif d < 0 then
			_G.MinimapZoomOut:Click()
		end
	end)
	
	Minimap:SetScript('OnMouseUp', function(self, button)
		if (button == 'MiddleButton') then
			ToggleCalendar()
		else
			Minimap_OnClick(self)
		end
	end)

end
	if not db.MM.Enable then return end
end
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 09-01-11, 03:58 PM   #32
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Another question here.

Before I started making my in-game GUI with Ace3 I had my addon split in 3 files one was my work on the actionbars the other was all the frames I made for my addon then the last was for the minimap, tolltip, watchframe, and chat. Then I had a config file for all 3 files. It would pull frome the other files with the comand
local _, DreamTweaks = ...
local cfg = DreamTweaks.Config

My question is with ace3 how can you do that same thing? The only way I have seen and have gotten help in making the GUI was to put all of my code in one core file and have one config file with the ACE3 options.

Last edited by dreamcatcher : 09-02-11 at 01:42 AM.
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 09-02-11, 07:16 PM   #33
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
No one know how I can do this?
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 09-03-11, 03:34 AM   #34
Rilgamon
Premium Member
 
Rilgamon's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 566
not sure if I understand you right but you can share data between different files this way:

Code:
local addonName, addonTable = ...
Every file should have a line like this at it's top. Every file loaded in your loading process gets this information passed at startup. First argument is the name of your addon and the second is a table that is passed on to every file. It's empty at first but you can put your data and functions into this table in one file and use them in the next.

So you can split your addon in as many files as you want.
__________________
The cataclysm broke the world ... and the pandas could not fix it!
Rilgamon is offline   Reply With Quote
Unread 09-03-11, 04:59 AM   #35
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,035
This is a life saver if you want to make some sense out of your addons.

EG. say you do the same thing in all your addons. Simply put it in a separate file and hey presto all your addons can use the same functionality without you copying and pasting chunks of code. You can even go one further and have a special folder for common files that are shared between your addons and you wouldn't even have to copy and paste the file into your individual addon folders.

Since this feature came out each next update to my addons incorporated this functionality where it was possible as a quick change. I think i still have a large addon that I haven't done this with yet.

Originally Posted by Rilgamon View Post
not sure if I understand you right but you can share data between different files this way:

Code:
local addonName, addonTable = ...
Every file should have a line like this at it's top. Every file loaded in your loading process gets this information passed at startup. First argument is the name of your addon and the second is a table that is passed on to every file. It's empty at first but you can put your data and functions into this table in one file and use them in the next.

So you can split your addon in as many files as you want.
__________________
Xrystal is offline   Reply With Quote
Unread 09-03-11, 07:48 AM   #36
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Featured
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,592
Modules are a little bit of work, a little too much for me to go in-depth on (too little time these days). Best bet is to find an addon that already uses modules (Postal, Mapster, etc), but since you're not too familiar with Ace/Lua yet it may take some time to understand the system, especially since most samples will contain a lot of extra stuff. Took me a few days of heavy tinkering to get my first modules to work

Before you start on modules, I'd recommend taking a look at this Ace3 addon guide. It'll provide a nice overview of the basic Ace functionality so you can better grasp how the system operates.

For modules, basically you can create a new .lua file for your module, maybe store it under a Modules folder, and reference this in your .toc. In this new module file, you can get your Ace Addon object, as well as create your new module object, like so:

Code:
local MyAddon = LibStub("AceAddon-3.0"):GetAddon("MyAddon")
local MyModule = MyAddon:NewModule("MyModule")
The module will then work similar to a Core.lua file would. It can reference MyAddon:Etc() functions, as well as have it's own MyModule:Etc() functions. It can have it's own options, defaults, and config sections, each which need to get registered and accounted for in your Core.lua and Config.lua files.
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Unread 09-04-11, 12:16 AM   #37
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Originally Posted by Nibelheim View Post
The module will then work similar to a Core.lua file would. It can reference MyAddon:Etc() functions, as well as have it's own MyModule:Etc() functions. It can have it's own options, defaults, and config sections, each which need to get registered and accounted for in your Core.lua and Config.lua files.
Ok I not sure I understand this last part. Right now I have a config file with all the gui options. Then I have my core file with the defalts. Last I have a module folder with for now one file for the actionbars.

How do I get it called in the config file?

This is the error I get.
Code:
Message: Interface\AddOns\DreamTweaks\Config.lua:46: attempt to call global 'ActionBars' (a nil value)
Time: 09/04/11 01:07:03
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\DreamTweaks\Config.lua:46: in function <Interface\AddOns\DreamTweaks\Config.lua:44>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[2]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[2]"]:5>
(tail call): ?
...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:798: in function <...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:613>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5>
(tail call): ?
...ce\AddOns\DreamTweaks\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: in function `Fire'
...ks\Libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-CheckBox.lua:68: in function <...ks\Libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-CheckBox.lua:57>

Locals: info = <table> {
 1 = "ActionBars"
 2 = "HideGryphons"
 uiType = "dialog"
 type = "toggle"
 options = <table> {
 }
 option = <table> {
 }
 uiName = "AceConfigDialog-3.0"
 handler = <table> {
 }
 appName = "DreamTweaks"
}
val = false
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to call global 'ActionBars' (a nil value)"
db = <table> {
 MABL = <table> {
 }
 Bags = <table> {
 }
 MBL = <table> {
 }
 HideMacronames = false
 Quest = <table> {
 }
 ReputationBar = <table> {
 }
 PAB = <table> {
 }
 HideGryphons = false
 Tooltip = <table> {
 }
 VMB = <table> {
 }
 ModuleEnabledState = <table> {
 }
 ExpBar = <table> {
 }
 SSB = <table> {
 }
 MABR = <table> {
 }
 Chat = <table> {
 }
 MicroMenu = <table> {
 }
 MM = <table> {
 }
}

Last edited by dreamcatcher : 09-04-11 at 03:31 AM.
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 09-05-11, 01:21 AM   #38
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
I have also posted this question on WowAce.
http://forums.wowace.com/showthread....659#post318659
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Unread 09-24-11, 07:38 PM   #39
dreamcatcher
A Black Drake
 
dreamcatcher's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2010
Posts: 82
Ok I have been working so hard this last few weeks but still having some problems, I don't understand the Action Bar module works fine no error, well no error till i do a change profile or reset default. But the strangest error is this one.

Code:
Message: Interface\AddOns\DreamTweaks\modules\Minimap.lua:1 25: attempt to index field 'db' (a nil value)
Time: 09/23/11 23:31:35
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\DreamTweaks\modules\Minimap.lua:1 25: in function <Interface\AddOns\DreamTweaks\modules\Minimap.lua: 124>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ddOns\DreamTweaks\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:543: in function <...ddOns\DreamTweaks\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:536>
(tail call): ?
Interface\AddOns\DreamTweaks\DreamTweaks.lua:97: in function `Settings'
Interface\AddOns\DreamTweaks\DreamTweaks.lua:90: in function <Interface\AddOns\DreamTweaks\DreamTweaks.lua:76 >
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ddOns\DreamTweaks\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:514: in function `InitializeAddon'
...ddOns\DreamTweaks\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:628: in function <...ddOns\DreamTweaks\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:621>

Locals: <none>
Here also is a link to the code for the cor.lua, actionbar.lua and map.lua file.

http://www.wowace.com/paste/3979/

as you see I do have the code close to the same and it has the db = self.db.profile were it should be. So why am i getting this error. I'm very confused.
dreamcatcher is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » Config.lua to ingame GUI?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off