Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-12, 12:22 PM   #1
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 282
Wowhead

Iam having withdrawls..no wowhead <scream> =)
Anyone else going nuts while it down
kasca is offline   Reply With Quote
Old 01-12-12, 01:02 PM   #2
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,906
It's back up now. If you're still seeing a maintenance page its because your local DNS has cached the ip. If your on windows try doing ipconfig /flushdns.
Dolby is offline   Reply With Quote
Old 01-12-12, 01:36 PM   #3
Firedancer
An Aku'mai Servant
 
Firedancer's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2005
Posts: 34
Seems the menu bar that is normally under the search bar is still MIA for me (even after the ipconfig thing). I can search for something and then use the menu to attempt to use talent calcs etc, but if I try to select a class using the menu or use a bookmark to a saved spec it is blank.
__________________
(\ /)
( . .) <( if you say 'plz' because it's shorter than 'please' then I'll say 'no' because it's shorter than 'yes' )
c('')('')
Firedancer is offline   Reply With Quote
Old 01-12-12, 01:46 PM   #4
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,906
That happened to me too.... I did a force refresh a few times.

CNTRL-F5 for PC
Command-R for Mac

They are working on the caching issues but this got me fixed.
Dolby is offline   Reply With Quote
Old 01-12-12, 03:44 PM   #5
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 282
Well not the whole sites up...sigh.I hate working through a quest to find a downscreen. Oh well it all be up soon.

I tryed the refreash. Didnt work. Guess ill just not work on my trans set also. Sigh...

Last edited by kasca : 01-12-12 at 05:19 PM.
kasca is offline   Reply With Quote
Old 01-13-12, 01:36 PM   #6
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 282
Sigh anyone else not able to use the profiler on wowhead?
kasca is offline   Reply With Quote
Old 01-22-12, 11:05 AM   #7
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 282
Well anyone have abetter place to look up game stuff than wopwhead? Iam tired of the parts down or just not working. Before anyone yells i tryed them on 3 differant comps. Same crap on all of them. This is getting to be useless to use.
kasca is offline   Reply With Quote
Old 01-22-12, 12:34 PM   #8
Nimhfree
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2006
Posts: 138
It depends on what you need. If you are just interested in quest information that are some addons that give you the same (or better) data that you would get from wowhead. For example, the addons Wholly and Grail will give you quest information including how quests interrelate, and the addon Lightheaded will give you information from the comments people have made.
Nimhfree is offline   Reply With Quote
Old 01-22-12, 01:16 PM   #9
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 282
I have ones for in game. I want something for outside the game.

But iam going to look into holy. Sounds better than one iam useing. Thanks
kasca is offline   Reply With Quote
Old 01-24-12, 11:41 AM   #10
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 282
Ok what other good site is out there! I had it with wowhead being down. Cant force a refreash whin there nothing there. There got to be a nother site to use.
kasca is offline   Reply With Quote
Old 01-24-12, 12:26 PM   #11
Rilgamon
Premium Member
 
Rilgamon's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 526
nope

if you can live with junkads try the english version of buffed.de ...

http://wowdata.getbuffed.com/
__________________
The cataclysm broke the world ... and the pandas could not fix it!
Rilgamon is offline   Reply With Quote
Old 01-24-12, 12:40 PM   #12
Dolby
Every day I'm shuffling
 
Dolby's Avatar
Premium Member
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,906
Hmmm, Wowhead has been working fine for me (maybe I'm just lucky and pick times its up?). If you ping Wowhead what ip do you get? I know they moved servers recently so maybe your dns is stuck?
Dolby is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » General Discussion » General WoW Chat » Wowhead

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off