Thread Tools Display Modes
Old 07-25-12, 04:34 AM   #161
Nimhfree
A Flamescale Wyrmkin
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2006
Posts: 140
If you check out the British version of the live client it returns enUS as well. It has done this for a long time. I had thought this would be a problem because of things like NPCs having different names like not using Lieutenant, but in fact there are no differences. The British client uses American names. The only difference I have found is the lack of a few quests on a British client and that is not client-based, but rather the type of server to which one connects (eu vs. us).
Nimhfree is offline  
Old 07-25-12, 04:51 AM   #162
Vlad
A Molten Giant
 
Vlad's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 751
Shame people missed my point and got stuck on the locale part, lol.

If you type /dump exp(1) or /dump math.exp(1) and crash on one of them then it confirms what I said, if not then it's only me -still waiting. :P
Vlad is offline  
Old 07-25-12, 04:57 AM   #163
AcidWeb
A Wyrmkin Dreamwalker
 
AcidWeb's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 56
Originally Posted by SDPhantom View Post
This seems to be true. Even though GetInspectSpecialization() accepts a UnitID, it seems to only return usable values after INSPECT_READY fires with that unit's GUID and stops doing so when another player is inspected or when ClearInspectPlayer() is called. This means the game client only stores inspect data for one player at a time and clears it when it's no longer needed.
Yes I found that too.
That is sad - Now we can get enemy arena team specializations in nice format but still need mess with inspections to get specs of our team.
__________________
Livarax - Karazhan
Vox Rootis, Vox Dei!
AcidWeb is offline  
Old 07-25-12, 05:44 AM   #164
Maul
Ion Engines, Engage!
 
Maul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2005
Posts: 401
Originally Posted by Vladinator View Post
If you type /dump exp(1) or /dump math.exp(1) and crash on one of them then it confirms what I said, if not then it's only me -still waiting. :P
I typed that in and I get -

Code:
Dump: value=math.exp(1)
[1]="enUS"
>.>
<.<

Actually, no crash here. But, some of the crash related stuff seems to be connected to slash commands in general.
__________________

Twitter: @IonMaul | Windows Live: trinityui@live.com | Google Talk: trinityui@gmail.com
Maul is offline  
Old 07-25-12, 09:17 AM   #165
Talyrius
A Frostmaul Preserver
 
Talyrius's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 283
Originally Posted by Maul View Post
... But, some of the crash related stuff seems to be connected to slash commands in general.
Disabling the taintLog resolves these game client crashes.

Speculation:
It's probably just a bug, but this build may have been pushed in the midst of a reworking of the way taint debugging is done. I wouldn't get my hopes up though.
Talyrius is offline  
Old 07-25-12, 09:37 AM   #166
Maul
Ion Engines, Engage!
 
Maul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2005
Posts: 401
Originally Posted by Talyrius View Post
Disabling the taintLog resolves these game client crashes.
Not entirely, I turned the taint log off and still had issues until I narrowed down my crash issue to modifying a custom gametooltip (like used for tooltip scanning). I eliminated the modifications as well as the :GetRegion() calls on the custom tooltip and only then did the crashes stop.

And I still crash on a /reload occasionally with the taint log off.
__________________

Twitter: @IonMaul | Windows Live: trinityui@live.com | Google Talk: trinityui@gmail.com
Maul is offline  
Old 07-26-12, 01:15 PM   #167
Meorawr
A Chromatic Dragonspawn
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2010
Posts: 193
Not sure if these have been posted elsewhere, but the GetShapeshiftFormID() returns for Monk stances are as follows:

Stance of the Wise Serpent: 20
Stance of the Sturdy Ox: 23
Stance of the Fierce Tiger: 24

Paladin seals/Death Knight presences still don't have returns, Metamorphosis does but Dark Apotheosis doesn't.
Meorawr is offline  
Old 07-26-12, 01:43 PM   #168
Phanx
A Pyroguard Emberseer
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 3,983
Originally Posted by Meorawr View Post
Not sure if these have been posted elsewhere, but the GetShapeshiftFormID() returns for Monk stances are as follows: ...
I updated the GetShapeshiftFormID page on Wowpedia.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, ShieldsUp, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
Phanx is offline  
Old 07-27-12, 09:41 PM   #169
Fizzlemizz
A Cobalt Mageweaver
 
Fizzlemizz's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2011
Posts: 235
07/27 patch, WorldMap_GetPOITextureCoords has been changed to GetPOITextureCoords
__________________
FizzleMizz Maintainer of Discord Unit Frames and Discord Art.
Author of FauxMazzle
Fizzlemizz is offline  
Old 07-28-12, 01:04 AM   #170
Maul
Ion Engines, Engage!
 
Maul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2005
Posts: 401
With the 7/27 beta patch [petbattle], [possessbar] and [overridebar] are all in and working just fine so far.

[extrabar] I have not been able to test yet, but I presume it works as well.
__________________

Twitter: @IonMaul | Windows Live: trinityui@live.com | Google Talk: trinityui@gmail.com
Maul is offline  
Old 07-28-12, 08:26 AM   #171
p3lim
A Pyroguard Emberseer
 
p3lim's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,177
What is the proper action IDs for overridebar, possessbar and petbattle?
I'm not at home so I cannot test myself.

Also, the quest you were testing so furiously with, does that trigger possessbar or overridebar?
p3lim is offline  
Old 07-28-12, 09:09 AM   #172
Maul
Ion Engines, Engage!
 
Maul's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2005
Posts: 401
Last I looked, the pet battle UI does not use action ID's nor secure templates. This may have change in this last patch, but I did not look. For me, the important part was being able to hide/show elements of my addon securely via the [petbattle] macro conditional, which does work.

My goal right now is to let the Blizzard implementation of the pet battle UI to be used when someone is using my action bar addon and not replace it. I was more concerned with a player getting into something like PVP combat while in a pet battle and being unable to re-assert action bars securely.

[possessbar] uses ID's 133+

[overridebar] uses ID's 157+ (though, I suspect there *may* be override bars that could also use ID's 133+)

And yes, [overridebar] works for that one quest with ID's 157+
__________________

Twitter: @IonMaul | Windows Live: trinityui@live.com | Google Talk: trinityui@gmail.com
Maul is offline  
Old 07-28-12, 12:43 PM   #173
p3lim
A Pyroguard Emberseer
 
p3lim's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,177
Trying to figure out what ID to bind the keys to during pet battle right now, blizzard didn't make it too easy on us

Also, even though vehicles use the OverrideBar frames aswell, they only respond to [vehicleui]
p3lim is offline  
Old 07-28-12, 05:43 PM   #174
Phanx
A Pyroguard Emberseer
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 3,983
Updated GlobalStrings.lua for all locales in build 15913:
https://github.com/phanx/wow-globalstrings
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, ShieldsUp, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
Phanx is offline  
Old 07-28-12, 06:01 PM   #175
Haleth
This Space For Rent
 
Haleth's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,155
I updated the initial post with some generally useful links which was long overdrue
Haleth is offline  
Old 07-29-12, 12:23 PM   #176
Saiket
A Chromatic Dragonspawn
 
Saiket's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2008
Posts: 152
Not sure when this was added, but GetInstanceInfo() now returns the current MapID as its 8th result, so addons can detect the current instance/continent without relying on localized map names. For example, 1 is Kalimdor and 530 is Outlands.
____
Edit: Also, string.dump seems to have been removed from the standard library.

Last edited by Saiket : 07-29-12 at 12:35 PM.
Saiket is offline  
Old 07-29-12, 01:27 PM   #177
Ketho
A Molten Giant
 
Ketho's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 560
Originally Posted by Saiket View Post
Not sure when this was added, but GetInstanceInfo() now returns the current MapID as its 8th result, so addons can detect the current instance/continent without relying on localized map names. For example, 1 is Kalimdor and 530 is Outlands.
Seems to have been added around build 15508, for reference

Last edited by Ketho : 07-29-12 at 03:08 PM.
Ketho is offline  
Old 07-29-12, 07:25 PM   #178
Phanx
A Pyroguard Emberseer
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 3,983
Originally Posted by Saiket View Post
Not sure when this was added, but GetInstanceInfo() now returns the current MapID as its 8th result, so addons can detect the current instance/continent without relying on localized map names. For example, 1 is Kalimdor and 530 is Outlands.
MapID has been available for a long time; see GetCurrentMapAreaID.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, ShieldsUp, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
Phanx is offline  
Old 07-30-12, 12:46 AM   #179
Trelis
A Murloc Raider
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
UnitInParty

I haven't seen this one documented on any of the change sites.

When solo, if you do UnitInParty("player") or on player's name instead of "player" it used to return 1, now it returns nil.
Trelis is offline  
Old 07-30-12, 09:33 AM   #180
Saiket
A Chromatic Dragonspawn
 
Saiket's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2008
Posts: 152
Originally Posted by Phanx View Post
MapID has been available for a long time; see GetCurrentMapAreaID.
Not the MapAreaID like the illustrated world maps, but the MapID of the instance/continent that changes on PLAYER_ENTERING_WORLD. The terminology's a little muddled in the Lua API; Maybe we should call it a "WorldID" for consistency with PEW.
Saiket is offline  
 

Go BackWoWInterface » WoD Beta » MoP archived threads » Beta API discussion

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off