Thread Tools Display Modes
Unread 09-18-12, 02:48 PM   #1
AngelPrice
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Carbonite LUA Errors

I downloaded the new Carbonite. I am using English version. When I log in I automatically get LUA errors for Carbonite and they won't stop coming. Is there a fix for this? A new version maybe? I love carbonite but I am tired of not being to play the game with it installed. I have deleted my wtf, interface, and cache folders. Reinstalled Carbonite and turned all other addons off and still I can't get it to work. Any help would be greatly appreciated.
AngelPrice is offline  
Unread 09-19-12, 12:06 AM   #2
jeffy162
Premium Member
 
jeffy162's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 1,829
Are you using the latest version of Carbonite? The latest version is Carbonite 5.041.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?

jeffy162 is offline  
Unread 09-19-12, 03:03 AM   #3
dave_ames
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Carbonite 5.041 LUA Errors

Downloaded and installed CarboniteAddon version 5.041 and am getting thousands of LUA errors. Interface/Addon/Carbonite/Carbonite.lua:6796:GetAchievementcriteriaInfo.

They are coming so fast that i am unable to stop the count or even close the lua error window.
dave_ames is offline  
Unread 09-19-12, 04:59 AM   #4
dave_ames
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Update to LUA errors

This error occurred in Duskwood. Possible CRZ (cross-realm zone) issue. No errors in Night elf starting area, Stormwind, Goldshire, or Human starting area.
dave_ames is offline  
Unread 09-19-12, 07:06 AM   #5
AngelPrice
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Originally Posted by jeffy162 View Post
Are you using the latest version of Carbonite? The latest version is Carbonite 5.041.
Yes I am using the most recent version of carbonite.
AngelPrice is offline  
Unread 09-19-12, 07:08 AM   #6
AngelPrice
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Originally Posted by dave_ames View Post
This error occurred in Duskwood. Possible CRZ (cross-realm zone) issue. No errors in Night elf starting area, Stormwind, Goldshire, or Human starting area.
Mine did that in Duskwood as well while trying to level my warlock. I had to tell blizzard to not show lua errors just to get past it. It will say disable addons or ignore when it happens I say ignore it usually. Hope that helps out some Dave.
AngelPrice is offline  
Unread 09-19-12, 07:31 AM   #7
AngelPrice
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Originally Posted by dave_ames View Post
This error occurred in Duskwood. Possible CRZ (cross-realm zone) issue. No errors in Night elf starting area, Stormwind, Goldshire, or Human starting area.
Hi Dave,

I found a post that fixes this issue inside carbonite. If I might reccomend get Notepad++ it is a free program and breaks everything down by line number. Getting this allowed me to change all the code listed in the below forum post in about 5 minutes. I logged in and had no issues in duskwood after changing the code. Let me know if it works for you. Good Luck!
http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=44327
AngelPrice is offline  
Unread 09-20-12, 07:23 AM   #8
dave_ames
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Lua errors in Duskwood and wetlands

May thanks for the tip. Problem resolved in less than 5 minutes. Your help very greatly appreciated.
dave_ames is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Carbonite LUA Errors

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off