Thread Tools Display Modes
Unread 09-26-12, 09:09 AM   #1
RebeckaJ
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Carbonite Map is blank

I updated carbonite today from beta version to the new carbonite 5.041 and now i cant even see the new pandaria zone...

The map only show an blank backround for me.

And i have deleted my addon many time to reinstall it (install is wrong word on addons i know).
I have reseted carbonite ingame.
Deleted the files for carbonite in savevariables

But it dont work at all


What is wrong?







RebeckaJ is offline  
Unread 09-26-12, 10:43 AM   #2
Sajohto
A Kobold Labourer
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
I am also experiencing this. I have other addons installed, but this problem even with all other addons disabled.
Sajohto is offline  
Unread 09-26-12, 11:16 AM   #3
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,082
The problem is Carbonite does not yet have the panda zones, so your not doing anything wrong.
Rythal is offline  
Unread 09-26-12, 12:52 PM   #4
RebeckaJ
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Originally Posted by Rythal View Post
The problem is Carbonite does not yet have the panda zones, so your not doing anything wrong.


Well before i updated carbonite i had pandaria zones

So carbonite must have it.. i think there is a bug in the update...

Carbonite beta 5.0 worked great i mean maps for instances, quests, questhelper and more worked before i updated earler today... After the update it was this problem.....
RebeckaJ is offline  
Unread 09-26-12, 12:54 PM   #5
atruepoet
A Defias Bandit
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
I'm having the same problem with my Pandaria map(s).
atruepoet is offline  
Unread 09-26-12, 01:09 PM   #6
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,082
You had maps before because of the version you were using.

it wasn't a carbonite beta, it was a fan update created by me and had nothing to do with the official one.

The real carbonite doesn't.. if you want the maps you need to use the fan version instead of the official or wait until they update.
Rythal is offline  
Unread 09-26-12, 01:19 PM   #7
RebeckaJ
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Originally Posted by Rythal View Post
You had maps before because of the version you were using.

it wasn't a carbonite beta, it was a fan update created by me and had nothing to do with the official one.

The real carbonite doesn't.. if you want the maps you need to use the fan version instead of the official or wait until they update.
and were can i find the fan version?
RebeckaJ is offline  
Unread 09-26-12, 03:20 PM   #8
snoopie
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2010
Posts: 5
Originally Posted by RebeckaJ View Post
and were can i find the fan version?
^^^^Same problem need fan version but cant find ^^^^^
snoopie is offline  
Unread 09-26-12, 03:42 PM   #9
jeffy162
Premium Member
 
jeffy162's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 1,836
You can find it Here. Don't forget, though: Just let it overwrite the files already in place.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?

jeffy162 is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » Carbonite Map is blank

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off