Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-06-12, 12:00 PM   #1
Kcori
A Cliff Giant
Join Date: Apr 2009
Posts: 77
Missing Extra Action Button

Sigg,

I was wondering if there's a way to get the extraactionbutton to show up using RDX? There are a few quests that use this, for example http://www.wowhead.com/quest=30528/h...-chief-yip-yip


Thanks
Kcori
Kcori is offline   Reply With Quote
Unread 12-09-12, 05:49 AM   #2
sigg
Featured Artist
 
sigg's Avatar
Featured
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,229
Hi Kcori,

Did you move the extra bar first ?
by deffault it is located on the bottomleft of the screen (I have changed in RDX to be default in the center of the screen now)

I am levelling my character to be able to test.

I will come back soon to you

__________________
RDX manager
Sigg
sigg is offline   Reply With Quote
Unread 12-10-12, 10:33 AM   #3
Kcori
A Cliff Giant
Join Date: Apr 2009
Posts: 77
Thanks Sigg..... I'm lvl'ing another toon, I should be able to test it out tonight.. I see where is should be, but i don't think it shows up.

Kcori
Kcori is offline   Reply With Quote
Unread 12-12-12, 11:59 AM   #4
Kcori
A Cliff Giant
Join Date: Apr 2009
Posts: 77
Sigg,

The Extra Action button is still missing. I can see where the frame should be when moving around the Blizzard Elements, but doesn't show up when doing quests.

Kcori
Kcori is offline   Reply With Quote
Unread 01-20-13, 07:41 AM   #5
sigg
Featured Artist
 
sigg's Avatar
Featured
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,229
Sorry for being so late
A fix is available in github

Cheers
__________________
RDX manager
Sigg
sigg is offline   Reply With Quote
Unread 01-25-13, 08:10 PM   #6
Kcori
A Cliff Giant
Join Date: Apr 2009
Posts: 77
Sigg, Its working as intended. =)
Kcori is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Featured Projects » OpenRDX » OpenRDX Support » OpenRDX: Bug/Error Reports » Missing Extra Action Button

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off