Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 02-14-13, 05:50 PM   #1
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
[WIP] Adjusting bunitframes to my taste and needs, help required!

Hey there,

I am currently on my journey into addons in WoW again
I have come decently far by using my little actuall lua knowledge but depend highly on just thinking about what i am seeing in the code and adjusting it to what i understand will do stuff that i want to change.

So in total my actuall knowledge if about nonexistence but with logically thinking i get somewhat far.

I want to try to adjust bunitframes to my likings and hope you may help me with that and maybe i may learn alot from that. But please keep it simple and clear so even someone like me - a totally noob - may understand why and what you are doing.

So my first few things i want to have happen are the followings:

1) remove total health value only from playerframe and remove total power value only from target frame:

I have done a very simple solution by just moving these values out of the way as my out commenting on the parts i did screwed up everything.

As i do not like such "bad code" in my addons i'd like to fix it "cleanly" by removing the parts i do not like instead of moving them out of my screen.

I have done:
Code:
		if self.panel then
			self.health.value = self.health.value or self.health:CreateFontString(fname..'healthbarvalue', 'OVERLAY', 'GameFontNormal')
			self.health.value:SetFont(defaultfont, (NATIVE_FONT_SIZE-1) * frameScale)
			if self.panel then
				if self.unit =='player' then
					self.health.value:SetPoint('LEFT', self.panel, 'LEFT', gap*2, 5000) -- 5000 was 0
				elseif self.unit == 'target' then
					self.health.value:SetPoint('RIGHT', self.panel, 'RIGHT', -gap*2, 0)
				else
					self.health.value:SetPoint('RIGHT', self.panel, 'RIGHT', -gap*2, 0)
				end
			else
				self.health.value:SetPoint('TOPLEFT', gap*2, 0)
				self.health.value:SetPoint('BOTTOMRIGHT', -gap*2, 0)
				self.health.value:SetJustifyH('RIGHT')
			end
		end
as well as:

Code:
			if self.panel then
				self.power.value = self.power.value or self.power:CreateFontString(fname..'powerbarvalue', 'OVERLAY', 'GameFontNormal')
				self.power.value:SetFont(defaultfont, NATIVE_FONT_SIZE * frameScale)
				if self:GetHeight() > 30 then
					if self.panel then
						self.power.value:SetFont(defaultfont, (NATIVE_FONT_SIZE-1) * frameScale)
						if self.unit =='player' then
							self.power.value:SetPoint('RIGHT', self.panel, 'RIGHT', -gap*2, 0)
						elseif self.unit == 'target' then
							self.power.value:SetPoint('RIGHT', self.health.value, 'LEFT', -gap*2, 5000) -- 5000 was 0
						else
							self.power.value:SetPoint('RIGHT', self.health.value, 'LEFT', -gap*2, 0)
						end
					else
						self.power.value:SetPoint('TOPLEFT', gap*2, 0)
						self.power.value:SetPoint('BOTTOMRIGHT', -gap*2, 1)
						self.power.value:SetJustifyH('RIGHT')
					end
				end
			end
2) I want to lift up the special power bar a bit (about 2-4 px)

I have done:
Code:
	if self.orbs == nil or self.orbs[vmax] == nil then
		self.orbs = self.orbs or CreateFrame('frame', 'bOrbs', self)
		local class_color = bUnitFrames.colors.class[class]
		self.orbs:SetSize(14*vmax, 16)
		for i=1, vmax do
			local fname = 'bOrbs'..i
			self.orbs[i] = self.orbs[i] or self.orbs:CreateTexture(fname..'tex', 'OVERLAY')
			self.orbs[i]:SetTexture('Interface\\FriendsFrame\\StatusIcon-Offline')
			self.orbs[i]:SetBlendMode('ADD')
			self.orbs[i]:SetVertexColor(class_color.r, class_color.g, class_color.b)
			if class == 'WARLOCK' then
				local c_color = bUnitFrames.colors.WarlockPower[spec]
				self.orbs[i]:SetVertexColor(c_color.r*1.3, c_color.g*1.3, c_color.b*1.3)
			end
			self.orbs[i]:SetSize(16, 16)
			self.orbs[i].bg = self.orbs[i].bg or self.orbs:CreateTexture(fname..'texbg', 'OVERLAY')
			self.orbs[i].bg:SetTexture('Interface\\FriendsFrame\\StatusIcon-Offline')
			self.orbs[i].bg:SetVertexColor(.1,.1,.1)
			self.orbs[i].bg:SetSize(16, 16)
			if i==1 then
				self.orbs[i]:SetPoint('LEFT')
				self.orbs[i].bg:SetPoint('LEFT')
			else
				self.orbs[i]:SetPoint('LEFT', self.orbs[i-1], 'RIGHT', -2, 4) -- defaultvalue = -2, 0
				self.orbs[i].bg:SetPoint('LEFT', self.orbs[i-1].bg, 'RIGHT', -2, 4) -- defaultvalue = -2, 0
			end
			self.orbs[i].bg:SetDrawLayer('OVERLAY', 6)
			self.orbs[i]:SetDrawLayer('OVERLAY', 7)
		end
		self.orbs:SetPoint('CENTER', self.power, 'TOP')
	end
Which gives me this:


And i do not know why.

I want to change more stuff but this will take some time so please keep checking back from time to time if you are willing to help me

Thx alot I appreciate your help immensly!
__________________
Balance is, when everyone is unhappy.

Last edited by Syliha : 02-14-13 at 05:53 PM.
Syliha is offline   Reply With Quote
Unread 02-14-13, 07:32 PM   #2
Tim
A Warpwood Thunder Caller
 
Tim's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 92
Your health and power issues should be fixable by setting their text to nothing.
Code:
self.health.value:SetText(' ')
self.power.value:SetText(' ')

As for your orb issues..
Code:
self.orbs[i]:SetPoint('LEFT', self.orbs[i-1], 'RIGHT', -2, 4) -- defaultvalue = -2, 0
self.orbs[i].bg:SetPoint('LEFT', self.orbs[i-1].bg, 'RIGHT', -2, 4) -- defaultvalue = -2, 0
This is basically telling the new orb to anchor itself & the bg to the previous orb as well as moving 2 to the side of it (x-axis) and 4 above it (y-axis). You will want to change 4 back to 0 and they should all be in a straight line.
__________________
++ Cirax's Repository
++ Author of oUF_DHUD and cTools
Tim is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 04:12 AM   #3
Wildbreath
A Cyclonian
 
Wildbreath's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 46
sorry for the silence. my answers are short, because I do not write very well in english
2) I want to lift up the special power bar a bit (about 2-4 px)
self.orbs:SetPoint('CENTER', self.power, 'TOP', 0, -4) (-4 - y-value for orbs bar, you was trying move every orb separately)
1) remove total health value only from playerframe and remove total power value only from target frame:
just self.health.value:Hide() if unit equal player or target

lua Code:
  1. if self.unit =='player' or self.unit == 'target' then
  2.     self.health.value:ClearAllPoints()
  3.     self.health.value:Hide()
  4. else
  5.     self.health.value:SetPoint('RIGHT', self.panel, 'RIGHT', -gap*2, 0)
  6. end
Wildbreath is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 05:48 AM   #4
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
Hey u 2 :)

Thx alout for your help everything worked and I have understood why so I will remember it (and if not i can still look up the thread :D).

So I have 3 more questions:

1) I want to color the target debuffs so they display an appropriated color (magic = blue, harmstring = red etc.)

I have tried setting:
debuffFrame.icon:SetBorder(1,1,1) just as a test to get at least one color around alld ebuffs, which did not work.

Also i tried to change:
Code:
self.debuffFrames[1].border:Hide()
into
Code:
self.debuffFrames[1].border = ('0.66,0.44,0.33')
With no success.

I have googled and read some pages, but alot of these changes they made there are either very complex or with other addons (e.g. ouf) and newly created layouts. As is there is a border / Backdrop used right now which i need to CHANGE and not ADD anything new. I hope i am right with that?

So how can i achieve my goal here? I either (cause that's the easiest way) want to color my debuffs with a red border or (which would be perfect) color them depending on their type (magic, physical etc.).

2) I want to adjust the size of the manabar of the targetstarget by about 1-2px.
At the moment it looks like this (ignore the circle^^):
http://img4.picload.org/image/adddor...nshot_0210.jpg
That means that the manabar for the target is about 1-2px smaller than for the player and targetframe which kinda looks bad. I have scanned thorugh all "targettarget" lines i could find but did not find anything which i could adjust like for the orbs function or anything like that. I am totally in the dark here :/

3) I have hidden all my bars (including playerbar) with ouf barfader till i got into combat or was not at 100% health.
As i do not know if and how it works here and wildbreath alread told me to "modify a statedriver values [combat]show;hide". But I have no idea how and what to do, so that's kinda up to you guys :/ Dunno if ouf_barfader is of any use here. I was using this in my old (~1year) old UI Pack but there is no way for me to really compare the code as the ouf layout is no longer supported etc. :/


Additionally I have hidden the minimap button by setting its size to 0,0 could this cause ony problemes?

Also i very sorry to not give you guys that are not having experience with this addon any more code but i just do not know where to look and what could help you - deeply sorry for that :/

I really hope you could help me out with that as well as that would be almost everything i need to complete my interface once again :)

Again: Much appreciation for your time! (:
__________________
Balance is, when everyone is unhappy.
Syliha is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 06:06 AM   #5
Wildbreath
A Cyclonian
 
Wildbreath's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 46
look for updateAuraButton function
lua Code:
  1. icon.overlay:SetTexture(.2,.2,.2)
  2. if isDebuff then
  3.     local color = DebuffTypeColor[dtype] or { r=.1, g=.1, b=.1 }
  4.     icon.overlay:SetTexture(color.r, color.g, color.b)
  5. end
  6. icon.overlay:Show()
and a default UI DebuffTypeColor array
lua Code:
  1. DebuffTypeColor = { };
  2. DebuffTypeColor["none"] = { r = 0.80, g = 0, b = 0 };
  3. DebuffTypeColor["Magic"]    = { r = 0.20, g = 0.60, b = 1.00 };
  4. DebuffTypeColor["Curse"]    = { r = 0.60, g = 0.00, b = 1.00 };
  5. DebuffTypeColor["Disease"]  = { r = 0.60, g = 0.40, b = 0 };
  6. DebuffTypeColor["Poison"]   = { r = 0.00, g = 0.60, b = 0 };
  7. DebuffTypeColor[""] = DebuffTypeColor["none"];
visibility: add that code to layout function, as i know we can change alpha in combat, so use it
lua Code:
  1. self:SetScript('OnUpdate', function(self, elapsed)
  2.     if not self:IsShown() then return end
  3.     self.st = elapsed + (self.st or 0)
  4.     if self.st > .2 then
  5.         local h, mh = UnitHealth(self.unit) or 1, UnitMaxHealth(self.unit) or 100
  6.         local perc = h/(mh/100)
  7.         if perc < 100 or InCombatLockdown() or UnitAffectingCombat('player') then
  8.             self:SetAlpha(1)
  9.         else
  10.             self:SetAlpha(0)
  11.         end
  12.         self.st = 0
  13.     end
  14. end)

Last edited by Wildbreath : 02-15-13 at 06:14 AM.
Wildbreath is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 06:47 AM   #6
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
Hi!

The debuff thingy worked thx alot! Will try the hidingcode next.

I noticed a thing which i am not sure if it is cause of my changes or a general bug:

The Deathknightrunes are not indicating if they are usable or not. I noticed if i am out of runes they show the same colors as if i have them available.

I also noticed that they glow (as if an action button ability is ready again after a cooldown time) but the "shadow overlay" is missing (that what normaly is on the action bars).

They look exactly the same if used or not.

Any ideas?

Also any idea about the manabar on the target?

Love your support thx sooo much

Edit:

I've pasted your hiding script between these two lines:
Code:
bUnitFrames.Layout = function(self)

	local frameScale = min(self:GetHeight() / 36, self:GetWidth() / 72)
But nothing is happening? I do not get any errors but the frame is not hiding as well.
__________________
Balance is, when everyone is unhappy.

Last edited by Syliha : 02-15-13 at 07:05 AM.
Syliha is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 07:18 AM   #7
Wildbreath
A Cyclonian
 
Wildbreath's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 46
will test and post all soon from home, on job now
Wildbreath is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 08:09 AM   #8
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
Alright thx alot

I have another issue:
http://picload.org/image/adcowwi/wowscrnshot_0215.jpg

As you can see here all manabars have different heights (I've edited the default values, to prevent resize errors), my values are:

Code:
	['player'] = 				{ a = 'CENTER', p = 'UIParent', pa = 'BOTTOM', x = -120, y = 160, width = 150, height = 45, panel = 1, castbar = 1 },
	['target'] = 				{ a = 'CENTER', p = 'UIParent', pa = 'BOTTOM', x = 120, y = 160, width = 150, height = 45, panel = 1, castbar = 1 },
	['targettarget'] = 			{ a = 'CENTER', p = 'UIParent', pa = 'BOTTOM', x = 240, y = 166, width = 80, height = 33 },
I will be waiting patiently, just take your time

Edit:
Also there seems to be a conflicht with the addon "cooldowns":
http://www.wowinterface.com/download...11871#comments

Edit2:


Sorry for discovering so many problems :O
I get a cooldwon displayed by bunitframes for Consecration:
http://picload.org/image/adclgdc/wowscrnshot_0215.jpg

It is definitly bunitframes, as every other addon is turned off.

Edit3:

Also i get huge errorspams in Alteracvalley e.g.:

Code:
Message: Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:858: attempt to call method 'SetVertexColor' (a nil value)
Time: 02/15/13 15:52:20
Count: 1
Stack: Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:858: in function <Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:826>
[C]: in function `CompactUnitFrame_UtilSetDebuff'
Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:876: in function `UpdateDebuffs'
Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:1688: in function `updateAuras'
Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:2229: in function `updateUnit'
Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:2708: in function <Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:2635>
[C]: in function `SetAttribute'
Interface\FrameXML\SecureGroupHeaders.lua:195: in function <Interface\FrameXML\SecureGroupHeaders.lua:115>
Interface\FrameXML\SecureGroupHeaders.lua:458: in function `SecureGroupHeader_Update'
Interface\FrameXML\SecureGroupHeaders.lua:48: in function <Interface\FrameXML\SecureGroupHeaders.lua:46>

Locals: debuffFrame = bRaidUnitButton30Debuff {
 0 = <userdata>
 _SetSize = <function> defined =[C]:-1
 parent = bRaidUnitButton30 {
 }
 border = "0.66,0.44,0.33"
 count = bRaidUnitButton30DebuffCount {
 }
 unstable = false
 SetSize = <function> defined @Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:75
 cooldown = bRaidUnitButton30DebuffCooldown {
 }
 icon = bRaidUnitButton30DebuffIcon {
 }
}
unit = "raid30"
index = 1
filter = nil
isBossAura = nil
isBossBuff = nil
name = "Chilled"
rank = ""
icon = "Interface\Icons\Spell_Frost_FrostArmor02"
count = 1
debuffType = "Magic"
duration = 0
expirationTime = 0
unitCaster = nil
canStealOrPurge = nil
shouldConsolidate = nil
spellId = 7321
color = <table> {
 b = 1
 g = 0.6
 r = 0.2
}
(*temporary) = nil
(*temporary) = "0.66,0.44,0.33"
(*temporary) = 0.2
(*temporary) = 0.6
(*temporary) = 1
(*temporary) = "attempt to call method 'SetVertexColor' (a nil value)"
Only bunitframe is enabled at this time.
__________________
Balance is, when everyone is unhappy.

Last edited by Syliha : 02-15-13 at 08:55 AM.
Syliha is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 10:44 AM   #9
Wildbreath
A Cyclonian
 
Wildbreath's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 46
about last error - seems you modify code and it tryes to edit raid debuffs, but raid debuffs not have a color border.

about show/hide -
Lua Code:
  1. self.uf = CreateFrame('frame', nil, self)
  2. self.uf:SetScript('OnUpdate', function(ss, elapsed)
  3.     ss = ss:GetParent()
  4.     if not ss:IsShown() then return end
  5.     ss.st = elapsed + (ss.st or 0)
  6.     if ss.st > .2 then
  7.         local h, mh = UnitHealth(ss.unit) or 1, UnitMaxHealth(ss.unit) or 100
  8.         local perc = h/(mh/100)
  9.         print(perc)
  10.         if perc < 100 or InCombatLockdown() or UnitAffectingCombat('player') then
  11.             ss:SetAlpha(1)
  12.         else
  13.             ss:SetAlpha(0)
  14.         end
  15.         ss.st = 0
  16.     end
  17. end)
paste it after
Lua Code:
  1. if self.unit == 'player' and not self.raidbutton then
Wildbreath is offline   Reply With Quote
Unread 02-15-13, 11:34 AM   #10
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
Originally Posted by Wildbreath View Post
about last error - seems you modify code and it tryes to edit raid debuffs, but raid debuffs not have a color border.

about show/hide -
Lua Code:
  1. self.uf = CreateFrame('frame', nil, self)
  2. self.uf:SetScript('OnUpdate', function(ss, elapsed)
  3.     ss = ss:GetParent()
  4.     if not ss:IsShown() then return end
  5.     ss.st = elapsed + (ss.st or 0)
  6.     if ss.st > .2 then
  7.         local h, mh = UnitHealth(ss.unit) or 1, UnitMaxHealth(ss.unit) or 100
  8.         local perc = h/(mh/100)
  9.         print(perc)
  10.         if perc < 100 or InCombatLockdown() or UnitAffectingCombat('player') then
  11.             ss:SetAlpha(1)
  12.         else
  13.             ss:SetAlpha(0)
  14.         end
  15.         ss.st = 0
  16.     end
  17. end)
paste it after
Lua Code:
  1. if self.unit == 'player' and not self.raidbutton then
Yeah that was true, I had edited them and will report back once i get into AV again.

Your code produces this error:
Code:
Message: Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:1214: attempt to call global 'UnitMaxHealth' (a nil value)
Time: 02/15/13 18:33:42
Count: 5785
Stack: Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:1214: in function <Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:1209>

Locals: ss = bplayerUnitFrame {
 0 = <userdata>
 shadow = bplayerUnitFrameshadow {
 }
 combat = bplayerUnitFrameiconcombat {
 }
 SmoothBar = <function> defined @Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:1027
 elapsed = 49.708002308384
 pvptimer = playerPVPTimer {
 }
 unit = "player"
 resize = bplayerUnitFrameResizeButton {
 }
 panel = bplayerUnitFramepanel {
 }
 threat = bplayerUnitFramethreat {
 }
 power = bplayerUnitFramepowerbar {
 }
 st = 49.708002308384
 uf = <unnamed> {
 }
 smooted = true
 castbar = <unnamed> {
 }
 menu = <function> defined @Interface\AddOns\bUnitFrames\bUnitFrames.lua:2430
 portrait = bplayerUnitFrameportrait {
 }
 name = bplayerUnitFrameunitnamestring {
 }
 isCastbar = <unnamed> {
 }
 title = <unnamed> {
 }
 health = bplayerUnitFramehealthbar {
 }
}
elapsed = 0.0080000003799796
(*temporary) = 4350
(*temporary) = nil
(*temporary) = "player"
(*temporary) = "attempt to call global 'UnitMaxHealth' (a nil value)"
UnitHealth = <function> defined =[C]:-1
UnitAffectingCombat = <function> defined =[C]:-1
Edit:
No errors anymore in alterac valley, sorry for my mistake.
__________________
Balance is, when everyone is unhappy.

Last edited by Syliha : 02-15-13 at 03:09 PM.
Syliha is offline   Reply With Quote
Unread 02-16-13, 03:35 AM   #11
Wildbreath
A Cyclonian
 
Wildbreath's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 46
UnitMaxHealth is wrong, my bad, replace to UnitHealthMax
Wildbreath is offline   Reply With Quote
Unread 02-17-13, 04:19 AM   #12
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
Hey me again^^

I've got almost everything the way I want it to be and therefore are finishing the UI off Thx alot for helping me, would not be possible without your help!

So there are three things left:

1) The Hiding of the playerframe gives 2 Problemes:

First it does not hide the pet frame (and i suppose it does not hide the focus and focus target as well) which i need to be hidden as well (I do not want to show anything while not in combat or at 100% HP).

Also your code gives me "100" in the chat like 3x in 1 Second (so i get a chat locking like this
Code:
100
100
100
100
[TRADE]: XYBLAH 1000gold
100
100
100
100
etc.

EDIT: Also I need to show the playerframe if I have a target EDIT END

Secondly I still have no clue why the powerbar for the targetframe is about 1px bigger than for the playerframes even though they both have the exact same settings.

Your hiding code for the HP on the playerframe worked really well

Thirdly I still get the Cooldown for my paladin spell which is kinda weird and overlaps all my buttons placed there, so that really needs a fix, too.

I really hope i do not annoy you and am really, really glad that you find the time for hepling me.

Also if anyone else knows why I am having these issues, please feel free to join the discussion, thx!

__________________
Balance is, when everyone is unhappy.
Syliha is offline   Reply With Quote
Unread 02-18-13, 06:29 AM   #13
Wildbreath
A Cyclonian
 
Wildbreath's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 46
ouch, remove print(perc) from code, added it for testing only
for other unit frames you should modify a unit UnitAffectingCombat('target') UnitAffectingCombat('focus') & etc
Wildbreath is offline   Reply With Quote
Unread 02-20-13, 09:31 AM   #14
Syliha
A Flamescale Wyrmkin
 
Syliha's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 104
Hey

I have achieved everything i wanted now and am really thankful for your support thanks!

Only things left are: 1) Powerbar on the target is bigger than everywhere else 2) CD Showing as Paladin.

But these are little things that i can overlook in favor of nice and lightweighted unitframes and a supportive author, thanks again!

Though you maybe should look into that CD-Problem as Paladin.

Cheers!
__________________
Balance is, when everyone is unhappy.
Syliha is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » [WIP] Adjusting bunitframes to my taste and needs, help required!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off