Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-26-13, 08:00 PM   #421
poleherbehr77
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Feb 2013
Posts: 13
this is what i see



and when I start the install

poleherbehr77 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:01 PM   #422
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by poleherbehr77 View Post
this is what i see
Looks perfect
__________________
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:01 PM   #423
poleherbehr77
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Feb 2013
Posts: 13
Originally Posted by Nibelheim View Post
Looks perfect
wait so this is working as intended?

if so why then was I was prompted previously with a window stating OK! and FAILED!
poleherbehr77 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:05 PM   #424
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by poleherbehr77 View Post
wait so this is working as intended?

if so why then was I was prompted previously with a window stating OK! and FAILED!
The "OK" "FAILED" will only show when there's WTF folder issues. If you can, get into combat with a target dummy and post a screenshot, then I'll know for sure if it's properly configured or not.
__________________
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:15 PM   #425
poleherbehr77
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Feb 2013
Posts: 13
Originally Posted by Nibelheim View Post
The "OK" "FAILED" will only show when there's WTF folder issues. If you can, get into combat with a target dummy and post a screenshot, then I'll know for sure if it's properly configured or not.


Im so sorry man for wasting yalls time with my nubbishness.... plz feel free to delete my 15 posts of tard moment. I guess the only question I have now is there way to make your hot bar stay permanently on the screen regardless of targeting/combat and is there a way to slide them down. other then that i appear perfect and everything I've been lookin for in a UI
poleherbehr77 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:25 PM   #426
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by poleherbehr77 View Post
Im so sorry man for wasting yalls time with my nubbishness.... plz feel free to delete my 15 posts of tard moment. I guess the only question I have now is there way to make your hot bar stay permanently on the screen regardless of targeting/combat and is there a way to slide them down. other then that i appear perfect and everything I've been lookin for in a UI
Hehe, no probs

/bar > Bar 1/2/3 > Visibility tab > Untick 'Use Custom Condition'
/bar > Bar 1/2/3 > Positioning tab > Change Y Offset
__________________
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:30 PM   #427
Jasmer
A Theradrim Guardian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2009
Posts: 60
Rofl I had this huuuuuuge install guide all typed up complete with pictures. Click preview and see you got it all figured out.

Anyway the "OKAY" and "FAILED" window pops up when RealUI failed to configure an addon. Addons correctly configured will have an OK next to them, addons RealUI couldn't detect will have a FAILED on them, meaning the addon and/or wtf file associated with them appears to be missing.

For example if it says "ArkInventory...FAILED" then check that you actually got ArkInventory installed (you can just download it via Curse Client if you want), then open your RealUI folder you downloaded, navigate to the WTF/ACCOUNTNAME/Saved Variables folder, select ArkInventory.lua, and copy it over to your account Saved Variables folder.

As for the action bars, on the lower right of your screen there is a layout switcher. You're set on the DPS/Tank layout by default, click DPS/Tank to switch to the Heal layout. This will drop your action bars down to the bottom of the screen and Grid will move up to their former location. Grid is only visible when you're in a group.

Type /bt4 and click on Bar 1. Click the Visibility tab, then scroll to the bottom to the custom conditionals tab. Uncheck Custom Conditionals.

The action bars are visible in combat, in a group, or while you're holding the ctrl key.
Jasmer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:35 PM   #428
poleherbehr77
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Feb 2013
Posts: 13
Originally Posted by Jasmer View Post
Rofl I had this huuuuuuge install guide all typed up complete with pictures. Click preview and see you got it all figured out.

Anyway the "OKAY" and "FAILED" window pops up when RealUI failed to configure an addon. Addons correctly configured will have an OK next to them, addons RealUI couldn't detect will have a FAILED on them, meaning the addon and/or wtf file associated with them appears to be missing.

For example if it says "ArkInventory...FAILED" then check that you actually got ArkInventory installed (you can just download it via Curse Client if you want), then open your RealUI folder you downloaded, navigate to the WTF/ACCOUNTNAME/Saved Variables folder, select ArkInventory.lua, and copy it over to your account Saved Variables folder.

As for the action bars, on the lower right of your screen there is a layout switcher. You're set on the DPS/Tank layout by default, click DPS/Tank to switch to the Heal layout. This will drop your action bars down to the bottom of the screen and Grid will move up to their former location. Grid is only visible when you're in a group.

Type /bt4 and click on Bar 1. Click the Visibility tab, then scroll to the bottom to the custom conditionals tab. Uncheck Custom Conditionals.

The action bars are visible in combat, in a group, or while you're holding the ctrl key.

I'm so sorry man i wasted so much of your time. I srsly appreciate your time an all of your patients
poleherbehr77 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:35 PM   #429
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by Jasmer View Post
Rofl I had this huuuuuuge install guide all typed up complete with pictures. Click preview and see you got it all figured out.

Anyway the "OKAY" and "FAILED" window pops up when RealUI failed to configure an addon. Addons correctly configured will have an OK next to them, addons RealUI couldn't detect will have a FAILED on them, meaning the addon and/or wtf file associated with them appears to be missing.

For example if it says "ArkInventory...FAILED" then check that you actually got ArkInventory installed (you can just download it via Curse Client if you want), then open your RealUI folder you downloaded, navigate to the WTF/ACCOUNTNAME/Saved Variables folder, select ArkInventory.lua, and copy it over to your account Saved Variables folder.

As for the action bars, on the lower right of your screen there is a layout switcher. You're set on the DPS/Tank layout by default, click DPS/Tank to switch to the Heal layout. This will drop your action bars down to the bottom of the screen and Grid will move up to their former location. Grid is only visible when you're in a group.

Type /bt4 and click on Bar 1. Click the Visibility tab, then scroll to the bottom to the custom conditionals tab. Uncheck Custom Conditionals.

The action bars are visible in combat, in a group, or while you're holding the ctrl key.
Thanks for all your help, Jasmer
__________________
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-26-13, 08:44 PM   #430
Jasmer
A Theradrim Guardian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2009
Posts: 60
The UI is pretty low key until you're grouped or in combat.

Holy paladin:


Affliction warlock:
Jasmer is offline   Reply With Quote
Old 02-27-13, 02:24 PM   #431
Anj
A Chromatic Dragonspawn
 
Anj's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 157
I played around with SpeechBubbles.lua and removed Border and Background. I also changed the font sizes a bit and here's what it looks like.

__________________
Lok'tar ogar!
Anj is offline   Reply With Quote
Old 02-27-13, 02:53 PM   #432
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by Anj View Post
I played around with SpeechBubbles.lua and removed Border and Background. I also changed the font sizes a bit and here's what it looks like.

You prefer transparent bubbles? Just worry that it might get hard to see in a hectic group environment.
__________________

Last edited by Nibelheim : 02-27-13 at 03:03 PM.
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-27-13, 04:12 PM   #433
Jasmer
A Theradrim Guardian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2009
Posts: 60
http://www.wowinterface.com/download...atbubbles.html

In the comments there's a discussion about leaving one of the textures in place so you can see who the chat bubble belongs to.
Jasmer is offline   Reply With Quote
Old 02-27-13, 08:26 PM   #434
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Got some sexy changes coming soon™
__________________
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-27-13, 11:11 PM   #435
Kkthnx
A Flamescale Wyrmkin
 
Kkthnx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2011
Posts: 141
Big time dislike the transparent chat bubble. Reverted back to the normal ones. Big time - for that change. Nothing was wrong with them.

I know you can change them back easy with making them not transparent in the options but still it looks horrid by default.
__________________
Kkthnx is offline   Reply With Quote
Old 02-27-13, 11:17 PM   #436
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by Kkthnxbye™ View Post
Big time dislike the transparent chat bubble. Reverted back to the normal ones. Big time - for that change. Nothing was wrong with them.

I know you can change them back easy with making them not transparent in the options but still it looks horrid by default.
Yeah, I decided to leave them with their usual background and border in place. I did however add options to adjust the opacity.

Edit: Think I'll have to delay on the sexyness for a week or two, too much class tracking and other related modules under development atm.
__________________

Last edited by Nibelheim : 02-27-13 at 11:27 PM.
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-28-13, 12:42 AM   #437
Anj
A Chromatic Dragonspawn
 
Anj's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 157
Originally Posted by Nibelheim View Post
You prefer transparent bubbles? Just worry that it might get hard to see in a hectic group environment.
Nib, Jasmer... I think the big difference here is the names of those who are talking. The default ones are just bubbles, no names -- so that other addon will be chaotic. Anyway, the names are "markers" for me to read who matters most AND also to see what the bubbles might be covering. (Of course, I can just turn off chat bubbles to remedy that...) If all that sounds confusing, quite simply yes, transparent chat bubbles stay for me.

Nib, I can do without sexy changes for a while. Lots of things are expected to explode™ next week... I'd love for RealUI core to survive that first.
__________________
Lok'tar ogar!
Anj is offline   Reply With Quote
Old 02-28-13, 07:04 AM   #438
Belph69
A Defias Bandit
 
Belph69's Avatar
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Loot window

Hope it aint a silly question ... but can't seem to get the loot/trade window to show on one of my toons

Tried to look in most of the settings but cant find it ? How can i resolve this ?
Belph69 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-13, 07:51 AM   #439
Nibelheim
local roygbi-
 
Nibelheim's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,490
Originally Posted by Belph69 View Post
Hope it aint a silly question ... but can't seem to get the loot/trade window to show on one of my toons

Tried to look in most of the settings but cant find it ? How can i resolve this ?
The window you get when you open trade with another player? Or the window when you loot a mob?


Originally Posted by Anj View Post
Nib, I can do without sexy changes for a while. Lots of things are expected to explode™ next week... I'd love for RealUI core to survive that first.
True. I should probably reduce the size of my next update and start getting prepared for 5.2.
__________________
Nibelheim is offline   Reply With Quote
Old 02-28-13, 07:55 AM   #440
Belph69
A Defias Bandit
 
Belph69's Avatar
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Originally Posted by Belph69 View Post
Hope it aint a silly question ... but can't seem to get the loot/trade window to show on one of my toons

Tried to look in most of the settings but cant find it ? How can i resolve this ?
The one when loot from mob (bottom right)

Last edited by Belph69 : 02-28-13 at 08:00 AM.
Belph69 is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Released Compilations » RealUI

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off