Thread Tools Display Modes
Unread 09-28-13, 08:56 PM   #1
ulgo
A Kobold Labourer
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Top Option Bar / Pet Battle

Hello

I got the new version off wowinterface and today noticed that when i go into a pet battle the controls at the top, like achievements, character, guild, etc disappear. They stay gone until i reload the UI.

Thank you for everything!
ulgo is offline  
Unread 09-29-13, 01:57 AM   #2
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,048
That is because the PetBattleUI puts the menu buttons in its lower frame where the action buttons are.

edit: Oh I see what you mean .. they don't get put back up there after the PetBattleUI grabs them.

edit2: But I can't see anything in nUI that has changed since the last version in the MainMenuBar section.

edit3: Actually I saw lots of changes in there, possibly to do with the taint problem Scott was addressing. This might have to be one that Scott addresses.
__________________

Last edited by Xrystal : 09-29-13 at 02:21 AM.
Xrystal is offline  
Unread 09-30-13, 03:05 PM   #3
grhuff07
A Murloc Raider
Join Date: Sep 2013
Posts: 7
I can confirm this issue in .38 as well, but not .37. Is there a way to "work around" this in .38 besides /reloads after pet battles? Or is .37 the best option for now?
grhuff07 is offline  
Unread 09-30-13, 03:11 PM   #4
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,048
Yes, until Scott fixes the problem, reverting back to the earlier version will allow it to work like before. But you won't have any of the fixes that Scott did make.
__________________
Xrystal is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » Top Option Bar / Pet Battle

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off