Quantcast Plater detached my PRB - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-30-17, 03:25 PM   #1
fro3054
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Question Plater detached my PRB

Hi,

I was working on my UI, anchoring my WAs on my PERSONAL RESOURCE BAR, then I've realized, that Quartz would look cooler and have more information than my WA-castbar. So I went into the Plater menu, changed the Y position of my PRB in order to have enough space for my Quartz. Now it's stuck on that position. Nothing helps, reentering the standard value, reseting the profile, not even disenabling all addons.

I wrote a ticket, in which i begged for mercy / not to tell me to reset my whole UI. Didn't work, he told me to delete the WTF folder and set me to solved. fml
And no, I didnt save a backup, because I'm a special snowflake ok? (well... i do, but its 2 months old and I did a lot of WA and KGPanels stuff).

Any suggestions how I can fix this? Is there a script command or something?

Thanks in advance!
  Reply With Quote
07-30-17, 06:31 PM   #2
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,530
Check the layout-local file in your character's saved variables folder.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
07-31-17, 06:03 AM   #3
fro3054
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Hey that's cool, thanks, but nothing about PRB or plater there. Deleted it, just to make sure, didn't help.
Then I deleted the whole WTF folder, and the PRB was still not fixed... didn't expect that to happen.

Now I'm scrared...

Update: I finally managed to get a live-chat with a GM, who told me that only addons can fix my problem. And that I should check out their forums. LOL Simply reinstalling wow didn't help either btw

Last edited by fro3054 : 07-31-17 at 08:03 AM.
  Reply With Quote
07-31-17, 11:49 AM   #4
Ketho
A Molten Giant
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 847
afaik the Personal Resource Display is positioned/controlled by some specific nameplate cvars

You can use the AdvancedInterfaceOptions cvar browser to easily set them back to default



As a last resort you can reset all cvars to default
Code:
/console cvar_default

Last edited by Ketho : 07-31-17 at 11:51 AM.
  Reply With Quote
07-31-17, 12:38 PM   #5
fro3054
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
Yay, thank's Ketho! <3
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Plater detached my PRB

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off