Quantcast OmniCC blocking "WowUI" action buttons - Battleground Entry - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-26-17, 10:06 PM   #1
JamesComey
A Kobold Labourer
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
OmniCC blocking "WowUI" action buttons - Battleground Entry

C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\Interface\AddOns <---- Where Twitch/Curse/Tuk places my addons
C:\Program Files (x86)\World of Warcraft\Interface\AddOns\OmniCC <---- Omnicc

https://github.com/tullamods/OmniCC/...t-is-OmniCC%3F <--- Primary Website
http://www.wowinterface.com/download...36-OmniCC.html <--- Link on WOW interface

First, let me say this addon is great. Starting about 7.2.5 I began to have issues with it(I do not really remember the date). It began locking me out of battlegrounds and other "strange things". Or I was getting errors I do not
remember. When this was uninstalled (I only have 5-6 addons). When Omni was uninstalled the problem went away.

I stopped using it for a year. I want to use it or a similar addon again. My computer is Win 10 x 64 Nvidia 1050 (8mb), i5..... OmniCC is blocking me from entering BGs,
instances and other actions through thw WOW UI, EVLUI. I have uninstalled and reinstalled it. I can not determine if it happens without any other addons. I am trying to do that now. I think months ago I tested this and despite
no other addons, I still ran into issues.

MEMTEST, CORETEMP;Other Volt/Temp Tests, LifeGuard (Western Digital), Speed Tests, Latency Tests, Scandisk. Hardware is healthy.

I am not a computer tech, just a guy and his CPU. Though have basic understanding, I follow instructions great. Any help or how to test/troubleshoot what is going on? TY TY


  Reply With Quote
11-27-17, 12:40 PM   #2
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,438
Are you getting any errors?

(Be sure that you do not have Lua errors hidden in your interface options. You can also use an addon like BugGrabber/BugSack to help catch and paste them all.)
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
11-27-17, 07:23 PM   #3
Ither
A Firelord
 
Ither's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2009
Posts: 496
If you're getting the message that Blizzard blocked blah blah--then you have a tainted addon.

I'm currently having the same problem with sixUI and Subspec addon; it's not easy to fix--have to figure out what the addon is doing to taint the button function.

Just to add: I have same problem with trying to queue for battlegrounds, clicking on spells in my spellbook, and some collection toys will trigger it as well.

If you enable taint logging you will probably see something very close to this;

Code:
11/8 20:33:33.476  Interface\FrameXML\SpellBookFrame.lua:1009 SpellBook_GetSpellBookSlot()
11/8 20:33:33.476  An action was blocked because of taint from SixUI - CastSpell()
11/8 20:33:33.476      Interface\FrameXML\SpellBookFrame.lua:560 SpellButton_OnClick()
11/8 20:33:33.476      SpellButton2:OnClick()
__________________
  Reply With Quote
11-28-17, 09:24 PM   #4
Resike
A Pyroguard Emberseer
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,262
Disable OmniCC_Config after you set up the addon. Then the taint will be gone. (Dropdown taint)
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » OmniCC blocking "WowUI" action buttons - Battleground Entry

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off